Arkadaşlar sizlere uzun uzun içimi dökmek istiyorum sonuna kadar okuyanlar Allah razı olsun düşük çenemi dineldiniz teşekkür ederim. Ben 21 yaşındayım ve 1,5 senelik evliyim hiçbir zaman korunmadık ve en başından beri çok istiyoruz eşimde 23 yaşında. Aklınıza gelebilecek her kontrol yapıldı rahim filmi sperm testi hormon adet herşey normal bi ay gonalf ve çatlatma tedavisi oldum yumurtam zorla 18 mm oldu çatladı ama gebelik olmadı bi ay klomen denedim büyümedi bile adetin 21. Günü progestron hormona baktığımızda 2.67 çıktı. Yani hepinizinde anladığı gibi yumurtalarım dirençli ve zor büyüyor peki her ay nasıl adet olabiliyorum ben yumurta gebelik boyutuna gelmeden çatlıyor olabilir mi. Gerçekten artık çoook tükendim.
Özetleyecek olursam sebepsiz yere gebe kalamıyorum yumurtalarım yavaş çalışıyor peki adetim nasıl düzenli yumurtlama olmuyorsa
Birde yaklaşık üç aydır yumurtlama dönemlerimde hafif pembe kahverengi lekelenme yaşıyorum
Sizler nasıl gebe kaldınız neler yapmam gerekli tavsiyelerinize ihtiyacım var bana umut olun
Özetleyecek olursam sebepsiz yere gebe kalamıyorum yumurtalarım yavaş çalışıyor peki adetim nasıl düzenli yumurtlama olmuyorsa
Birde yaklaşık üç aydır yumurtlama dönemlerimde hafif pembe kahverengi lekelenme yaşıyorum
Sizler nasıl gebe kaldınız neler yapmam gerekli tavsiyelerinize ihtiyacım var bana umut olun