merhabalar ben 1 yıllık evliyim ve eşimle son birlikteliğimiz adet günümden yaklaşık 1-1 buçuk hafta sonra oldu. Ben gebeliği düşünmüyorum ancak eşim bir bebek sahibi olmayı çok istiyor.adet dönemime de çok olduğu için şuan test yapamıyorum ama birleşme tarihinde ovulasyon sürecinde olmadığım için hamile olmadığımı düşünüyorum sizce olma ihtimalim nedir ?
son adet tarihinin ilk gününden başlayarak 14-16 gün sayılıyor. genelde bu 2 hafta içinde yumurtlama gerçekleşiyor. bu zamandaki birlikteliklerde korunma olmaz ise gebelik şansı yüksek oluyor.merhabalar ben 1 yıllık evliyim ve eşimle son birlikteliğimiz adet günümden yaklaşık 1-1 buçuk hafta sonra oldu. Ben gebeliği düşünmüyorum ancak eşim bir bebek sahibi olmayı çok istiyor.adet dönemime de çok olduğu için şuan test yapamıyorum ama birleşme tarihinde ovulasyon sürecinde olmadığım için hamile olmadığımı düşünüyorum sizce olma ihtimalim nedir ?
anladım canım saol cevabın ıcın doktora gıttım doktor bana sokturucu verdı sımdı adetımın ucuncu gunumdeym ve ıns asılamayı yapacaz bu ay ıns tutar...son adet tarihinin ilk gününden başlayarak 14-16 gün sayılıyor. genelde bu 2 hafta içinde yumurtlama gerçekleşiyor. bu zamandaki birlikteliklerde korunma olmaz ise gebelik şansı yüksek oluyor.
hayırlısı inşallah. Allah gönlünüze göre versin.anladım canım saol cevabın ıcın doktora gıttım doktor bana sokturucu verdı sımdı adetımın ucuncu gunumdeym ve ıns asılamayı yapacaz bu ay ıns tutar...
idrarın koyu sarı olmasının nedeni susuzluk olmasın :)Hamile kalındığında idrar rengi koyu sarı olup bide kokumu oluyo acaba bilen varmı ?? nette bir sürü şey yazıyo kafam karıştı :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?