Gebe olasılığı

Canım benimde adete 3 gün kala kahverengi leke geldi adet olmadım ve hamileymişsim negatif cıkmstı erken gebelik testinde adetin gecikmeden test yapmamalısın ve kan testi daha güvenilir canım inşallah hamilesindir
Hamile olduğunuzu gecikmenin kaçıncı gününde öğrenmiştiniz? Bir de leke ne kadar sürdü hafif ağrı var mıydı? Çok sordum ama cevaplarsanız sevinirim :)

Hamile olduğunuzu gecikmenin kaçıncı gününde öğrenmiştiniz? Bir de leke ne kadar sürdü hafif ağrı var mıydı? Çok sordum ama cevaplarsanız sevinirim :)
Adetin 5. Günü gecikmesiyle anladım çünkü düzenli adetim var ve eeennn fazla 3 gün gecikirdi lekem 3 gün sürdü ama az az yoğun değil akıntı gibiydi aynı adet olacakmış gibi alt kasık ağrılarım vardı her an olacakmış gibi hissedip bekliyordum:))) göğüslerim çok sismişti

Yaa ben de aynı durumdayım sadece göğüslerim şiş değil normalde adet öncesi şişerdi. Çok teşekkür ederim sağlıcakla kucağınıza alın inşallah henüz doğmadıysa bebeğiniz :))

Yaa ben de aynı durumdayım sadece göğüslerim şiş değil normalde adet öncesi şişerdi. Çok teşekkür ederim sağlıcakla kucağınıza alın inşallah henüz doğmadıysa bebeğiniz :))

Benimde yarın regl günüm bekliyorum daha test yapmadım ama şuan belim ara ara ağrımaya başladı

Benimde yarın regl günüm bekliyorum daha test yapmadım ama şuan belim ara ara ağrımaya başladı
Dayanın az kalmış gününüz geçtiğinizde yapın gerçekten ben erkenden yaptım negatifi gördüm ama hala inanmamakta ısrar ediyorum şaka gibi İnsallah gelmez de yapar pozitif görürsünüz direkt :) Elinizde test varsa hangi marka var? Ben prodoctor yapmıştım

Bende prodoctor yaptım benimde negatif gelmişti ve umudumu tamamen kesmiştim

Eczaneden almıştım kaset test bebetime yazıyor daha yapmadım brn

Ya karnim belim.cok agriyo eve geldim baktım biraz kan geldi yerleşme kanaması olma ihtimali varmı
Bilmiyorum ki canım adet günü de yerleşme kanaması gelenler varmış burda okuduğum kadarıyla benim de çok ağrıyor karnım belim dediğin gibi benim de gelecek galiba

Ay benimde belim falan çok ağrıyordu kesin adet oldum dedim disardaydik peceteyle biraz kırmızı leke geldi ama genede emin olamıyorum ya konu açtım bunla alakalı şimdi

Ay benimde belim falan çok ağrıyordu kesin adet oldum dedim disardaydik peceteyle biraz kırmızı leke geldi ama genede emin olamıyorum ya konu açtım bunla alakalı şimdi
Gördüm canım şimdi takip edip beklemekten başka yapacak bir şey yok sanırım

Aynen lavaboya gidip bakıyorum sık sık kanama artmismi diye bide normalde regl 1.gunu çok ağrım olur ağrı kesici içerik ama içmeye cesaret de edemedim

her ay değişik şeyler oluyor benimde bu ay böyle aşırı belim ağrıyor bu ay çok umutluyum malesef bende kesin regl oldum bence

Evet gelmiş şimdi. Ama daha önce hic böyle lekelenmeye başlayıp geldiği olmazdı şaşkınım. Bundan sonra hiçbir belirtide suphelenmeyecegim kulağıma küpe oldu
Moralini bozma sakın bidahaki aya inşallah ikimizde hamile oluruz belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…