Ayrıca regl sancısı gibi sancı var şu an. Yumurtlama günlerinde de sağ yumurtada batma hissi olmuştu anlık ve sol alt karın ağrısı çektim birkaç gün önce. Göğsümde de aşırı hassasiyet var ama batma hissi hariç bunlar bende her adet öncesi olur. Hamilelik belirtileriyle regl belirtileri aynı dedikleri için belirleyici şeyler değil malesef biliyorum ama ilk olacağı için heyecanlıyım :)
İnşallah güzel haberler alırsınızKimse cevap vermemiş aşk olsunPeki yarın ya da pazar günü erken gebelik testi yapsam sonuç verir mi? 3-4 gün kala. Cevap verirseniz sevinirimmm
Teşekkür ederim cevabınız içinİnşallah güzel haberler alırsınızdeğerlerinizin oranına göre değişir çıkma ihtimali ama varsa silik çıkabilir :)
Adet belirtisine çok fazla benziyorAllah olursa sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, eğer olmazsa da sonuç istediğiniz gibi en hayırlı zamanda sağlıkla inşallah kavuşursunuz
Ne yaptın cnm? Arkadaşımın da adeti 21 şubatta bekleniyor. 15 şubatta kaset test yaptı. Hayalet çizgi çıktı. Oda bekliyor. 18inde tekrar yapacak. Sen yaptın mı?Kimse cevap vermemiş aşk olsunPeki yarın ya da pazar günü erken gebelik testi yapsam sonuç verir mi? 3-4 gün kala. Cevap verirseniz sevinirimmm
Benim 4 gün kala negatifti erken gebelik testiyle bile. 3 gün kala normal kaset testte silik çıkmıştı.Kimse cevap vermemiş aşk olsunPeki yarın ya da pazar günü erken gebelik testi yapsam sonuç verir mi? 3-4 gün kala. Cevap verirseniz sevinirimmm
Ne yaptın cnm? Arkadaşımın da adeti 21 şubatta bekleniyor. 15 şubatta kaset test yaptı. Hayalet çizgi çıktı. Oda bekliyor. 18inde tekrar yapacak. Sen yaptın mı?
Az önce yaptım negatif canım. 4 gün varBenim 4 gün kala negatifti erken gebelik testiyle bile. 3 gün kala normal kaset testte silik çıkmıştı.
Yumurtlama akıntısı vardı aslında ama kısmet değilmişYumurta ortalama 24 saat sperm de 72 saate kadar yaşayabiliyor sağlıklıysa değerler. Denk getirmek lazım. Yumurtlama da o kadar erken olmaz genelde.
Akıntıyı doğru değerlendirememiş de olabilirsiniz. Yumurtlama ise eğer 14 gün sonra net regl olursunuz.Yumurtlama akıntısı vardı aslında ama kısmet değilmiş
Evet akıntı olduğunda sık ilişki olmadı hastalandığımız için. Tek ilişkiyle kalanlar da oluyor ya o yüzden ümitlenmiş gibi oldum kendi kendime maalesef.Akıntıyı doğru değerlendirememiş de olabilirsiniz. Yumurtlama ise eğer 14 gün sonra net regl olursunuz.
YOk o manada demedim akıntıyı yanlış yorumlamış olabilirsiniz demek istedimEvet akıntı olduğunda sık ilişki olmadı hastalandığımız için. Tek ilişkiyle kalanlar da oluyor ya o yüzden ümitlenmiş gibi oldum kendi kendime maalesef.
Doğru gibiydi aslında ama olmadı kısmet. Teşekkürler cevaplarınız içinYOk o manada demedim akıntıyı yanlış yorumlamış olabilirsiniz demek istedim
Yumurtlama zamanı bende genelde sancı oluyor sizde belki öyle oluyosa anlayabilirsiniz yumurtlsma zamaniniziDoğru gibiydi aslında ama olmadı kısmet. Teşekkürler cevaplarınız için
Yumurtlama zamanı bende genelde sancı oluyor sizde belki öyle oluyosa anlayabilirsiniz yumurtlsma zamaninizi
Yumurtlamadan bir veya iki önce ve bir gün sonra doktorum ideal olduğunu söylemişti. Hayırlısı olsun
O bikerede tutanlara bende hayranım☺☺Aynen sancılar bende de olmuştu fakat daha çok değerlendirip ihtimali artırmak gerektiğini böyle daha iyi anladım tek seferde tutanların nasıl tutuyor helal olsun vallaTeşekkür ederim
Öylemi oluyor acaba gerçekten aklımda hep binsoru işaretiAynen sancılar bende de olmuştu fakat daha çok değerlendirip ihtimali artırmak gerektiğini böyle daha iyi anladım tek seferde tutanların nasıl tutuyor helal olsun vallaTeşekkür ederim
Ben de tam bilemiyorum tabi 3 yıldır evliyiz ciddi bir çalışmamız da olmadı açıkçası dahaÖylemi oluyor acaba gerçekten aklımda hep binsoru işareti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?