- 18 Kasım 2019
- 221
- 163
- 23
- Konu Sahibi Pembeayicik1234
-
BeyogluGaziosmanpaşa canım sen
İnsallah canim Rabbim burda birbirimize hayirli haberleri verdiğimiz gunu nasip etsin insallahBende istiyorum 7 aydır bakalım nasip inşallh
Görüşürüz yolun düşerse kuzum burayaBeyoglu
Allah kolaylık versin ablaIyiyim kuzum sen nasılsın nerelerdesin ben bildigin gibi denemeye devam bi yandan kizla ugrasiyorum yarin karne günü ne giydirsem saçını nasil yapsam onu düşünüom❤
İnsallah kuzum benimGörüşürüz yolun düşerse kuzum buraya
Ben 1 senedir evliyim 4 5 aydir istiyoruz bakalimİnşaallah ya canım ne kadarlık evlisiniz? Ne kadardır istiyorsunuz bebek?
Sağol kuzum benim ❤ maşallah neden karamsarsin kuzum belli olmaz tutmuş olabilir 2 yumurta çatlamış oluyor sonuçta inşallah tutmuştur bebiş seninledir kuzumA
Allah kolaylık versin ablaben de aynı denenmeye devam klomenle 2 yumurtam vardı biri kendi çatladı diğeri de iğne olduğumda 16 17mm di 6. Günüm iğneden sonraki bata 8 gün var ama bi beklentim yok yani olmadı gibi adetim bitsin hayıt tohumu kullancam nasipse.
Yok abla umudumu tekrar kazandımSağol kuzum benim ❤ maşallah neden karamsarsin kuzum belli olmaz tutmuş olabilir 2 yumurta çatlamış oluyor sonuçta inşallah tutmuştur bebiş seninledir kuzum❤
Hayit bende kullanıyordum bıraktım yumurtlama yaklaştığı için
İnsallah canim benimSelam hanimlar, bende evlat hasretiyle yananlardanim. Siz neler yapiyosunuz hamile kalmak icin. Bende pko var bugun inofolik saşe kullanmaya basladim hadi hayiisi. Bu arada 5 yillik evliyim 4 yildir cocuk sahibi olmk istiyoruz
Hosgeldin canim hadi insallahKızlar bende geldim ben evlendiğim günden beri yani 9 aydır deniyorum. Clife kullanıyorum 2 aydır bakalim yarin da yumurtlama günüm telefonumdaki takvime gore
R Rainbow3461 kız özledim senide. Diğer grupta yeni kişiler gelmiş çok mesaj var ondan yazmıyorum oraya çok fazla
Hoşgeldin canım benim bitanem ❤❤❤ bende çok özledim fazla yazamiom bende hem gün içinde isim oluo hemde kalabalık ondan karisioKızlar bende geldim ben evlendiğim günden beri yani 9 aydır deniyorum. Clife kullanıyorum 2 aydır bakalim yarin da yumurtlama günüm telefonumdaki takvime gore
R Rainbow3461 kız özledim senide. Diğer grupta yeni kişiler gelmiş çok mesaj var ondan yazmıyorum oraya çok fazla
Hiç kaybetme daha çok erken çok gençsin ❤Yok abla umudumu tekrar kazandıminşallah tutmuştur bebeğim hepimizinki tutar inşallah ♥
İnanıyorum bu ay oldu bîznillahHiç kaybetme daha çok erken çok gençsin ❤Amin kuzum insallah ❤
Allahın izniyle inşallah kuzum test yapınca beni etiketle mutlaka kuzumİnanıyorum bu ay oldu bîznillah ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?