Gebe olduğunu yeni ogrenenler

Kese gozuktu ama kan vermedim doktora sinir oldum yarn ozele gidicem cnm tek kese olustugunu 5 haftalik oldugunu ogrenebldm bin pisman oldum o doktora girtigime soktora diyorum ilk gebeligim her sey normalmi sabah sabah herwey nasil olablr diye tersledi beni deli oldum sinirlendm ciktm

Dun devlet hastanesine gittim cnm degerim 3800 den 1358 e dusmus doktorumu aradim dusuk yapiyorsun dedi ama aklima takilan bana 4 haftalik daha yeni dedi ve keseyi gordu 4 haftalikta 1358 nornal bi deger ben kime 3800 cikti dediysem degerin cok yuksek cikmis dediler kafam cok karisik

Ewet 4 haftaliktan biraz daha yuksek bi deger daha dusuk olsaydi zaten kese görunmezdi hayirlisi olsun degerinin dusmus olmasi normal degil canim ama bebegin kucuk oldugu için düşük yaptiktan sonra fazla ara vermene gerk yok 2 ay bekleyip tekrar dusunursun.kanaman filan varmi?

Hyr istehic bi sorunum yok sadece kasilma oluyor
Benim bir onceki gebeligimde kalp atimi olusmadi bebegin ama kesesi olusmuştu kürtaj olmak istemedim belki olusur diyede bekledim 2 hafta geçti sonra olusmadi yine dr düsük yapamazsin bosuna bekleme dedi kese oluştugu icin düşmez dedi kanamamda yoktu kürtaj oldum daha fazla beklemeninde anlami yok demisti bebegin kalbi erken dönemde durduysa seni zehirler dedi diye daha fazla beklemedim bende çogu kisi yasamistir bunlari yeniden saglikli bebegin olur insallah

Kese olusunca dusuk olmuyor mu bnm kesem olustu ama. Yaa artik bn bu dr a cok guvenmiyorum izmirde olan varsa ayse inmeze giden kisiler dr da mi bise var anlamiyorum cevremde soylenenler ile dr un soylediginin alakasi yok

Kese olusunca dusuk olmuyor mu bnm kesem olustu ama. Yaa artik bn bu dr a cok guvenmiyorum izmirde olan varsa ayse inmeze giden kisiler dr da mi bise var anlamiyorum cevremde soylenenler ile dr un soylediginin alakasi yok
Sen çevrene göre hareket etme zaten dr ne diyosa onu yap ben kendi yaşadıgimi dr un bana söylediklerini paylaştim muhakkak senin dr ununda bildigi bisey vardir farkli hastalariz sonuçta eger yakinsan izmir tirede tanidigim iyi dr var oldukça ilgili ona git istersen bide

Kizlar bugün öğrendim hamile olduğumu yarin kan testi yaptiracagim idrar testi pozitif olup kan testi negatif olan var mi ben testi eke koydum bakar misiniz? Umarim yarin güzel haberleri alirim

Eklentiler

• IMG-20160713-WA0002.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 63
Kizlar bugün öğrendim hamile olduğumu yarin kan testi yaptiracagim idrar testi pozitif olup kan testi negatif olan var mi ben testi eke koydum bakar misiniz? Umarim yarin güzel haberleri alirim
2. Çizgi gayet net cıkmis 1 aydan fazla galiba benimde öyleydi kanda 5 hafta çıktı hayirli olsun bu arada

2. Çizgi gayet net cıkmis 1 aydan fazla galiba benimde öyleydi kanda 5 hafta çıktı hayirli olsun bu arada
9 günüm geçti ama hic belirtim yok diye test yapmadim.ve sadece 3 günü değerlendirebilmiştim supriz oldu yani int hesabina gore 5 hafta 3 günlük canim sabah gidip kan testi yaptiracagim eşime henüz söylemedim kan testinden sonra soyleyecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…