Hamile olduğunuzu gecikmenin kaçıncı gününde öğrenmiştiniz? Bir de leke ne kadar sürdü hafif ağrı var mıydı? Çok sordum ama cevaplarsanız sevinirim :)Canım benimde adete 3 gün kala kahverengi leke geldi adet olmadım ve hamileymişsim negatif cıkmstı erken gebelik testinde adetin gecikmeden test yapmamalısın ve kan testi daha güvenilir canım inşallah hamilesindir
Adetin 5. Günü gecikmesiyle anladım çünkü düzenli adetim var ve eeennn fazla 3 gün gecikirdi lekem 3 gün sürdü ama az az yoğun değil akıntı gibiydi aynı adet olacakmış gibi alt kasık ağrılarım vardı her an olacakmış gibi hissedip bekliyordum:))) göğüslerim çok sismiştiHamile olduğunuzu gecikmenin kaçıncı gününde öğrenmiştiniz? Bir de leke ne kadar sürdü hafif ağrı var mıydı? Çok sordum ama cevaplarsanız sevinirim :)
Yaa ben de aynı durumdayım sadece göğüslerim şiş değil normalde adet öncesi şişerdi. Çok teşekkür ederim sağlıcakla kucağınıza alın inşallah henüz doğmadıysa bebeğiniz :))Adetin 5. Günü gecikmesiyle anladım çünkü düzenli adetim var ve eeennn fazla 3 gün gecikirdi lekem 3 gün sürdü ama az az yoğun değil akıntı gibiydi aynı adet olacakmış gibi alt kasık ağrılarım vardı her an olacakmış gibi hissedip bekliyordum:))) göğüslerim çok sismişti
Yaa ben de aynı durumdayım sadece göğüslerim şiş değil normalde adet öncesi şişerdi. Çok teşekkür ederim sağlıcakla kucağınıza alın inşallah henüz doğmadıysa bebeğiniz :))
Dayanın az kalmış gününüz geçtiğinizde yapın gerçekten ben erkenden yaptım negatifi gördüm ama hala inanmamakta ısrar ediyorum şaka gibiBenimde yarın regl günüm bekliyorum daha test yapmadım ama şuan belim ara ara ağrımaya başladı
Bende prodoctor yaptım benimde negatif gelmişti ve umudumu tamamen kesmiştimDayanın az kalmış gününüz geçtiğinizde yapın gerçekten ben erkenden yaptım negatifi gördüm ama hala inanmamakta ısrar ediyorum şaka gibiİnsallah gelmez de yapar pozitif görürsünüz direkt :) Elinizde test varsa hangi marka var? Ben prodoctor yapmıştım
Ne tesadüf Valla siz yazdıkça heyecanlandım ama yine de kendimi fazla kaptırmayayım :))Bende prodoctor yaptım benimde negatif gelmişti ve umudumu tamamen kesmiştim
Eczaneden almıştım kaset test bebetime yazıyor daha yapmadım brnDayanın az kalmış gününüz geçtiğinizde yapın gerçekten ben erkenden yaptım negatifi gördüm ama hala inanmamakta ısrar ediyorum şaka gibiİnsallah gelmez de yapar pozitif görürsünüz direkt :) Elinizde test varsa hangi marka var? Ben prodoctor yapmıştım
Bugün gelmezse yaparsınız hayırlısı olsun :)Eczaneden almıştım kaset test bebetime yazıyor daha yapmadım brn
gelen giden var mıEczaneden almıştım kaset test bebetime yazıyor daha yapmadım brn
Ya karnim belim.cok agriyo eve geldim baktım biraz kan geldi yerleşme kanaması olma ihtimali varmıgelen giden var mı
Bilmiyorum ki canım adet günü de yerleşme kanaması gelenler varmış burda okuduğum kadarıyla benim de çok ağrıyor karnım belim dediğin gibi benim de gelecek galibaYa karnim belim.cok agriyo eve geldim baktım biraz kan geldi yerleşme kanaması olma ihtimali varmı
Gördüm canım şimdi takip edip beklemekten başka yapacak bir şey yok sanırımAy benimde belim falan çok ağrıyordu kesin adet oldum dedim disardaydik peceteyle biraz kırmızı leke geldi ama genede emin olamıyorum ya konu açtım bunla alakalı şimdi
Ben elendim size başarılar diliyorumAynen lavaboya gidip bakıyorum sık sık kanama artmismi diye bide normalde regl 1.gunu çok ağrım olur ağrı kesici içerik ama içmeye cesaret de edemedim
Regl mi oldunBen elendim size başarılar diliyorum
Evet gelmiş şimdi. Ama daha önce hic böyle lekelenmeye başlayıp geldiği olmazdı şaşkınım. Bundan sonra hiçbir belirtide suphelenmeyecegim kulağıma küpe olduRegl mi oldun
Moralini bozma sakın bidahaki aya inşallah ikimizde hamile oluruz belkiEvet gelmiş şimdi. Ama daha önce hic böyle lekelenmeye başlayıp geldiği olmazdı şaşkınım. Bundan sonra hiçbir belirtide suphelenmeyecegim kulağıma küpe oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?