- 18 Kasım 2019
- 221
- 163
- 23
- Konu Sahibi Pembeayicik1234
-
Degīlim ama bir gun bende hamileyimmmmmmmmm diye post acmak cok isterimKızlar gelin ocak ayinda kimler hamile öğrenelim
İnsallah canim, ne zamandir istiyosun?Degīlim ama bir gun bende hamileyimmmmmmmmm diye post acmak cok isterim
İnsallah canim, ne zamandir
8 aydir istiyorum esimde varikosel var oldugu icin cocugumuz olmuyo ameliyat olmasi lazim ins bu ay olicak bakalim
Amin kuzummİnsallah kuzummm Allah herkese nasip etsin insallah
Valla 4 aydir ugrasiyoruz sorun yok ama daha nasip olmadi bugun ovulasyon testi aldim pik cikti bakalim artikAmin kuzummsenin varmi bebis
Bende bugun basladim bakalim insallah canimOvulasyon testine başladım bu ay inşallah nasip olur Banada
Eee hayirlisi canim olur sizin yaaValla 4 aydir ugrasiyoruz sorun yok ama daha nasip olmadi bugun ovulasyon testi aldim pik cikti bakalim artik
İnsallah canimEee hayirlisi canim olur sizin yaa
Bende hamile olmak istiyorum artkKızlar gelin ocak ayinda kimler hamile öğrenelim
İnsallah canim ne zamandir istiyosunBende hamile olmak istiyorum artk❤
Beş ay oldu yaİnsallah canim ne zamandir istiyosun
Hangi yontemleri deniyosunBeş ay oldu ya
Denemeye devam canimmmmbende istiyorummm bu ay ilk denememdi beklemedeyim
ilk denemede olsa keskeeDenemeye devam canimmmm
Amin canım insallah hayırlı haberlerini bekliyoruzMerhaba hanımlar ❤
Bende bebiş düşünüyorum 3aydir deniyoruz bu 4.ayim olacak inşallah sat 8 ocak bat 5 şubat adet dongum 28 29 gün 1 kızım var 6 yaşında 2. Istiyoruz hormon testi ve smear testi verdim 2side guzel temiz cikti alttan muayene oldum oda temiz cikti cok şükür ovulasyon testiyle takip yapıyorum inşallah Rabbim hepimize nasip etsin sağlıklı hayırlı evlatlar❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?