GEBE OLDUĞUNUZU EŞİNİZE NASIL SÖYLEDİNİZ 🥰

Merak ettim nasıl oldu o

Once olayin sonunu anlatayim basini anlamasi kolay olsun 21 gunluk gec dollenme sonucu 5 yasinda 1 evladim var adetim baya bi geciktikten sonra yumurtlamisim. Tabi evde yaptığım testler hep negatif cikinca bir de negatif kan testi olunca ben sabah erkenden kalkip hastaneye kadin doguma gittim kesin bir problem var bende diye. Doktor genel muayene etti kan testi de aldi yine beta. Ben eve geldim yattim uyudum. Esimin aramasiyla uyandim. Konusma su :
Esim:napiyorsun
Ben:uyuyorum
Esim:kalk kalk ne uyuyorsun hamilesin
Ben sok tabi meger kan sonuclarim cikmis netten bakmis beta 56 miydi neydi yaa oyle iste

Yaa çok güzel bir hatıra olmuş bu da herkese nasip olmaz

Basliga cevap veriyorum: Ben ona degil o bana söyledi hamile oldugunu esine soyleyen ilk baba olarak tarihe gecmis olabilir
Ben de hamile olduğumu eşimden öğrenmiştim. İlk tüp bebek denememiz de transferin 9. Günü kan vermem gerekiyordu. Sabah gittik hastaneye verdim kanı öğleden sonda 14 de çıkar sonuçlar dediler ben de işe gittim. Saat 11 gibi eşim aradı sonucu öğrendin mi diye yok dedim 14 de çıkacak. Hayırlı olsun hamilesin dedi. Kan alan sağlık memuru eşimin arkadaşıymış. Süreci bildiği için acilden baktırmış ben bilmiyordum eşime hemen sonuçları atmış.

Hahahah çok iyi

İlk önce soruyor ama öğrendin mi diye Bazen göz ardı ediyoruz ama eşlerimiz de en az bizim kadar üzülüyor, bizim kadar heyecanlanıyor. Yukarda bazı arkadaşlar konuyu minnoş buldu ama bu anılar çok heyecanlı ve değerli Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Kanamalarım hala devam ediyor canım . 3 günde bir kanama oluyor. Full yat dedi iğneler kullanıyorum işte insallah tez zamanda biter bu durum
İnşallah canım, benim bir arkadaşımda da aynı durum vardı. Bol bol dinlendi, çok şükür bebisleri doğdu bile Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Amin inşallah. Rabbim canı gönülden evlat sahibi olmak isteyen herkesin kucağını evlat kokusuyla doldursun. Boş bırakmasın.
Evet çok belli etmeseler de heyecanlanıyorlar, umut ediyorlar.

İnşallah canım, benim bir arkadaşımda da aynı durum vardı. Bol bol dinlendi, çok şükür bebisleri doğdu bile Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Canım benm çok sağol amin.. rabbim isteyen herkese nasip etsin tez vakitte o kadar cok dua ediyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…