Gebe olduğunu yeni ogrenenler

Canım hayırlı olsun bebişin sağlıkla kavuş evladına inşallahhh..denemekte fayda var canım cok tesekkür ederim cevabın için

Canım ilk 39du ya 4 gün sonra 329 cıktı pazartesi ilk muayneme gitcem :) sende durumlar nedir muayne oldun mu

Süper , çok güzel artmış senin .Ben dün yaptırdım tekrar kan testi 1313 çıktı . Haftaya perşembe doktora gideceğim bakalım .4+6 oldum ben senin kaçıncı hafta ?
Aynı canım benimde 4+6 ama 2 gün oldu bidaha baktirmadim betaya benim ki gec döllenme olmus olabilir :) bide erkek bebekleri hcg değerleri daha yüksekmiş hadi hayrlısı cnm

Aynı canım benimde 4+6 ama 2 gün oldu bidaha baktirmadim betaya benim ki gec döllenme olmus olabilir :) bide erkek bebekleri hcg değerleri daha yüksekmiş hadi hayrlısı cnm
Bende haftaya Perşembe artık doktora gideceğim inşallah hayırlısı Can'ım sağlıklı olsunlar inşallah .

Benim 1 haziran di adet tarihim 28 inde test yaptim pozitif cikti kan verdm oda pozitif bakalim yarn utrosona gidicem ama aanki hc hamile gibi deilim tek gogus agrim war

Merhaba..bi tane kiziniz varmis zaten allah bagoslasin ..bence stres olabilir. Benim hoc yok ve 2 sene ustune hamile.kaldm hemde esimde problem vardi 6 haftalik falan suan ki biz artik unutup tup bebek yapariz napalm moduna gecmostik..dusunursen olmaz rahat ol allaha guven ne zaman istersen o zamana veriyo zaten kafan rahat olsun

Seni
Benim 1 haziran di adet tarihim 28 inde test yaptim pozitif cikti kan verdm oda pozitif bakalim yarn utrosona gidicem ama aanki hc hamile gibi deilim tek gogus agrim war
seninle aynı durumdayım.. Göğüs hassas başkada bir belirti yda başka bişe yok.. Tek ben deilmişim sewindim.. 10gündür bayram tatili bekliyorum çok şükür bitti yarın gidicem hastaneye.. Ben kan wermedim test pozitif çıktı

Merhaba Arkadaşlar; bir önceki ay ve bu ay hamilelik planlaması yapmaktayım. isteğim sorunsuz bir hamilelik geçirmek.gecen ay korunmadık gebe kalmadım . planlama oncesı doktora gidip kontrol yaptırdınız mı yoksa dırek hamilelik için çalışmalara mı başladınız yanı hem anne hem baba biyolojik olarak hazır mı diye danıstınız mı testler yaptırdınız mı?

Kızlar bana bi akıl verin 5+2 günlük hamileyim cuma günü HCG değerim 3800 çıktı bugün ptesi yine 3800 lerde böyle bile yasayan var mı

Kızlar bana bi akıl verin 5+2 günlük hamileyim cuma günü HCG değerim 3800 çıktı bugün ptesi yine 3800 lerde böyle bile yasayan var mı
Yok yaşamadım belki de yüksek diye yükseliyordu daha yani 2.defa yaptirmadim hiç Dr ne diyor kötü birşey mis mi ki ?

Canim normalde 2 ye katlamiş olmasi gerekiyo ama aklina kötü bişey getirme hemen bazen olabiliyo böyle şeyler dr un ne diyo bide saglik ocagindami yaptirdin testleri hastanedemi?

Dr 2 katına çıkması gerek yoksa gebeliği sonlandırcaz dedi dış gebelikte olabilirmiş kafam çok karıştı

Dr 2 katına çıkması gerek yoksa gebeliği sonlandırcaz dedi dış gebelikte olabilirmiş kafam çok karıştı
Kafani kariştiricak bisey yok hemen sonlandirilmasina izin verme bence biraz bekle takibinide yaptir o arada.sağliksiz bi gebelikte olabilir her turlü risk var canim gebelikte bu olmazsa bi sonrakinde olur insallah öyle duşn dunyanin sonu degil ama moralinde düşmesin 9. Haftaya kadar kalp atimini alamayanlar var kürtaja alicakken dr hemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…