- 15 Haziran 2021
- 358
- 222
- 23
- Konu Sahibi dolcefarniente001
-
Aminn, inşallahÇok teşekkür ederim inşallah henuz kalp atışı için gitmedik haftaya gidecegız ınşallah güzel haberler alırız
İnşallah herkes bu duyguları yaşar
ŞoklarcaBen daha bu sabah öğrendim.
Testi elime alıp sesim titreyerek eşime seslenip gösterdim.
Yani? Dedi anlamadı
Hamileyim dedim ağlayacaktım resmen.
Sonra ağladım zaten sarılma ve eşimin Allah razı olsun demesi
iki buçuk senedir bu anı bekliyordum ben aşılama tedavisi görmüştüm o ay ama karın ağrım oldu diye eşimle ikinci aşılamayi düşünüyorduk test yapma günüme 3 gün varken içimden bir ses git test al dedi gittim 3 tane aldım eve gelir gelmez yaptım hemde öğleden sonra aç karna değildim bile testi yapar yapmaz çift çizgi iki elimle testi tutuyorum kalbimde Allah’ım norlur yanlış olmasın diye ağlaya ağlaya evin içinde dört döndüm eşime soylemedim eğer yanlışsa üzülmesin diye sabah oldu ikinci testi yaptım ve yine anında çift çizgi bu sefer de aynı şekilde evin içinde çok şükür rabbim diye diye dolandım hemen kan vermeye gittim 65,37 çıkti tabi hayla inanmıyorum doktorum teste baktın mı dedi bende baktım hocam ama sizden duymak istiyorum dedim oda iki defa tekrarladı saolsun hamilesin diye kalpten gidicektim hatta doktorum iyimisin dediMerhabalarhep hayal kuruyorum, hamile olursam eşime nasıl söylemeliyim diye. Aklıma çok birşey gelmiyor, hep ay ben gülerim modundayim. sizlere sormak istedim eminim çooookkk güzel anılar çıkacak. Bence yazarsaniz çooook eğlenceli olur
Amin inşallahŞoklarcaharika ya komik bir anınız olmuş. Allah hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Yaaaaaa aglattiniz beniiki buçuk senedir bu anı bekliyordum ben aşılama tedavisi görmüştüm o ay ama karın ağrım oldu diye eşimle ikinci aşılamayi düşünüyorduk test yapma günüme 3 gün varken içimden bir ses git test al dedi gittim 3 tane aldım eve gelir gelmez yaptım hemde öğleden sonra aç karna değildim bile testi yapar yapmaz çift çizgi iki elimle testi tutuyorum kalbimde Allah’ım norlur yanlış olmasın diye ağlaya ağlaya evin içinde dört döndüm eşime soylemedim eğer yanlışsa üzülmesin diye sabah oldu ikinci testi yaptım ve yine anında çift çizgi bu sefer de aynı şekilde evin içinde çok şükür rabbim diye diye dolandım hemen kan vermeye gittim 65,37 çıkti tabi hayla inanmıyorum doktorum teste baktın mı dedi bende baktım hocam ama sizden duymak istiyorum dedim oda iki defa tekrarladı saolsun hamilesin diye kalpten gidicektim hatta doktorum iyimisin dedisonra hemen bir kutu içine bir zıbın bir emzik ve eldiven aldım koydum o günde eşimle sözlendigimiz gündü onun için hediye aldım sanmıştı kutuyu açınca bı.kutuya bı bana baktı sarıldı öptü ne yapacağını şaşırdı sonra eşimde oda oda gezip ağladı en sonunda kendini durduramayinca biraz hava alalımmı dedi dışarda yürüdük güzel anlardı benim için her anı saniye saniye aklımda o ilk çift çizgiyi görmek için herşeyi yapmaya hazırdık çok şükür rabbim 6 aylık bir tedavinin sonunda nasip etti hep derdim Allah’ım ben anne olamayacakmıyım bana neden evlat vermiyorsun yoksa ona bakabilecegimi düşünmüyormusun diye ama öyle değilmiş meğer rabbim en güzel zamanda nasip ediyormuş
Olsun, bu şekilde de oldukça eğlenceli bir anınız olmuşAmin inşallah
gerçekten öyle oldu.
Normalde hayalim bebek patiği alıp göstermekti ama kısmet
PekiHamileyim ben dedim, ne gerek var öyle antin kuntin şeylere, hiç sevmem
Amin amin dediğiniz gibi gerçekten hem maddi hem manevi olarak çok çok zor bir süreçti bizim için çok şükür rabbim sizinde emeklerimizin karşılığını versin isteyen herkesin kucagı bir an evvel dolsun insAllahYaaaaaa aglattiniz benine kadar romantik, ne kadar duygusal bir anı. Bende şuan tedavi sonrası beklemedeyim. Bu süreçlerin nasıl yiprattigini biliyorum. İçinizin nasıl ferahladigini hissettim resmen Allah'ım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Aminn canım inşallahAmin amin dediğiniz gibi gerçekten hem maddi hem manevi olarak çok çok zor bir süreçti bizim için çok şükür rabbim sizinde emeklerimizin karşılığını versin isteyen herkesin kucagı bir an evvel dolsun insAllah
İnşallah canım, hepimizKeşke o güzel anı tez zamanda bende yaşasam
İşte aradığım düz insan. Başlığı görünce önce anlamadım, nasıl söylenmesi gerekiyor ki, ne alaka diyerek açtım okudum. Meğer minnoş fikir postuymuş. Hiç öyle biri olamadım. Dümdüz söyle gitsin işte.Valla ikisinde de test yaparken yanimdaydi yani biliyordu. Ayni anda ogrenmis olduk ozetle
Merak ettim nasıl oldu oBasliga cevap veriyorum: Ben ona degil o bana söyledihamile oldugunu esine soyleyen ilk baba olarak tarihe gecmis olabilir
Tabi ki duz insanimİşte aradığım düz insan. Başlığı görünce önce anlamadım, nasıl söylenmesi gerekiyor ki, ne alaka diyerek açtım okudum. Meğer minnoş fikir postuymuş. Hiç öyle biri olamadım. Dümdüz söyle gitsin işte.
NasııllllBasliga cevap veriyorum: Ben ona degil o bana söyledihamile oldugunu esine soyleyen ilk baba olarak tarihe gecmis olabilir
Çok geçmiş olsun canım, şimdi nasılsın peki?Benm ne hayallerim vardıkanamam olunca, hastaneye beraber gitmek zorundaydık o anda söylemek zorunda kaldım. Düzgün sevinemedik bile kanama olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?