Gebeliğe Hazırlık Gebe oldugunu bilmeden dideral kullanan varmi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mira-M

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2017
931
676
103
Merhaba daha oncede yazmistim ama cvp alamadim.5 gun sonra sınavım var ve dideral kullanmam lazim cunku sinav benim icin cok onemli carpintim yuzunden kaybetmek istemiyorum ... adetime 11 gun var. Suan . Yani adetime 6 gun kala dideral kullanmam eger gebeysem zarar verirmi ? Cunku korunmadik eşimle. Gebe kalma durumum var adet gunumden oncede öğrenemem. Eger dollenme olmussa bu ilac bebege zarar verirmi. Kimse net birşey soylemiyor. Tecrube isime en yarayacak sey suan ?

Gebeliğin ilk 1ayında kullanılan hiç bir ilacın zararı yoktur ki sizin daha hamile olduğunuz bile belli değil ne olabilir ki ?

Gebeliğin ilk 1ayında kullanılan hiç bir ilacın zararı yoktur ki sizin daha hamile olduğunuz bile belli değil ne olabilir ki ?
Evet belli degil ilaci kullandiktan 4 5 gun sonra adet günüm. Ve hamile kaldigimi ogrenirsem diye endise ediyorum zarar verirmi diye korkum var yalnizca. Ha eger hamilelik olmazsa problem yok zaten. Ama bi ihtimal de olsa dusunduruyor beni

Evet belli degil ilaci kullandiktan 4 5 gun sonra adet günüm. Ve hamile kaldigimi ogrenirsem diye endise ediyorum zarar verirmi diye korkum var yalnizca. Ha eger hamilelik olmazsa problem yok zaten. Ama bi ihtimal de olsa dusunduruyor beni
Dediğim gibi hiç bir şey olmaz insanlar hamile olduğunu bilmeden neler yapıyor siz dideral içtiniz diye birşey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…