Gebe kalmak isteyenler gelin toplanalım!!♥️

A
Iyiyim kuzum sen nasılsın nerelerdesin ben bildigin gibi denemeye devam bi yandan kizla ugrasiyorum yarin karne günü ne giydirsem saçını nasil yapsam onu düşünüom
Allah kolaylık versin abla ben de aynı denenmeye devam klomenle 2 yumurtam vardı biri kendi çatladı diğeri de iğne olduğumda 16 17mm di 6. Günüm iğneden sonraki bata 8 gün var ama bi beklentim yok yani olmadı gibi adetim bitsin hayıt tohumu kullancam nasipse.

Sağol kuzum benim ❤ maşallah neden karamsarsin kuzum belli olmaz tutmuş olabilir 2 yumurta çatlamış oluyor sonuçta inşallah tutmuştur bebiş seninledir kuzum
Hayit bende kullanıyordum bıraktım yumurtlama yaklaştığı için

Yok abla umudumu tekrar kazandım inşallah tutmuştur bebeğim hepimizinki tutar inşallah

Selam hanimlar, bende evlat hasretiyle yananlardanim. Siz neler yapiyosunuz hamile kalmak icin. Bende pko var bugun inofolik saşe kullanmaya basladim hadi hayiisi. Bu arada 5 yillik evliyim 4 yildir cocuk sahibi olmk istiyoruz

Kızlar bende geldim ben evlendiğim günden beri yani 9 aydır deniyorum. Clife kullanıyorum 2 aydır bakalim yarin da yumurtlama günüm telefonumdaki takvime gore
R Rainbow3461 kız özledim senide. Diğer grupta yeni kişiler gelmiş çok mesaj var ondan yazmıyorum oraya çok fazla

Hosgeldin canim hadi insallah

Hoşgeldin canım benim bitanem ❤❤❤ bende çok özledim fazla yazamiom bende hem gün içinde isim oluo hemde kalabalık ondan karisio
Benimde 21 i gosterio olursa bakalım yakın gidioz bu ay senle bitanem ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…