- 18 Kasım 2015
- 13.593
- 17.101
- 298
- 36
- Konu Sahibi Birhamisss
-
İşte bu yüzden ben güvenemiyorum maalesefDoktorlar bile bu konuda farklı görüşlere ayrılmışken biz ne yapacağız
Üzüldüm senin için kötüymüş gerçektenBenim o izin işleri çok karışık ben sözleşmeli öğretmenim ve eşimden ayrıyım. Ücretsiz izne ayırılırsam eş durumu atamam ertelenecek
Aşı olmadım ben de ama bu zorlamayla olacak gibiyiz. Aynı durumdayim ücretsiz izin alırsam yazın eş durumu yapamayacağımBenim o izin işleri çok karışık ben sözleşmeli öğretmenim ve eşimden ayrıyım. Ücretsiz izne ayırılırsam eş durumu atamam ertelenecek
Ben geçen doktora gittim 12 haftalığım 14.haftadan itibaren ol kesin aksatma dedi çünkü kışın durum daha kötüye gidecek tabi Ki 2 hafta sonra olacağım önce bebeğim sonra kendi sağlığım içinArkadaşlar merhaba. Öğretmenim ve gebeyim. Hiç aşı olmamıştım. Zaten bana aşı sırası gelene kadar da gebelik durumum vardı. Bugün doktoruma danıştım. Zaten ilk 3 ayda asla olamazsın ama sonrasını sana bırakıyorum dedi. Ol diyemem dedi. Sizin doktorlarınız ne dedi ? gebe olduğumuz halde haftada iki gün pcr testine tabi tutulacak mıyız sizce ?
Çok anlayışlı davranmislar fakat bize bu kadar iyi davranmayacaklari aşikârMalum ayni karar Yök'e tabi biz ogretim uyelerini de kapsiyor.
2 saat once dekanligim ile konustum, asi olmadigimi biliyorlar, bir gebelik kaybimi da biliyorlar. Ikiz ve riskli oldugu icin 45gun+45 gun rapor alabilecegimi, ya da uzaktan egitim verebilecegimi, uygun olani kendilerinin secmesini istedigimi soyledim.
Sagolsun cok nazik insanlardir, seni sonuna kadar desteklemek bizim gorevimiz dediler. Yalnizca benim anlatabilecegim derslerim var, universite hibrit karari almisti zaten; buna dayanarak bu donemki derslerim online'a döndüruldu, zaten evdesin pcr'da gerekmiyor, sen bebeklerine ve sagligina bak dediler. Allah karsilarina getirsin, bitti bu kadar.
Ahh canım sanırım aynı yıl atanmışızAşı olmadım ben de ama bu zorlamayla olacak gibiyiz. Aynı durumdayim ücretsiz izin alırsam yazın eş durumu yapamayacağım
Doktorum da bana böyle deseydi benimde hiç kafam bulanmazdı.Ben geçen doktora gittim 12 haftalığım 14.haftadan itibaren ol kesin aksatma dedi çünkü kışın durum daha kötüye gidecek tabi Ki 2 hafta sonra olacağım önce bebeğim sonra kendi sağlığım için
Ne kadar nazik insanlarmış. Bende önce müdürümle sonra ilçe milli eğitim müdürümle konuşmayı planlıyorum. Eğer sistemsel bir durum değilse artık dil dökeceğim…Malum ayni karar Yök'e tabi biz ogretim uyelerini de kapsiyor.
2 saat once dekanligim ile konustum, asi olmadigimi biliyorlar, bir gebelik kaybimi da biliyorlar. Ikiz ve riskli oldugu icin 45gun+45 gun rapor alabilecegimi, ya da uzaktan egitim verebilecegimi, uygun olani kendilerinin secmesini istedigimi soyledim.
Sagolsun cok nazik insanlardir, seni sonuna kadar desteklemek bizim gorevimiz dediler. Yalnizca benim anlatabilecegim derslerim var, universite hibrit karari almisti zaten; buna dayanarak bu donemki derslerim online'a döndüruldu, zaten evdesin pcr'da gerekmiyor, sen bebeklerine ve sagligina bak dediler. Allah karsilarina getirsin, bitti bu kadar.
Bence oluru vardir, aslinda bu hafta pcr dan korkan herkes asi olur. Ogretmenlerdeki %80 asi ortalamasi %90i bulabilir.Ne kadar nazik insanlarmış. Bende önce müdürümle sonra ilçe milli eğitim müdürümle konuşmayı planlıyorum. Eğer sistemsel bir durum değilse artık dil dökeceğim…
Ben 2019 martta göreve başladım canım . İznim marta kadar gitmiyor nasıl yapcam bilmiyorum . O da yetmezmis gibi asi derdi çıktı. Sen yapcak misin pekiAhh canım sanırım aynı yıl atanmışızneyse bakalım bebeklerimizin şansına işlerimiz yolunda gider inşallah
Vallahi ne güzel yazmışsınız. Bize deseler ki araştırmalarımız da veriler şunlardır. Ama hiçbir bilimsel araştırma yok. Zaten gebe olmasam şimdiye gidip çoktan aşı olmuştumBence oluru vardir, aslinda bu hafta pcr dan korkan herkes asi olur. Ogretmenlerdeki %80 asi ortalamasi %90i bulabilir.
Otesindeki %10da ise ya gebelik yada immun sistem blokeri kullanimi gerektiren hastaliklar vardir ya da asi karşitidir. Buradan oteye baski yapmak bence "cadi avi" Ama ne yapacaksin, bekleyecegiz, bu kadar pcr' i saglik sistemimiz kaldiramaz 8 milyon adet universite ogrencisi var.
Boyle konusunca herkes "asi karsiti" diye etiketliyor, "cahil" diyen var!! Aslinda kiriliyorum ama bilim insani olarak hareket ettigimde; inaktif asiya ise yaramiyor diyorlar, proaktif asida ise ileride cikabilecek otoimmun problemler olabilir, hastaneler riski, BIZ NE YAPACAGIZ??? Bize dusen maske kosulunu kati sekilde uygulamak-avm market vb yerlere girmemek, ya bize yardimci olacaklar ya da 24. Haftaya kadar rapor, sonrasi idari izin...
Bilmiyorum kafam çok karıştı. Bu yüzden bu formu açıp diğer hamişlerin doktorlarının fikrini merak ettimBen 2019 martta göreve başladım canım . İznim marta kadar gitmiyor nasıl yapcam bilmiyorum . O da yetmezmis gibi asi derdi çıktı. Sen yapcak misin peki
Benim doktorum 12.haftadan sonra yapabilirsin demiştiBilmiyorum kafam çok karıştı. Bu yüzden bu formu açıp diğer hamişlerin doktorlarının fikrini merak ettim
Sizin az kalmış 2 hafta test ile idare edebilirsinizBenim doktorum 12.haftadan sonra yapabilirsin demişti
24 haftada ayrılabiliyoruz dediğiniz gibi. Bence sizde hamile olmadan önce olun gebelikte daha riskli geliyor. Anne olmak ne zormuş. Bebeğe bir zarar gelecek diye insanın aklı çıkıyor. Canım annecimi daha iyi anlıyorum artıkMerhaba ben de gebelik düşündüğüm için 3 aydır olmadım asi hamile olsam belki olurdum ama kesin diyemiyorum
Denemeye de devam edecegim için olmayacağım pcr testine giderim 2 defa artık
Siz de biraz sabredip pcr verin sanırım 24te izne ayrilabiliyorsunuz covid sebebiyle olmadi ayrılırsıniz
24.haftada nasıl izin oluyor ücretsiz izinden mı bahsediyorsunuz, doğum izni ise 32.haftadan itibaren değil mi24 haftada ayrılabiliyoruz dediğiniz gibi. Bence sizde hamile olmadan önce olun gebelikte daha riskli geliyor. Anne olmak ne zormuş. Bebeğe bir zarar gelecek diye insanın aklı çıkıyor. Canım annecimi daha iyi anlıyorum artık
Pandemi döneminde 24-32 arası idari izinli sayılıyor hamile memurlar en son kararnamede öyleydi değişmezse tabi inşallah24.haftada nasıl izin oluyor ücretsiz izinden mı bahsediyorsunuz, doğum izni ise 32.haftadan itibaren değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?