- Emoji Skoru
- 42
- Puanlar
- 48
- Konu Sahibi miapisisininannesi
Kızlar selam. Şimdi ben ilk olarak 2024 te hamile kaldım. Hamileliğimde ilişkiden üç gün sonra göğüs şişmesi oldu, ciltle ve dudak kenarlarında kuruluk oldu, aşırı gaz oldu. Neyse ben hamileliğimi anlayıp adete 4 kala test yaptım ve hamileliğimi öyle öğrendim. Sonrasında bu bebeği kalp atışı durduğu için 8 haftalıkken kaybetmişim. 11. Haftada öğrendim. Acı bir tecrübe oldu. Derken bana rahmimde kalp şekli olduğu söylendi. Başka başka doktorlara gittim bir tanesi engel yok gebelik için gebe kal bekliyorum dedi. Gebe kaldım ve meğer rahmimde perde varmış hiç kimse doğru tanı koyamadığı için bebek de perdeye tutunduğu için gelişemedi. Bu bebeğimi de 2025 Mayıs 2 de düşükle kaybettim. Haziranda rahim perdesi ameliyatı oldum. Ameliyat sonrası dört buçuk ay boyu doğal yolla adet olamadım. Hep tarlusal kullandım. Doktor tavsiyesi üzerine. Ardından doktor kontrol etti ve dedi ki içerde her şey iyi görünüyor ancak ilaçla adet oldukça yumurtlama olmaz ve gebe kalamazsın dedi. Düzene girsin bekleyelim dedi. Muayeneden sonra ben adet görebildim. Şükür iki aydır adet görüyorum ve bu ay ilk defa bebek denedik. Ovulasyon testi de yaptım. 22 Aralık test silik ama ilişki oldu. 23 Aralık sabahı sol kasığıma mı desem rahmimin soluna mı desem şiddetli bir sancı girdi. 23 aralıkta Ovulasyon testi pik oldu. O gün ilişki olmadı. 24 aralıkta test hâlâ pikti ve ilişki oldu. Akıntım da vardı yumurtlama oldu testle uyumlu eminim. Amaa…Öbür gebeliğimdeki belirtilerim yok. Çok istiyorum çok dua ediyorum. Diyeceksiniz ki niye bu kadar uzattın vs vs. Hikayeni anlattım çünkü durduk yere sırf yapım gereği evham yapmıyorum. İster istemez aklıma takıyorum sabırsızlanıyorum. Siz de elbet bana var yok diyemezsiniz ama konuşmaya ihtiyacım var. Kimseyle konuşamıyorum. Son adet 8 Aralık. Bat 6-8 Ocak.
Aşırı göğüs şişmem yok. Dokununca her yerinde sancı var sadece.
Yorgunluk var yeni yeni ama her pms te olur.
Dudak kenarlarımda yoğun kuruma döküntü gördüm bugün. 31 Aralık
Karnımda aşırı bir şişlik yok.
Gazda artış var.
Beyaz akıntı bi 25 aralıkta fazla geldi bir de dün 30 aralıkta. Onun dışında minik minik geldi anlamadım.
Bel ağrım 25-26-27-28 aralıkta yoğundu sonra azaldı ama hâlâ yorulursam oluyor.
Gündüzleri yüzümde kızarıklık ve yanma hissi oluyor iki gündür. (30-31 Aralık)
Rahmim çimdiklenir gibi oluyor arada. Böyle cızz ediyor. Nasıl anlatsam bilemedim. Ama ameliyat geçirdim neticede. Ve geçen ay da rahmimde çimdiklenme hissi olmuştu.
Bu tarz belirti yaşayan var mı yardımcı olun lütfen
Aşırı göğüs şişmem yok. Dokununca her yerinde sancı var sadece.
Yorgunluk var yeni yeni ama her pms te olur.
Dudak kenarlarımda yoğun kuruma döküntü gördüm bugün. 31 Aralık
Karnımda aşırı bir şişlik yok.
Gazda artış var.
Beyaz akıntı bi 25 aralıkta fazla geldi bir de dün 30 aralıkta. Onun dışında minik minik geldi anlamadım.
Bel ağrım 25-26-27-28 aralıkta yoğundu sonra azaldı ama hâlâ yorulursam oluyor.
Gündüzleri yüzümde kızarıklık ve yanma hissi oluyor iki gündür. (30-31 Aralık)
Rahmim çimdiklenir gibi oluyor arada. Böyle cızz ediyor. Nasıl anlatsam bilemedim. Ama ameliyat geçirdim neticede. Ve geçen ay da rahmimde çimdiklenme hissi olmuştu.
Bu tarz belirti yaşayan var mı yardımcı olun lütfen