- Konu Sahibi Birhamisss
-
Teşekkür ederim. bilmiyordum bunu inşallah değişmez. Benim için iyi olacak kalabalığa ne kadar az girersek o kadar iyi.Pandemi döneminde 24-32 arası idari izinli sayılıyor hamile memurlar en son kararnamede öyleydi değişmezse tabi inşallah
Rica ederim aynen öyle valla riske atmamak lazımTeşekkür ederim. bilmiyordum bunu inşallah değişmez. Benim için iyi olacak kalabalığa ne kadar az girersek o kadar iyi.
Cok çok zor anne olmak hakları odenmez24 haftada ayrılabiliyoruz dediğiniz gibi. Bence sizde hamile olmadan önce olun gebelikte daha riskli geliyor. Anne olmak ne zormuş. Bebeğe bir zarar gelecek diye insanın aklı çıkıyor. Canım annecimi daha iyi anlıyorum artık
Bende hamileleğim daha 5. Haftasındayım. 3 ay önce bebeğimi kaybettim 10 haftalıkken kalbi durdu. Aşı olmayı düşünmüyorum ama haftada 2 gün hastaneye gidip pcr için sıra beklemek bizim için çok tehlikeli.bu konuda hamilelerin ayrı tutulması gerek ama bugün müdürden gelen yazıda öyle birşey söylenmemişti.umarım en kısa sürede bu durumu düzeltirlerArkadaşlar merhaba. Öğretmenim ve gebeyim. Hiç aşı olmamıştım. Zaten bana aşı sırası gelene kadar da gebelik durumum vardı. Bugün doktoruma danıştım. Zaten ilk 3 ayda asla olamazsın ama sonrasını sana bırakıyorum dedi. Ol diyemem dedi. Sizin doktorlarınız ne dedi ? gebe olduğumuz halde haftada iki gün pcr testine tabi tutulacak mıyız sizce ?
Pandemiden dolayı geçen sene tüm gebeler 24 haftada idari izne cıkartılmıştı bu sene de böyle şeyin olma durumu vardıe belki. İdareye sormak lazım. Mem e falan danışın.Anladım sağlıkla gelsin tüm yavrularımız.
Hala devam ediyor 24 hafta idari izinPandemiden dolayı geçen sene tüm gebeler 24 haftada idari izne cıkartılmıştı bu sene de böyle şeyin olma durumu vardıe belki. İdareye sormak lazım. Mem e falan danışın.
Aslında ilk 3 ay daha tehlikeli değil mi yani daha riskli dönem ama 24 hafta çok geç değil miHala devam ediyor 24 hafta idari izin
Genelde virüs ilk haftalarda cok etkilemiyomus, son haftalarda olursa erken doğuma sebep olabiliyomus diye duydum ben, belki ondan olabilirAslında ilk 3 ay daha tehlikeli değil mi yani daha riskli dönem ama 24 hafta çok geç değil mi
Anladım teşekkür ederim. İnşallah herkes rahat Bi dönem geçirir.Genelde virüs ilk haftalarda cok etkilemiyomus, son haftalarda olursa erken doğuma sebep olabiliyomus diye duydum ben, belki ondan olabilir
İnşallah hocam yoksa 3 ay PCR testi olacağım.Bende hamileleğim daha 5. Haftasındayım. 3 ay önce bebeğimi kaybettim 10 haftalıkken kalbi durdu. Aşı olmayı düşünmüyorum ama haftada 2 gün hastaneye gidip pcr için sıra beklemek bizim için çok tehlikeli.bu konuda hamilelerin ayrı tutulması gerek ama bugün müdürden gelen yazıda öyle birşey söylenmemişti.umarım en kısa sürede bu durumu düzeltirler
canım benim doktorum 3 ay öncesi asla olamazsın demişti. Sonrasına da bana bıraktıAyni durumdayım gebelere istisna olmalı haftamız dolana kadar bence pcr riskli. 13teyim aşı 14 ve üzeri mi sizce olmali
ne güzel bir haber verdiniz hocam inşaallah öyledir. Bir gelişme olursa yazın lütfenkızlar ben mebi aramıştım hamile öğretmenler ne olacak diye sordum ayrıntılar sonra gelecek size gibi bir şey söylediler sanırım hamileler için bir düzenleme gelecek olmadı sağlık bakanlığını arayalım hep birlikte hamileler için bir şeyler düşünsünler pcr vermeye giderken corona olacağız yoksa
2 hafta boyunca PCR testi de olunur hocam rapor alamazsanız bile onunla idare edebilirsinizBen Eylül’ün 2. Haftası idari izne ayrılacağım. Müdürüm 2 haftalık süreçte bana ders vermeyecek, okulda idari görevli gösterecek bir sorun olmazsa. Öyle olmazsa 2 haftalık rapor kovalacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?