gebe kalmadan önce folik asit kullanımıyla ilgili ?

Canim Allah nasip eder de bu ay yumuetan dollenirse bugünden kullanmam şifa olur inşallah.bir çok folik asit markası vardı bende tereddüte kalmıştım .üstelik bizim 7 senedir tedavilere rağmen olmuyordu .

Son sene bırakmıştım herşeyi.kardeşim gebe kaldı özel bi hastaneden ilk çocuk olduğu için hemen folio markalı folik a site başla dediler ona o 3 ay boyu ca kullandı.masallah çok şükür ALLAH a çok rahat bu hamilelik sonrasi sonrasi nur topu gibi bi evlat doğumu yaptı

Buda benim aklımda kaldı bende folio markalı folik asit alacam dedi m ve araştırdım diyer markalara göre daha iyi iyot ve b12 vitaminide içeriyor.

Günlük 400ml almak gerekiyor bir kapsulde 400ml zaten bitane yetiyor.bir kıtada 120 adet var sana tek kullanirsan 4 ay gider canim .

Sifa olur inşallah.

canim benim Allah razi olsun cok ama cok tesekkur ediyorum ilgilendigin icin. Sali gunu aile saglik merkezine gidicem aile hekimime sordum hamilelik dusunuyorum test vs.yaptirmama gerek var mi dedim evet gelin bi kan sayimi yapalim hamilelik dusunmeseniz bilr yilda 1 kere butun kadinlarin yapmasi lazim hemde folik asit yazarim dedi sali gunu gideyim bi test yaptirayim kansizlik vs.var ise ona gore baska takviye de yazar senin dedigin markayi da sorarim ozellikle. Tekrar cook teselkur ediyorum Allah razi olsun

ben hastanede yaptırdım devlet ve özeller yapıyor aile hekiminden emin değilim
Sali gunu aile hekiminden randevu aldim kan sayimi testi yapilmasi gerekiyormus hamilelik oncesi sordum ve folik asite baslasiniz dedi sizinde kan sayimi testiniz yapilmisti sanirim ilginize tesekkur ediyorum :)

Bende ilk hamileligimden üç ay önce folik asit kullanmistim ikinci hamileligimden önce kullanmam gerekiyor mu bilginiz var mı

Merhaba suan tam sizin duumunuzdayim kendi kendime baslayabilir miyim siz ne yaptiniz acaba ?
Başladım bi sorun yaşamadım ramazanda ara vermiştim ama Tekrar başlıcam yediklerimede Dikkat ediyorum aynı zamanda Balık ceviz incir keci boynuzu özü kullanıyoruz eşimle inşallah çocugumuzdada sorun olmaz faydasını görürüz yakın zaman da omega 3 hapları alıcam eczaneden ağutos eylül gibi çocuk istiyoruz inşallah umarım yardimci olmusumdur daha çok ayrıntı var aslında

Cevabiniz icin tesekkur ediyorum. Sali gunu aile hekimine gidicem gebelik düşündüğümüzu soyledim gelin bi kan sayiminiza bakalim dedi ve folik asit yazarim dedi hem gerekli testleri yaptiricam kansızlık vs.var mi diye hemde folik asite baslatirim dedi umarim istedigimiz sonucu elde ederiz. Rabbim cumlemizi hayirli evlat sahibi etsin

Amin sorunsuz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…