Gebe olasılığı

Ben de tam bilemiyorum tabi 3 yıldır evliyiz ciddi bir çalışmamız da olmadı açıkçası daha Siz ne durumdasınız
Ya bizimde öyle sadece yumurtlama günümü değerlendirdik bu ay 2. Ayımız evleneli 3 sene oldu korunuyorduk reglime 3 gün var ama insan umutlaniyor genede

Ya bizimde öyle sadece yumurtlama günümü değerlendirdik bu ay 2. Ayımız evleneli 3 sene oldu korunuyorduk reglime 3 gün var ama insan umutlaniyor genede
Ayy aynı durumda gibiyiz bizim de 2. Ayimiz diyebilirim fakat iki güne bir şeklinde gitmedi sadece. Olursa olur olmazsa olmaz modundaydım ben ama düşündükçe insan umutlanıyormuş dediğiniz gibi

Sadece bir gün mü degerlendirdiniz yoksa ovulasyon boyuncami kusura bakmayın soruyorum bende tam bilmiyorum neyin nasıl olduğunu kendimi umitlendirmeye çalışıyorum sanırım

Sadece bir gün mü degerlendirdiniz yoksa ovulasyon boyuncami kusura bakmayın soruyorum bende tam bilmiyorum neyin nasıl olduğunu kendimi umitlendirmeye çalışıyorum sanırım
Yok rica ederim ne demek. Uygulamaya göre ovulasyonun ilk günü ve bitince değerlendirebildik. O arada hasta olunca boşa gitti ne yazık ki ama tutanın da tutuyor diyerek acaba mı dedim. Soru işareti olmaktansa sabah test yaptım negatif çıktı bundan sonra da pozitife dönmez heralde. Siz daha fazla değerlendirdiyseniz ihtimal artmıştır muhakkak hayırlısı olsun inşallah vardır. Siz test yapmış mıydınız?

Yok ben daha cesaret edemedim test yapmaya geçen ay negatif gördüm.morslim bozuldu bizde sadece yumurtlama günü 1 gün degerlendirebildik eşimin işleri çok yoğun. Ama o bir günde genede bir umut işte

Yok ben daha cesaret edemedim test yapmaya geçen ay negatif gördüm.morslim bozuldu bizde sadece yumurtlama günü 1 gün degerlendirebildik eşimin işleri çok yoğun. Ama o bir günde genede bir umut işte
Anladım inşallah vardır sizin o zaman gününüzü bekleyin en iyisi olursa daha çok sevinirsiniz Haber verin mutlaka hakkınızda hayırlısı olsun Ben de erken mi yaptım acaba sonradan pozitif olur mu ki kafamda deli sorular bitmiyordu

Bazen regl geçmeden negatif sonradan pozitif cikanda oluyormuş bende sürekli bakıyorum araştırıyorum şuan

Bazen regl geçmeden negatif sonradan pozitif cikanda oluyormuş bende sürekli bakıyorum araştırıyorum şuan
Evet öyle olanlar da varmış ama artık umut bağlamak da istemiyorum daha çok hayal kırıklığı oluyor inşallah sizden güzel haberler alırız

Regle üç gün kala bildiriyorum açık kahverengi lekelenme geldi. Daha önce hiç böyle bir şey yaşamamıştım. Dün yaptığım test negatifti ama pozitife dönme ihtimali var mı acaba? Yerleşme kanaması olabilir mi yoksa adet mi geliyor kafam kurcalandı yine

Şuan yok ama sabah adet olacakmisim gibi hissettim sonra geçti yarın test yapcam çıkarsa sağlık ocağında kan veririm dedimsiz naptiniz

Canım benimde adete 3 gün kala kahverengi leke geldi adet olmadım ve hamileymişsim negatif cıkmstı erken gebelik testinde adetin gecikmeden test yapmamalısın ve kan testi daha güvenilir canım inşallah hamilesindir

Şuan yok ama sabah adet olacakmisim gibi hissettim sonra geçti yarın test yapcam çıkarsa sağlık ocağında kan veririm dedimsiz naptiniz
Ay inşallah vardır Lekelenme oldu yukarı yazdığım gibi daha önce hiç olmazdı 3 gün önceden günümü bekleyeceğim artık ben de

Canım benimde adete 3 gün kala kahverengi leke geldi adet olmadım ve hamileymişsim negatif cıkmstı erken gebelik testinde adetin gecikmeden test yapmamalısın ve kan testi daha güvenilir canım inşallah hamilesindir
Ah inşallah sizinki gibi olur, hayırlı olsun size de Evet günümü bekleyeceğim artık, önceden çıkanları da görünce meraktan yapmıştım dayanamayıp

Yazarım canım sen de haber ver bende de var sancılar çok gerginim adet öncesi belirtiler gibi bilemiyorum ben de sabahki lekelenmenin de devamı gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…