Regle 9 gün varsa test için erken bence varsa da çıkmayabilir adet gününüze yakın bir zamanda deneyin ya da yumurtlama gününüzü biliyorsanız o günden 12 gün sonra yapınArkadaşlar merhaba ben yeni katıldım gruba. Bir şey sormak istiyorum sizlere yardımcı olursanız çok sevinirimHenüz regl dönemime 9 gün var ama göğüs uçlarım çok ağrıyor gece bulantı yaşıyorum sigaradan tuhaf bi koku alıyorum aynı zamanda kasık ve bel ağrım oluyor sürekli. Hiç test yapmadım sizce yapmalı mıyım ? Ne zaman yapmalıyım?
Merakımdan erken gebelik testi aldım ama yapmaya korkuyorum ya çıkmazsa diye. Yumurtlama günümü uygulama üzerinden takip ediyorum.Regle 9 gün varsa test için erken bence varsa da çıkmayabilir adet gününüze yakın bir zamanda deneyin ya da yumurtlama gününüzü biliyorsanız o günden 12 gün sonra yapıninşallah vardır
Erken gebelik testi adetten 5 6 gün önce çıkarıyor yinede aklınız kalacaksa deneyin ama çıkmazsa üzülmeyinMerakımdan erken gebelik testi aldım ama yapmaya korkuyorum ya çıkmazsa diye. Yumurtlama günümü uygulama üzerinden takip ediyorum.
İnşallah çok teşekkür ederim
Benim genellikle sol tarafta oluyorYerleşme sancısı karnın hangi tarafında olur
Arkadaşlar merhaba ben yeni katıldım gruba. Bir şey sormak istiyorum sizlere yardımcı olursanız çok sevinirimHenüz regl dönemime 9 gün var ama göğüs uçlarım çok ağrıyor gece bulantı yaşıyorum sigaradan tuhaf bi koku alıyorum aynı zamanda kasık ve bel ağrım oluyor sürekli. Hiç test yapmadım sizce yapmalı mıyım ? Ne zaman yapmalıyım?
Bugün sabah yaptım ama negatif çıktıMerhaba ne yaptınız test yaptınız mı acaba
Kaç gün kalmıştı adetinizeBugün sabah yaptım ama negatif çıktı
7 Temmuz da olmam gerekiyorKaç gün kalmıştı adetinize
Demek ki 6 gününüz kalmış7 Temmuz da olmam gerekiyor
Ay inşallah öyle olur ben çok istiyorumDemek ki 6 gününüz kalmışbende adetime 6 gün kala test yaptım ve bembeyaz negatif çıktı üzülmüştüm ama 3 gün kala tekrarladım pozitife döndü inşallah sizinki de döner
İnşallah olur Rabbim gönlüne göre versinAy inşallah öyle olur ben çok istiyorumpeki bir şey soracam sizde ne gibi belirtiler vardı söyleyebilir misiniz ?
Benim de dediğin gibi baş dönmesi ara ara oluyor yorgunluk halsizlik sürekli uyku isteğim oluyor ama akıntım hiç yok kupkuru hatta. Göğüs uçlarım çok ağrıyor dokunamıyorum ara ara da kasıklarıma ağrı girip çıkıyorİnşallah olur Rabbim gönlüne göre versinben geçen ay tüm belirtileri yaşadım ama hamile değilmişim bu ay da çok fazla belirtim olmadı sadece halsizlik yorgunluk uyku hali ve baş dönmesi yaşıyorum bir de iştahım çok açıldı bir de beyaz sarı arası akıntılarım var ara ara geliyo herkeste kasık ağrısı göğüs ağrısı olmuş ama bende olmadı
Seninde baya belirtin varmış akıntıya takılma her bünye farklı tepki veriyorBenim de dediğin gibi baş dönmesi ara ara oluyor yorgunluk halsizlik sürekli uyku isteğim oluyor ama akıntım hiç yok kupkuru hatta. Göğüs uçlarım çok ağrıyor dokunamıyorum ara ara da kasıklarıma ağrı girip çıkıyor
İnşallah öyle olur dua edinSeninde baya belirtin varmış akıntıya takılma her bünye farklı tepki veriyorinşallah testin pozitife döner
Ederim tabikiİnşallah öyle olur dua edin
Tabii ki seve seve çok yardımcı oldun teşekkür ederimEderim tabikibana da haber et test yaparsan
Ne demek rica ederim ya insan bu süreçte dertleştikçe rahatlıyorTabii ki seve seve çok yardımcı oldun teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?