Bende yorum yapan arkadaslara katiliyorum. Benim sebebsiz infertilite denildi,yani ne bende nede eşimdin değerlerinde bir Problem yoktu. Yaklasik bir sene bekledikten sonra doktor kontrolünde tedaviye basladik. Ilk etapta 3 Ay yumurtama takibi yaptik,gebelik olusmadi.doktorum ikinci etap aşılamayı yapabiliriz dedi Bizde kabul ettik. Aşılamaya hazirlik olarak doktora Ve igne vurulmak icin hastaneye gittigim günlerin hesabi yoktur.gün geldi catti asilama oldum,1.gün bekle,2.gün bekle,3 4 5 6vs derken 14gün ilk idrar testi yapiyorsunz,Sonuc negatif.belki henüz kana gecmemistor umuduyla koştur koştur kan veriyorsunuz,1 saat sonucu beklerken hayat duruyor aklinizdan 1001 şey geçiyor ve Sonuc degismiyor yine negatif. Moraliniz düşüyor agliyorsunuz vs Ama hayat devam ediyor.
Haaaaydi bekle bir sonraki regl dönemini ve 2.asilamaya gectik. Ayni muayneler,ayni igneler vs derken asilama oldum,gebelik olustu ve malesef kimyasal gebelik yasiyarak düsük yaptim.1 Ay bekleme sürem oldu düsükten sonra.artik hem 3.asilamayi düsünür oldum hem tüp bebek doktorlarini arastirmaya Calisti.
Ha bu arada kayinvalidem cevreye okunmus birseyler dagitmaya basladi,cocugum olsun diye.düşün artık benim psikolojimi.
Neyseki 3.aşılamam olumlu oldu,hamile kaldim. Cok büyük bir mutluluk yasadik,Ama gel gelelimki hamileligimde bende olan bir miyom büyüme yapti ve sürekli kanamalarim oldu,hastanede yatislarim,düsük yapmamak icin ilaclar igneler kullandim. Riskli bir hamilelik sonucunda cok sükür saglikla yavruma kavustum.
Yani hayatta hic birsey kolayina olmuyor. Herkesin bir hikayesi var yaşanmışlığı var.bu yüzden herseyin hayirlisini dile.sana umut olur insallah.rabbim tüm evlat sahibi olmak isteyenlere nasip etsin insallah