- 4 Nisan 2016
- 257
- 125
- 18
Canım hayırlı olsun bebişin sağlıkla kavuş evladına inşallahhh..denemekte fayda var canım cok tesekkür ederim cevabın içinBen düsük yaptiktan sonra 9 ay gebe kalamadim sorunda yoktu dişim için antibiyotik kullanmiştim 10 15 gun sonrada yüzmeyi önerdiler bana gittim tam 4 saat suda kaldim ve yüzdüm karin ve kasik bölgesini öyle çalıştıryoki kan akışını hızlandıryomuş sonraki ay gebe kaldim.bilmiyorum nedeni bunlarmi ama yaptigim tek farkli şey bunlardi.tabiki antibiytk filan kullan demiyorm ama yuzmenin faydasi olabilir canim.
Benimde 29 mayıstı canım belirtilerim yok denicek kadar azdı. Geçen hafta yaptıgım testler negatifti.Dün öylesine test yaptım ikinci çizgi silik çıkınca kan testi de yaptırdım. Sonuç olarak hamileyim
Canım ilk 39du ya 4 gün sonra 329 cıktı pazartesi ilk muayneme gitcem :) sende durumlar nedir muayne oldun muCanım benim daha sonra 2 kez daha kan verdim adetten 1 gün önce 61, 2 gün sonra da 155 çıktı . Önemli olan değerin düşüklüğü değil sanırım , önemli olan 2 günde bir 2 katına çıkması . Sende 2 gün sonra test yaptır 2 katına çıkıyorsa sorun yoktur inşallah .
Süper , çok güzel artmış senin .Ben dün yaptırdım tekrar kan testi 1313 çıktı . Haftaya perşembe doktora gideceğim bakalım .4+6 oldum ben senin kaçıncı hafta ?Canım ilk 39du ya 4 gün sonra 329 cıktı pazartesi ilk muayneme gitcem :) sende durumlar nedir muayne oldun mu
Aynı canım benimde 4+6 ama 2 gün oldu bidaha baktirmadim betaya benim ki gec döllenme olmus olabilir :) bide erkek bebekleri hcg değerleri daha yüksekmiş hadi hayrlısı cnmSüper , çok güzel artmış senin .Ben dün yaptırdım tekrar kan testi 1313 çıktı . Haftaya perşembe doktora gideceğim bakalım .4+6 oldum ben senin kaçıncı hafta ?
Bende haftaya Perşembe artık doktora gideceğim inşallahAynı canım benimde 4+6 ama 2 gün oldu bidaha baktirmadim betaya benim ki gec döllenme olmus olabilir :) bide erkek bebekleri hcg değerleri daha yüksekmiş hadi hayrlısı cnm
seninle aynı durumdayım.. Göğüs hassas başkada bir belirti yda başka bişe yok.. Tek ben deilmişim sewindim.. 10gündür bayram tatili bekliyorum çok şükür bitti yarın gidicem hastaneye.. Ben kan wermedim test pozitif çıktıBenim 1 haziran di adet tarihim 28 inde test yaptim pozitif cikti kan verdm oda pozitif bakalim yarn utrosona gidicem ama aanki hc hamile gibi deilim tek gogus agrim war
Yok yaşamadım belki de yüksek diye yükseliyordu daha yani 2.defa yaptirmadim hiç Dr ne diyor kötü birşey mis mi ki ?Kızlar bana bi akıl verin 5+2 günlük hamileyim cuma günü HCG değerim 3800 çıktı bugün ptesi yine 3800 lerde böyle bile yasayan var mı
Canim normalde 2 ye katlamiş olmasi gerekiyo ama aklina kötü bişey getirme hemen bazen olabiliyo böyle şeyler dr un ne diyo bide saglik ocagindami yaptirdin testleri hastanedemi?Kızlar bana bi akıl verin 5+2 günlük hamileyim cuma günü HCG değerim 3800 çıktı bugün ptesi yine 3800 lerde böyle bile yasayan var mı
Kafani kariştiricak bisey yok hemen sonlandirilmasina izin verme bence biraz bekle takibinide yaptir o arada.sağliksiz bi gebelikte olabilir her turlü risk var canim gebelikte bu olmazsa bi sonrakinde olur insallah öyle duşn dunyanin sonu degil ama moralinde düşmesin 9. Haftaya kadar kalp atimini alamayanlar var kürtaja alicakken dr hemdeDr 2 katına çıkması gerek yoksa gebeliği sonlandırcaz dedi dış gebelikte olabilirmiş kafam çok karıştı
Kese izlendimi ?Dr 2 katına çıkması gerek yoksa gebeliği sonlandırcaz dedi dış gebelikte olabilirmiş kafam çok karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?