- 18 Kasım 2019
- 221
- 163
- 23
- Konu Sahibi Pembeayicik1234
-
Eskiden olsa ilkte oluyo yaaaa diyodumilk denemede olsa keskee
Amin kuzum insallahAmin canım insallah hayırlı haberlerini bekliyoruz
evett bende kist var doktor bebek onerdi o yuzden bu ay ilk denemem bakalm tutacakmi 13 gun kaldiEskiden olsa ilkte oluyo yaaaa diyodum
İnsallah kuzumAmin kuzum insallah❤ benim daha var bata yumurtlamayı bekliyorum bugün daha 9.Gün 13 14 de gelir ancak sizden gelsin güzel haberler önce inşallah ❤
İnsallah canim yaevett bende kist var doktor bebek onerdi o yuzden bu ay ilk denemem bakalm tutacakmi 13 gun kaldi
Amin canım ❤❤İnsallah kuzum
Arkadaştayım oturuyorum kuzum evde tekken vakit geçmiyor kızı almaya gidicem birazdan okula sen napıyorsunKuzularrr ne yapiyosunuz?
Ne yapayim temizlik yaptim oturuyorumArkadaştayım oturuyorum kuzum evde tekken vakit geçmiyor kızı almaya gidicem birazdan okula sen napıyorsun❤
Oluyo valla bende sabah cam sildim evi topladım supurdum toz aldım akşam yine aynı olacak biliomNe yapayim temizlik yaptim oturuyorumBir ev 2 saatte tozlanir mi ya
Nerde yasiyosun kuzumOluyo valla bende sabah cam sildim evi topladım supurdum toz aldım akşam yine aynı olacak biliombiktim ama çare yok bide yemek yapicam kızı okuldan alıp gelince keşke eşim dışardan al sa gelse bugün
Istanbul kuzum senNerde yasiyosun kuzum
Hoşbuldumm♥ nasılsın abla, bayadır konuşamıyoruz topiğe de uğrayamıyorum bi süredirHosgeldın kuzum❤
Hosgeldin canimHoşbuldumm♥ nasılsın abla, bayadır konuşamıyoruz topiğe de uğrayamıyorum bi süredir
BendeeeIstanbul kuzum sen
Iyiyim kuzum sen nasılsın nerelerdesin ben bildigin gibi denemeye devam bi yandan kizla ugrasiyorum yarin karne günü ne giydirsem saçını nasil yapsam onu düşünüomHoşbuldumm♥ nasılsın abla, bayadır konuşamıyoruz topiğe de uğrayamıyorum bi süredir
Gaziosmanpaşa canım senBendeeeNeresinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?