Gebe olduğunu yeni ogrenenler

9 günüm geçti ama hic belirtim yok diye test yapmadim.ve sadece 3 günü değerlendirebilmiştir supriz oldu yani int hesabina gore 5 hafta 3 günlük canim sabah gidip kan testi yaptiracagim
Hmm cok beklemissin neyse keseyide görürsun belki baya gec ögrenmssin.degerin baya yuksek çıkar.

Kızlar gebeliğin İlk 3 ayında sac duzlestırıcısı kullanımı hakkında fıkra olan varmı?zararlımı acaba

kanaman oldu mu canım

Kizlar bn network isi yapiyorum o yuzden cok disari cikma zorunlulugum yok cnm istedikce cikiyorum bu sicaklarda ama bugun bi bayan isi cok merak ediyor ve anlatmami istiyor yani disari cikmam gerekiyor gebelikte sicakta bi sorun teskil eder mi dun bi hastaneye gidip geldim mahvoldum

Kizlar Selam ben bugun kan testi yaptirdim 518.1 cikti, adetim 5 gun gecikti, son adet tarihim 14 hazirandi, sizce kan degerim haftamla tutuyormu, yani sorum 518.1 kac haftalik oluyor?

Kizlar Selam ben bugun kan testi yaptirdim 518.1 cikti, adetim 5 gun gecikti, son adet tarihim 14 hazirandi, sizce kan degerim haftamla tutuyormu, yani sorum 518.1 kac haftalik oluyor?
Canım benim de son adet tarihim 13 hazirandi ve bugün kan değerim 490 çıktı gayet normal hesabıma göre 4+5 günlük falan doktor haftaya çarşamba keseye bakmak için ultrason çağırdı

Canım benim de son adet tarihim 13 hazirandi ve bugün kan değerim 490 çıktı gayet normal hesabıma göre 4+5 günlük falan doktor haftaya çarşamba keseye bakmak için ultrason çağırdı
Tebrikler canim Insallah keseyide goruruk kalp atislarinida sonrada sag saglim kucagimiza aliriz

518.1 benim degerim, simdi senin degerinden cokmu?doktora yarin gidicem, cok merak ediyorum senin doktorun ne dedi cikan degere? Normalmi dedi? Yani 5 haftaya uygunmu?

518.1 benim degerim, simdi senin degerinden cokmu?doktora yarin gidicem, cok merak ediyorum senin doktorun ne dedi cikan degere? Normalmi dedi? Yani 5 haftaya uygunmu?
doktorum olumsuz hiçbirşey söylemedi su an gebelik var ve olumlu ilerliyo dedi keseyi görmeden kaç haftalık olduğunu tam olarak soyleyemezki zaten.Senin değerin de gayet iyi görünüyor endiselenme

Kızlar merhaba.. Bende tam 4 haftalık hamileyim. Doktora gittim bir sebep yokken bana progestan verdi. Var mı yaşayan??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…