Hmm cok beklemissin neyse keseyide görürsun belki baya gec ögrenmssin.degerin baya yuksek çıkar.9 günüm geçti ama hic belirtim yok diye test yapmadim.ve sadece 3 günü değerlendirebilmiştir supriz oldu yani int hesabina gore 5 hafta 3 günlük canim sabah gidip kan testi yaptiracagim
Yarina inş.canm bakalim kaç cikacak sen öğrendiğinde kaç haftalikti değerin kacti canmHmm cok beklemissin neyse keseyide görürsun belki baya gec ögrenmssin.degerin baya yuksek çıkar.
1800 du benimki seninki daha yuksek cikar ama sen 5 6 haftalik oldugunu söyle bence direk usg yapsin dr sanaYarina inş.canm bakalim kaç cikacak sen öğrendiğinde kaç haftalikti değerin kacti canm
Söyledim canim inş.diş gebelik yada bos gebelik değildir korkuyorum valla1800 du benimki seninki daha yuksek cikar ama sen 5 6 haftalik oldugunu söyle bence direk usg yapsin dr sana
İyi haberlerini bekliyorum canımCanım ne yaptın ? Gittin mi doktora ?
kanaman oldu mu canımDun devlet hastanesine gittim cnm degerim 3800 den 1358 e dusmus doktorumu aradim dusuk yapiyorsun dedi ama aklima takilan bana 4 haftalik daha yeni dedi ve keseyi gordu 4 haftalikta 1358 nornal bi deger ben kime 3800 cikti dediysem degerin cok yuksek cikmis dediler kafam cok karisik
Beta hcg tablosuna bakinca 4 haftaya gidiyor, pek anlamiyorum o tabloyuda neyse))3 haftalik sanirim cnm daha yenii
Canım benim de son adet tarihim 13 hazirandi ve bugün kan değerim 490 çıktı gayet normal hesabıma göre 4+5 günlük falan doktor haftaya çarşamba keseye bakmak için ultrason çağırdıKizlar Selam ben bugun kan testi yaptirdim 518.1 cikti, adetim 5 gun gecikti, son adet tarihim 14 hazirandi, sizce kan degerim haftamla tutuyormu, yani sorum 518.1 kac haftalik oluyor?
Tebrikler canim Insallah keseyide goruruk kalp atislarinida sonrada sag saglim kucagimiza alirizCanım benim de son adet tarihim 13 hazirandi ve bugün kan değerim 490 çıktı gayet normal hesabıma göre 4+5 günlük falan doktor haftaya çarşamba keseye bakmak için ultrason çağırdı
İnşallah canım tarihlerimiz yakın iletişimde kalalımTebrikler canim Insallah keseyide goruruk kalp atislarinida sonrada sag saglim kucagimiza aliriz
518.1 benim degerim, simdi senin degerinden cokmu?doktora yarin gidicem, cok merak ediyorum senin doktorun ne dedi cikan degere? Normalmi dedi? Yani 5 haftaya uygunmu?Canım benim de son adet tarihim 13 hazirandi ve bugün kan değerim 490 çıktı gayet normal hesabıma göre 4+5 günlük falan doktor haftaya çarşamba keseye bakmak için ultrason çağırdı
Daha doktora gitmedim yarin gidicemUltrason kagidna bak cnm
doktorum olumsuz hiçbirşey söylemedi su an gebelik var ve olumlu ilerliyo dedi keseyi görmeden kaç haftalık olduğunu tam olarak soyleyemezki zaten.Senin değerin de gayet iyi görünüyor endiselenme518.1 benim degerim, simdi senin degerinden cokmu?doktora yarin gidicem, cok merak ediyorum senin doktorun ne dedi cikan degere? Normalmi dedi? Yani 5 haftaya uygunmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?