Gebeler toplasip bebek isteyenlere Dua gonderelim mi?

amiiin saglikli sihhatlice kavussun yavrucunaa kolayca yapsin dogumunu insallaaaah

Allah rızası için bana da dua eder misiniz? Ben de pco var. 1 yildir ugrasiyorum son 6 aydır da tedavi oluyorum. Son şansım 3. Aşılamam olacak ne olursunuz bana dua edin. Allahım bana hayırlı evlat nasip etsin yarabbim...

banada lütfeeeen :) rabbim her isteyene versin , hamilelerinde saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah :*

Banada dua edin kizlarrr 3 yil olacak mayisdaa gidip gidip geliyoruuuz rabbim isteyen herkese hayirli evlatlarrr hatta ikizler nasip etsinnnn hayirlisiyla insallaaaaahhhhh
Rabbim kucağınızı boş bırakmasın, kapı kapı dolaşıp aratmasın inşallah. Tez zamanda hayırlı evlatlar ikizler üçüzler nasip etsin

Çok güzel düşünmüşsünüz ya görünce çok mutlu oldum Allah razı olsun hepinizden bende dua istiyorum bebişim olsun diye

kızlar muhteşem bi konu açmış sınız açan arkadaşımızda Allah razıolsun onada doğumunda kolaylık versin bebeğini hayırlısıyla kuca ğına almayı nasip etsin bana da ALLAHrızası için dua edermisiniz ismim şeyma Allah ım ne olur şeyma kulunada hayırlı bi evlat ver amin dermisiniz ALLAH RAZI OLSUN ŞİMDİDEN adete 4 gün kaldı inşallah hamileyimdir 1.5 senedir deniyoz ama olmuyo belki duanız vesile olur

insallaaaaaah ikizin olurda yuzun bu ay guleeeeerrrr umutlarin bosa cikmazz rabbim kucagini dolduruuuurrr insalllaaaaahhh

Kizlar konu acmistim bende burayi gormeden once gordunuz mu bilmiyorum bende yasin dagitiyorum 500 tane yapilcak ve 1 kisi 1 tane okuyacakmis cocuk icin okuyabilen almak isteyen olursa cok sevinirim . Birde burdada yapabiliriz yasin yada tesbihat felan hep birlikte hergun bi kisi icin felan

Kızlar Bende dua istiyorum iki kimyasal gebelik geçirdim 8 aydır bebiş istiyoruz Allah razı olsun..

insallaaaaaah ikizin olurda yuzun bu ay guleeeeerrrr umutlarin bosa cikmazz rabbim kucagini dolduruuuurrr insalllaaaaahhh
ayyy ne güzell dua etmişsin Allah razı olsun canım benim inşallah ençok isteğimiz ve dileğimizde eşimle sağlıklı ikiz olması duan için çok sağol ben varım yasin işine hatta bence senbi topik aç benide haberdar etliste yapalım her ay birine inşallah okuyalım yengemin 3 kızı vardı erkek çok istiyodu bu yasinleri okutup hamile kaldı ve oğlu oldu bizimde olur inşallah sağlıklı olsun da kız erkek vark etmez yeterki hayırlısıyla olsun

Kızlar bana da dua edin 2 yıl boyunca hüsranla biten aylardan sonra tedaviye başladık haftaya ilk aşılamamı olacağım allah isteyen herkese yanı sıra da bana versin çok amin

valla bende okurum 41 yasin.olsa 1 kisiye gunde o bile buyuk bisey olur adet tarihlerine gore yasinleri sirayla okuruz eger burda yapalim derse bu topigi acan kisi burda da yapariz eger kabul edilmezse acariz topik hic problem degil her sey dua ile insallah

Çok güzel düşünmüşsünüz ya görünce çok mutlu oldum Allah razı olsun hepinizden bende dua istiyorum bebişim olsun diye

Kızlar Bende dua istiyorum iki kimyasal gebelik geçirdim 8 aydır bebiş istiyoruz Allah razı olsun..

Kızlar bana da dua edin 2 yıl boyunca hüsranla biten aylardan sonra tedaviye başladık haftaya ilk aşılamamı olacağım allah isteyen herkese yanı sıra da bana versin çok amin

Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin arkadaşlar, tedavileriniz güzel sonuçlansın, tez zamanda yüzünüz gülsün inşallah

Bencede güzel olur canım ama ne kadar kişi olursa o kadar iyi olacak

Kızlar bana da dua yapın tam 2 yıldır evliyim olmuyor doktor herşey normal dedi Allah'ım inşallah tez vakitte güzel averler nasip etsin hamile kalmak isteyenlere inşallah hamile kalırızeb kısa sürede kucaklarmiz doldur

Vakti saati geldiğinde Rabbim sanada hayırlı evlatlar nasip etsin canım inşallah, kucağın boş kalmasın

amin amin aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…