Hayırlısı valla denemeye devam diyelimO bikerede tutanlara bende hayranım☺☺
Ya bizimde öyle sadece yumurtlama günümü değerlendirdik bu ay 2. Ayımız evleneli 3 sene oldu korunuyorduk reglime 3 gün var ama insan umutlaniyor genedeBen de tam bilemiyorum tabi 3 yıldır evliyiz ciddi bir çalışmamız da olmadı açıkçası dahaSiz ne durumdasınız
Ayy aynı durumda gibiyiz bizim de 2. Ayimiz diyebilirim fakat iki güne bir şeklinde gitmedi sadece. Olursa olur olmazsa olmaz modundaydım ben ama düşündükçe insan umutlanıyormuş dediğiniz gibiYa bizimde öyle sadece yumurtlama günümü değerlendirdik bu ay 2. Ayımız evleneli 3 sene oldu korunuyorduk reglime 3 gün var ama insan umutlaniyor genede
Yok rica ederim ne demek. Uygulamaya göre ovulasyonun ilk günü ve bitince değerlendirebildik. O arada hasta olunca boşa gitti ne yazık ki ama tutanın da tutuyor diyerek acaba mı dedim. Soru işareti olmaktansa sabah test yaptım negatif çıktı bundan sonra da pozitife dönmez heralde. Siz daha fazla değerlendirdiyseniz ihtimal artmıştır muhakkak hayırlısı olsun inşallah vardır. Siz test yapmış mıydınız?Sadece bir gün mü degerlendirdiniz yoksa ovulasyon boyuncami kusura bakmayın soruyorum bende tam bilmiyorum neyin nasıl olduğunu kendimi umitlendirmeye çalışıyorum sanırım
Yok ben daha cesaret edemedim test yapmaya geçen ay negatif gördüm.morslim bozuldu bizde sadece yumurtlama günü 1 gün degerlendirebildik eşimin işleri çok yoğun. Ama o bir günde genede bir umut işteYok rica ederim ne demek. Uygulamaya göre ovulasyonun ilk günü ve bitince değerlendirebildik. O arada hasta olunca boşa gitti ne yazık ki ama tutanın da tutuyor diyerek acaba mı dedim. Soru işareti olmaktansa sabah test yaptım negatif çıktı bundan sonra da pozitife dönmez heralde. Siz daha fazla değerlendirdiyseniz ihtimal artmıştır muhakkak hayırlısı olsun inşallah vardır. Siz test yapmış mıydınız?
Anladım inşallah vardır sizin o zaman gününüzü bekleyin en iyisi olursa daha çok sevinirsinizYok ben daha cesaret edemedim test yapmaya geçen ay negatif gördüm.morslim bozuldu bizde sadece yumurtlama günü 1 gün degerlendirebildik eşimin işleri çok yoğun. Ama o bir günde genede bir umut işte
Bazen regl geçmeden negatif sonradan pozitif cikanda oluyormuş bende sürekli bakıyorum araştırıyorum şuanAnladım inşallah vardır sizin o zaman gününüzü bekleyin en iyisi olursa daha çok sevinirsinizHaber verin mutlaka hakkınızda hayırlısı olsun Ben de erken mi yaptım acaba sonradan pozitif olur mu ki kafamda deli sorular bitmiyordu
Evet öyle olanlar da varmış ama artık umut bağlamak da istemiyorum daha çok hayal kırıklığı oluyor inşallah sizden güzel haberler alırızBazen regl geçmeden negatif sonradan pozitif cikanda oluyormuş bende sürekli bakıyorum araştırıyorum şuan
Amin inşallahEvet öyle olanlar da varmış ama artık umut bağlamak da istemiyorum daha çok hayal kırıklığı oluyor inşallah sizden güzel haberler alırız
Bir gelişme var mı sizdeAmin inşallah
Canım benimde adete 3 gün kala kahverengi leke geldi adet olmadım ve hamileymişsim negatif cıkmstı erken gebelik testinde adetin gecikmeden test yapmamalısın ve kan testi daha güvenilir canım inşallah hamilesindirRegle üç gün kala bildiriyorum açık kahverengi lekelenme geldi. Daha önce hiç böyle bir şey yaşamamıştım. Dün yaptığım test negatifti ama pozitife dönme ihtimali var mı acaba? Yerleşme kanaması olabilir mi yoksa adet mi geliyor kafam kurcalandı yine
Ay inşallah vardırŞuan yok ama sabah adet olacakmisim gibi hissettim sonra geçti yarın test yapcam çıkarsa sağlık ocağında kan veririm dedimsiz naptiniz
Ah inşallah sizinki gibi olur, hayırlı olsun size deCanım benimde adete 3 gün kala kahverengi leke geldi adet olmadım ve hamileymişsim negatif cıkmstı erken gebelik testinde adetin gecikmeden test yapmamalısın ve kan testi daha güvenilir canım inşallah hamilesindir
Ay inşallah vardırLekelenme oldu yukarı yazdığım gibi daha önce hiç olmazdı 3 gün önceden günümü bekleyeceğim artık ben de
Herkeste olmazmış zaten ama ben de adet olcakmis gibi hissediyorum bakalımYa bende hiç öyle belirtiler yok
Herkeste olmazmış zaten ama ben de adet olcakmis gibi hissediyorum bakalım
[/QUOTE
Sonucunu yazarsın canım mersk ediyorum bende karnıma arada sancı giriyor sonra geçiyor bilmiyorum unitlenmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?