HahaÇok güzel yaa
Bilinç altıma yüklüyorum hediye alırsa maviyi seçsin
Ben de bilmiyorum Yani dediğim gibi çok da anlam yüklemek istemedim.
Ben hayatımda çok az kez böyle kötü rüya gördüm. Hepsini de hatırlarım.
Tabi ki kötü rüyalar olur ama böyle nefesimin kesildiği, konuşmaya çalışıp sesimin duyulmaması vs bunları belki 3 kez yaşadım.
Teşekkur ederim. Sağlıkli olsun da ikisi de kabulüm ❤Çok sevindirici durumlar yainşallah gönlündeki erkekse erkek evladın olur sonucu bekliyorum
Teşekkur ederim. Sağlıkli olsun da ikisi de kabulüm ❤
Amin inşallahUmarım son olmustur minik sana daha güzel rüyalarla gelsin bundan sonra insallah
Ben önemli bir rüya hatırlamıyorum ama cinsiyetini ogrenmeden önceki gece ruyamda erkek bebegim oldugunu goruyorm ve ismi de 'yavuz selim'vee ertesi gün kontrolde benim oglan popoyu açıyor direkt gösteriyor daha sonralari bir ruyamda oğlumu görüyorum ama sicrayarak uyanıyorum 'oglum nerde?' diyorum.. O sıralar sanrm stres yapiodum detayli ultrason olayini.. Şimdiyse receller görüyorum
Annem benim daldan elmayla biber topladığımı görmüştü kısa zaman sonra hamile olduğumu öğrendim bende gelinlikle otururken gökten kurdaleli bir toka iniyordu avucuma konuyordu öyle görmüştüm yine hep bebekli rüyalar görürdüm ama aklımda bebek olduğu için bilinçaltı rüya zannederdim bence en yakınların gördüğü rüyaları daha çok dikkate al
Amin inşallah
Bir kez de hamile olduğumu öğrendikten sonra rüyamda başka birinin yeni doğmuş kız bebeğini seviyordum. Ama çok içten seviyordum çok tatlı bir bebekti. Tersi çıktı bizimki erkekmiş
Doğuma az kaldı sanırım yiyecek içecekten başka birşey görmezsin artık
İsmini Yavuz Selim koymayı düşünüyormusun?
Yavuz Selim güzel bence, Eymen o kadar çok var ki ben olsam koymazdım. Tabi sizin tercihiniz.Ay evet ya.. Sürekli yemekle ilgili seyler görüyorum
Yavuz selim çok istedim ama eşime kabul ettiremedim.. Eymen olcak Allahın izniyle
İnşallah biz de öyle umut ediyoruzBelki ikincisi kız olacaktır
Yavuz Selim güzel bence, Eymen o kadar çok var ki ben olsam koymazdım. Tabi sizin tercihiniz.
Ben kötü rüyalar görmüştüm uykumda korkutmuşlardı tüp bebek yaptırmıştım ama daha yeni trasnfer olmuştum 3 4 günlüktü hatta o kadar korkttum ki ya embrıyo tutmazsa diye çok üzülmüştüm meğer tutunmuş bebeğim
Tövbe bismillah aklıma geldikçe irkiliyorum inşallah daha guzel rüyalarla malum olur bebeğinizMasallah beybiye
Kabusları karabasanları not aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?