Gebe kalmadan önce değişik rüya görenler

Umarım son olmustur minik sana daha güzel rüyalarla gelsin bundan sonra insallah

Ben önemli bir rüya hatırlamıyorum ama cinsiyetini ogrenmeden önceki gece ruyamda erkek bebegim oldugunu goruyorm ve ismi de 'yavuz selim' vee ertesi gün kontrolde benim oglan popoyu açıyor direkt gösteriyor daha sonralari bir ruyamda oğlumu görüyorum ama sicrayarak uyanıyorum 'oglum nerde?' diyorum.. O sıralar sanrm stres yapiodum detayli ultrason olayini.. Şimdiyse receller görüyorum

Annem benim daldan elmayla biber topladığımı görmüştü kısa zaman sonra hamile olduğumu öğrendim bende gelinlikle otururken gökten kurdaleli bir toka iniyordu avucuma konuyordu öyle görmüştüm yine hep bebekli rüyalar görürdüm ama aklımda bebek olduğu için bilinçaltı rüya zannederdim bence en yakınların gördüğü rüyaları daha çok dikkate al

Doğuma az kaldı sanırım yiyecek içecekten başka birşey görmezsin artık
İsmini Yavuz Selim koymayı düşünüyormusun?

Rüyalarında beni hamile görenler çok var çevremde yalnız üzerinden hayli vakit geçti psikolojik olarak onlarıda etkiledim sanırım

Amin inşallah
Bir kez de hamile olduğumu öğrendikten sonra rüyamda başka birinin yeni doğmuş kız bebeğini seviyordum. Ama çok içten seviyordum çok tatlı bir bebekti. Tersi çıktı bizimki erkekmiş

Belki ikincisi kız olacaktır

Doğuma az kaldı sanırım yiyecek içecekten başka birşey görmezsin artık
İsmini Yavuz Selim koymayı düşünüyormusun?

Ay evet ya.. Sürekli yemekle ilgili seyler görüyorum
Yavuz selim çok istedim ama eşime kabul ettiremedim.. Eymen olcak Allahın izniyle

Ben kötü rüyalar görmüştüm uykumda korkutmuşlardı tüp bebek yaptırmıştım ama daha yeni trasnfer olmuştum 3 4 günlüktü hatta o kadar korkttum ki ya embrıyo tutmazsa diye çok üzülmüştüm meğer tutunmuş bebeğim

Ben daha hamile değilim ama 2 3 ay önce bir erkek çocuğunu annem acıkmış emzir diye kucağıma veriyordu ama daha bişey yok Rabbim tez zamanda verir inşallah

Yavuz Selim güzel bence, Eymen o kadar çok var ki ben olsam koymazdım. Tabi sizin tercihiniz.

İnatçı eşime kabul ettirebilsem.. Patronunun ismi yavuz olunca haliyle koymak istemiyor eymen de tevafuk olarak oldu.. Eymen mi olsa dedim.. Sonra kayinvalidem de gorusmedigimiz halde eymen demis.. Oylelikle eymen kaldı

Ben uzun zamandır istiyorum ama hamile değilim. Mevlid okuyan uzaktan tanıdığım bir arkadaş rüyasında benim bebeğimin mevlidiniz okumaya geldiğini görmüş, öğrencinin annesi de rüyasında beni kucağımda bebekle görmüş ve eşim rüyasında bebeğimiz olduğunu görmüş. Görülen bütün bebeklerde kız. Bu rüyalar birkaç ay önceydi tabi. Hala bebek yok ama inşaallah olacak bebisimin mujdecisidir bu rüyalar çok istiyorum çok üzülüyorum

Masallah beybiye
Kabusları karabasanları not aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…