galiba o progesteron hormonu demi?
bende fitilini kullaniyodum
ben hollandada yasiyorum
burda hamile kalinca ilaclari kesiyolar cunku zaten vucut kendisi o hormonu uretmeye basladigi icin
Kısmetse bu hafta bırakacağım crinone ni. İnsana gerçekten gittikçe zor gelmeye başlıyor, ama ne yapalım sıkacağız dişimizi. Gebeliğine kesinlikle zarar vermez niye öyle bir düşüncen var ki? 12. haftada ayrılacaksın jelinden merak etme :).
galiba o progesteron hormonu demi?
bende fitilini kullaniyodum
ben hollandada yasiyorum
burda hamile kalinca ilaclari kesiyolar cunku zaten vucut kendisi o hormonu uretmeye basladigi icin
Evet vücut hormonu üretmeye başlıyor ama bizde biraz daha geç üretim başlıyor normalde döllenmenin ilk günü hormon başlıyor ama bize nihayetinde 3-5 gün sonra transfer yapılıyor dolayısıyla daha geç salgılıyoruz. Doktorlarımızda riskli olan ilk 12 hafta da mutlaka kullanmamızı istiyorlar. Belki de sizin orada yapılan doğrudur, kim bilir.
doktorum yerine progesteron iğnesi de kullanabiliriz dedi ama o daha fazla yakıyormuş ve ciddi morluklar oluşabiliyormuş . Hiç iğne deneyimi olan varmı?
doktorum yerine progesteron iğnesi de kullanabiliriz dedi ama o daha fazla yakıyormuş ve ciddi morluklar oluşabiliyormuş . Hiç iğne deneyimi olan varmı?
İlk denememde 12 gün kullanmıştım o iğneyi, iğrenç bi deneyimdi. Çok yağlı bir iğne ve 2 doz vuruluyordu bana, son zamanlara doğru yapılması 4-5 dakikayı bulyordu çünkü heryerim mosmor ve taş gibi olmuştu. 3 ay boyunca doğru düzgün oturamadım. Hem jeli hemde iğneyi tecrübe etmiş biri olarak tek söyleyeceğim, crinone jelin gözünü seveyim :)
cnm ben 3 aydan fazla iğne kullandımm hiç te pişman değiilimm yok okadar ağır bi iğne değil hiç yakmıyorrr1. denemde jeli kullanmıştımm sinir olmuştumm okadar şikayetçiysen iğne kullan cnm korkma bence jelden daha ii