Gebe olasılığı

Hellena_

Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2024
775
595
23
Uzun zamandır konuları takip ediyorum sorum olunca üyelik açtım. Umarım faydalı olur :) Eşimle yeni çocuk düşünmeye başladık. Sat 24 ocak , bat 21 şubat. Hep bu düzende adet olurum. Ayın 2si, 9u ve 10u değerlendirebildik. İkimiz de hasta olunca başka gün değerlendiremedik. Ayın 2sinde yumurtlama akıntım vardı. 9u ve 10unda büyük ihtimalle yumurtlamam geçmişti ama 2sindekinde tutma ihtimali var mıdır acaba? Regle 6 gün kaldı. Başına gelen var mı yazarsanız sevinirim.

Ayrıca regl sancısı gibi sancı var şu an. Yumurtlama günlerinde de sağ yumurtada batma hissi olmuştu anlık ve sol alt karın ağrısı çektim birkaç gün önce. Göğsümde de aşırı hassasiyet var ama batma hissi hariç bunlar bende her adet öncesi olur. Hamilelik belirtileriyle regl belirtileri aynı dedikleri için belirleyici şeyler değil malesef biliyorum ama ilk olacağı için heyecanlıyım :)

Kimse cevap vermemiş aşk olsun Peki yarın ya da pazar günü erken gebelik testi yapsam sonuç verir mi? 3-4 gün kala. Cevap verirseniz sevinirimmm

Kimse cevap vermemiş aşk olsun Peki yarın ya da pazar günü erken gebelik testi yapsam sonuç verir mi? 3-4 gün kala. Cevap verirseniz sevinirimmm
İnşallah güzel haberler alırsınız değerlerinizin oranına göre değişir çıkma ihtimali ama varsa silik çıkabilir :)
Adet belirtisine çok fazla benziyor Allah olursa sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, eğer olmazsa da sonuç istediğiniz gibi en hayırlı zamanda sağlıkla inşallah kavuşursunuz

Teşekkür ederim cevabınız için

Ne yaptın cnm? Arkadaşımın da adeti 21 şubatta bekleniyor. 15 şubatta kaset test yaptı. Hayalet çizgi çıktı. Oda bekliyor. 18inde tekrar yapacak. Sen yaptın mı?

Benim 4 gün kala negatifti erken gebelik testiyle bile. 3 gün kala normal kaset testte silik çıkmıştı.

Ne yaptın cnm? Arkadaşımın da adeti 21 şubatta bekleniyor. 15 şubatta kaset test yaptı. Hayalet çizgi çıktı. Oda bekliyor. 18inde tekrar yapacak. Sen yaptın mı?
Benim 4 gün kala negatifti erken gebelik testiyle bile. 3 gün kala normal kaset testte silik çıkmıştı.
Az önce yaptım negatif canım. 4 gün var

Yumurta ortalama 24 saat sperm de 72 saate kadar yaşayabiliyor sağlıklıysa değerler. Denk getirmek lazım. Yumurtlama da o kadar erken olmaz genelde.

Akıntıyı doğru değerlendirememiş de olabilirsiniz. Yumurtlama ise eğer 14 gün sonra net regl olursunuz.
Evet akıntı olduğunda sık ilişki olmadı hastalandığımız için. Tek ilişkiyle kalanlar da oluyor ya o yüzden ümitlenmiş gibi oldum kendi kendime maalesef.

Evet akıntı olduğunda sık ilişki olmadı hastalandığımız için. Tek ilişkiyle kalanlar da oluyor ya o yüzden ümitlenmiş gibi oldum kendi kendime maalesef.
YOk o manada demedim akıntıyı yanlış yorumlamış olabilirsiniz demek istedim

Yumurtlamadan bir veya iki önce ve bir gün sonra doktorum ideal olduğunu söylemişti. Hayırlısı olsun

Yumurtlama zamanı bende genelde sancı oluyor sizde belki öyle oluyosa anlayabilirsiniz yumurtlsma zamaninizi
Yumurtlamadan bir veya iki önce ve bir gün sonra doktorum ideal olduğunu söylemişti. Hayırlısı olsun

Aynen sancılar bende de olmuştu fakat daha çok değerlendirip ihtimali artırmak gerektiğini böyle daha iyi anladım tek seferde tutanların nasıl tutuyor helal olsun valla Teşekkür ederim

Aynen sancılar bende de olmuştu fakat daha çok değerlendirip ihtimali artırmak gerektiğini böyle daha iyi anladım tek seferde tutanların nasıl tutuyor helal olsun valla Teşekkür ederim
Öylemi oluyor acaba gerçekten aklımda hep binsoru işareti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…