- 15 Haziran 2021
- 358
- 222
- 23
- Konu Sahibi dolcefarniente001
-
Sabahın beşinde şafak operasyonuna gidiyormuş gibi “kalk kalk” diye adamı kaldırdım, öyle söyledimMerhabalarhep hayal kuruyorum, hamile olursam eşime nasıl söylemeliyim diye. Aklıma çok birşey gelmiyor, hep ay ben gülerim modundayim. sizlere sormak istedim eminim çooookkk güzel anılar çıkacak. Bence yazarsaniz çooook eğlenceli olur
HahahSabahın beşinde şafak operasyonuna gidiyormuş gibi “kalk kalk” diye adamı kaldırdım, öyle söyledim
Ben üç kere hamile kaldım. Hepsinde de test yaptım deyip testi gösterdim
İlki tüp bebek, ikinciye hemen doğal yolla hamile kaldım. Tam bir şoktu ikimiz için deHahaheşinizin panigini düşünemiyorum. Sevinsin mi, korksun mu
Yaaaa harika heyecanlarİlki tüp bebek, ikinciye hemen doğal yolla hamile kaldım. Tam bir şoktu ikimiz için de
Ben test yapacağım zaman bilerek gizli gizli yapıyorum, sürpriz yapabilmek içinValla ikisinde de test yaparken yanimdaydi yani biliyordu. Ayni anda ogrenmis olduk ozetle
Kismet, hayirlisi olsunBen test yapacağım zaman bilerek gizli gizli yapıyorum, sürpriz yapabilmek içinhiç kısmet olmadı henüz. Bakalım bu aydan ümitliyim
O anı birlikte yaşamakta harika bir duygu olmalıvalla bizimki tüp bebek transferden sonraki 8. gün test alıp gelmiş, hadi yapalım dedi, nasıl olsa çıkmaz daha erken ama ver yapalım dedim pozititf çıktı birlikte öğrendik yani
3 buçuk yıl bekledikten sonra mükemmel bir duyguydu sadece birbirimize bakıp şükür edebildik o anO anı birlikte yaşamakta harika bir duygu olmalı
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah3 buçuk yıl bekledikten sonra mükemmel bir duyguydu sadece birbirimize bakıp şükür edebildik o an
Amin inşAllah 12+4 oldukAllah isteyen herkese nasip etsin inşallahne zaman öğrendiniz? Kaç aylık şuan ?
Ohhh maşallahAmin inşAllah 12+4 olduk
Yaaaaaaaa gözlerim doldu okurken4 gun once öğrendim kan degerıyle
Hemen hastaneye gittin keseyı gordum
Ultrason görüntüsünü banyodaki aynaya yapıştırdım
Eve gelınce ılk oraya giriyor ellerini yıkamak için
Ellerini yıkarken aynaya baktıgında şok oldu 10 sn falan oyle kaldı bende arkasından videoya aldım
Ayna yansımasından dolayı ıkımızın tepkilerini de video olarak çekebildim çok güzel bir anı
amin herkese inşAllahOhhh maşallahAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Çok teşekkür ederim inşallah henuz kalp atışı için gitmedik haftaya gidecegız ınşallah güzel haberler alırızYaaaaaaaa gözlerim doldu okurkenAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?