hangi goktora gidersen git tahlil yapar ve sana 1 yıl beklemeni söyler canım 5 ay kısa bi süre gerçekten yani en azından bana göre öyle evlendim 3 yıl korunmadım 3 yıl sonra kızım oldu bi bebegim daha olsun istiyorum 2 yıldır bekliyorumEvet takip ediyorum 1 gün arayla ilişkiye giriyoruz.
hangi goktora gidersen git tahlil yapar ve sana 1 yıl beklemeni söyler canım 5 ay kısa bi süre gerçekten yani en azından bana göre öyle evlendim 3 yıl korunmadım 3 yıl sonra kızım oldu bi bebegim daha olsun istiyorum 2 yıldır bekliyorum
Nasıl 3 yıl hiç merak etmedinizmi neden olmuyor diye. Ben 3 yılım vaji olarak geçti 5 aydırda korunmuyoruz ama neden olmuyor stresi bastı.hangi goktora gidersen git tahlil yapar ve sana 1 yıl beklemeni söyler canım 5 ay kısa bi süre gerçekten yani en azından bana göre öyle evlendim 3 yıl korunmadım 3 yıl sonra kızım oldu bi bebegim daha olsun istiyorum 2 yıldır bekliyorum
Vitamin eksikliği gebe kalmaya engelmi peki ? Eş den ne gibi test isteniyor bilginiz varmı?Eger sizin hormon tahlilleriniz normal cikiyorsa, ultrasonda da sikinti gorulmediyse bir de d vitamini, demir ve b12 oranlariniza vaktirmanizi oneririm. Esiniz de urolojiye muayene olabilir. 5 ay uzun bir sure degil. Yasiniz musaitse biraz daha bekleyebilirsiniz.
merak etmez olurmuyum döktgüm göz yaşlarınının dili olsada konuşsa doktorada gittim ama biliyordum çikolata kistim vardı ve doktor bana yasmin verdi kullandım kist kayboldu hamile kalmamı söyledi hormon testleri yaptırdım kaç kere şim yaptırdı sorun yoktu ama olmadı ama bende ne aşılama ne tüp bebek için bişey yapmadım doktorda demedi bana kontrollerde doktor bana sitres yaptıgımı ve ikiz çocugumun bile olabilecegini söylediNasıl 3 yıl hiç merak etmedinizmi neden olmuyor diye. Ben 3 yılım vaji olarak geçti 5 aydırda korunmuyoruz ama neden olmuyor stresi bastı.
şimdi sogan kürü yapıyorum 8 gün sonra kist için gidecegim bakalım kaybolmuşmu sogan kürü işe yaramışmı diyeNasıl 3 yıl hiç merak etmedinizmi neden olmuyor diye. Ben 3 yılım vaji olarak geçti 5 aydırda korunmuyoruz ama neden olmuyor stresi bastı.
Allah bağışlasın inş allah 2. Çocuğunuzuda kucağınıza almayı nasip eder zor zamanlar geçirmişsinizmerak etmez olurmuyum döktgüm göz yaşlarınının dili olsada konuşsa doktorada gittim ama biliyordum çikolata kistim vardı ve doktor bana yasmin verdi kullandım kist kayboldu hamile kalmamı söyledi hormon testleri yaptırdım kaç kere şim yaptırdı sorun yoktu ama olmadı ama bende ne aşılama ne tüp bebek için bişey yapmadım doktorda demedi bana kontrollerde doktor bana sitres yaptıgımı ve ikiz çocugumun bile olabilecegini söyledi
Allah razı olsun herkes öyle bi topik açılsa bebek için ne yaptın diye milletin yazdıklarından kafayı yersin herkeste bi bebek özlemi var herkesin bi hikayesi var eminim rabbim en iyisini bilendir en hayırlı zamnda herkese verecek rabbim hamilelik için kürler var deneyebilirsin incir kürü eminim bebek istemenin zamnı olmaz ama sen ilaçlara doktorlara bogulmadan önce bi bitkisel olarak yardım al derim olmassa zaten doktordan doktora ilaçtan ilaca koşarsın ama önce bi dogal yolu dene canım tabi sen bilirsin benimkisi bi öneriAllah bağışlasın inş allah 2. Çocuğunuzuda kucağınıza almayı nasip eder zor zamanlar geçirmişsiniz
problem olmadan da gebe kalmak kolay degil. ayda %20 sans var.. buyutmeyin kafanizda stres daha zararli.Merhabalar
3 yıllık evliyim 5 aydır korunmuyoruz ama bebeğim olmadı antalyada bunun için doktora gitmeyi düşünüyorum doktor önerebilirmisiniz. Lara anadoluda mukaddes hanıma gittim daha erlen dedi ama ben problem ne öğrenmek istiyorum doktor önerisi olan varmı birde muayneye giderken eşim içinde randevu almalımıyım bilgisi olan yardımcı olsun lütfen
Benim doktorum d vitamini için doğurganlığa etkisi olabilir dedi. Test istedi ve eksik çıkınca da takviye verdi. Demir ve b12'yi burada ve başka yerlerde okudum. Hormonların düzgün çalışması ve yumurta kalitesi açısından etkili olabilir diye düşünüyorum.Vitamin eksikliği gebe kalmaya engelmi peki ? Eş den ne gibi test isteniyor bilginiz varmı?
Bende de d ve kansızlık var bu hamileliğe engelimi acaba? Düşüncelerinizi yazar msısınız?Vitamin eksikliği gebe kalmaya engelmi peki ? Eş den ne gibi test isteniyor bilginiz varmı?
Merhabalar
3 yıllık evliyim 5 aydır korunmuyoruz ama bebeğim olmadı antalyada bunun için doktora gitmeyi düşünüyorum doktor önerebilirmisiniz. Lara anadoluda mukaddes hanıma gittim daha erlen dedi ama ben problem ne öğrenmek istiyorum doktor önerisi olan varmı birde muayneye giderken eşim içinde randevu almalımıyım bilgisi olan yardımcı olsun lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?