- 13 Aralık 2016
- 1.062
- 1.093
- 133
- 30
- Konu Sahibi kirmizigitar
-
amiiin saglikli sihhatlice kavussun yavrucunaa kolayca yapsin dogumunu insallaaaahKonu sahibimiz canım minnak annecikkirmizigitar dan çok güzel haberler aldık bu akşam, bebişimiz 12 haftalık olduuu Darısı başımıza olsun kirmizigitar kuzucum da bebeğini sağsalim kucağına alsın inşallah
banada lütfeeeen :) rabbim her isteyene versin , hamilelerinde saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah :*
Rabbim kucağınızı boş bırakmasın, kapı kapı dolaşıp aratmasın inşallah. Tez zamanda hayırlı evlatlar ikizler üçüzler nasip etsinBanada dua edin kizlarrr 3 yil olacak mayisdaa gidip gidip geliyoruuuz rabbim isteyen herkese hayirli evlatlarrr hatta ikizler nasip etsinnnn hayirlisiyla insallaaaaahhhhh
Canı gönülden amiiinn allah kabul etsin inşallahamiiin saglikli sihhatlice kavussun yavrucunaa kolayca yapsin dogumunu insallaaaah
Çok güzel düşünmüşsünüz ya görünce çok mutlu oldum Allah razı olsun hepinizden bende dua istiyorum bebişim olsun diyeDini konu diye kapanmaz umarim konum:) ama ben bu olaya cok inaniyorum. Hamilelerin duasi gercekten kabul oluyor.
Hani duayi gectim iyi dilekler gecirmek nasip et diye icinden gecirmek dusunmek bile etkiliyor bence.
Ben de diyorum ki bu topikte iyi dileklerini isteyenler ve iyi dileklerlerde (yada dualarda) bulunanlar toplassin burdan onlarin iyi haberlerini alalim:)
Sitede tanistigim ve cok iyi arkadas oldugumASSOSyal elif icin dua isteyerek aciyorum topigimi.
Rabbim herkese nasip eder insallah
insallaaaaaah ikizin olurda yuzun bu ay guleeeeerrrr umutlarin bosa cikmazz rabbim kucagini dolduruuuurrr insalllaaaaahhhkızlar muhteşem bi konu açmış sınız açan arkadaşımızda Allah razıolsun onada doğumunda kolaylık versin bebeğini hayırlısıyla kuca ğına almayı nasip etsin bana da ALLAHrızası için dua edermisiniz ismim şeyma Allah ım ne olur şeyma kulunada hayırlı bi evlat ver amin dermisiniz ALLAH RAZI OLSUN ŞİMDİDEN adete 4 gün kaldı inşallah hamileyimdir 1.5 senedir deniyoz ama olmuyo belki duanız vesile olur
ayyy ne güzell dua etmişsin Allah razı olsun canım benim inşallah ençok isteğimiz ve dileğimizde eşimle sağlıklı ikiz olması duan için çok sağol ben varım yasin işine hatta bence senbi topik aç benide haberdar etliste yapalım her ay birine inşallah okuyalım yengemin 3 kızı vardı erkek çok istiyodu bu yasinleri okutup hamile kaldı ve oğlu oldu bizimde olur inşallah sağlıklı olsun da kız erkek vark etmez yeterki hayırlısıyla olsuninsallaaaaaah ikizin olurda yuzun bu ay guleeeeerrrr umutlarin bosa cikmazz rabbim kucagini dolduruuuurrr insalllaaaaahhh
valla bende okurum 41 yasin.olsa 1 kisiye gunde o bile buyuk bisey olur adet tarihlerine gore yasinleri sirayla okuruz eger burda yapalim derse bu topigi acan kisi burda da yapariz eger kabul edilmezse acariz topik hic problem degil her sey dua ile insallahayyy ne güzell dua etmişsin Allah razı olsun canım benim inşallah ençok isteğimiz ve dileğimizde eşimle sağlıklı ikiz olması duan için çok sağol ben varım yasin işine hatta bence senbi topik aç benide haberdar etliste yapalım her ay birine inşallah okuyalım yengemin 3 kızı vardı erkek çok istiyodu bu yasinleri okutup hamile kaldı ve oğlu oldu bizimde olur inşallah sağlıklı olsun da kız erkek vark etmez yeterki hayırlısıyla olsun
Çok güzel düşünmüşsünüz ya görünce çok mutlu oldum Allah razı olsun hepinizden bende dua istiyorum bebişim olsun diye
kızlar muhteşem bi konu açmış sınız açan arkadaşımızda Allah razıolsun onada doğumunda kolaylık versin bebeğini hayırlısıyla kuca ğına almayı nasip etsin bana da ALLAHrızası için dua edermisiniz ismim şeyma Allah ım ne olur şeyma kulunada hayırlı bi evlat ver amin dermisiniz ALLAH RAZI OLSUN ŞİMDİDEN adete 4 gün kaldı inşallah hamileyimdir 1.5 senedir deniyoz ama olmuyo belki duanız vesile olur
Kızlar Bende dua istiyorum iki kimyasal gebelik geçirdim 8 aydır bebiş istiyoruz Allah razı olsun..
Kızlar bana da dua edin 2 yıl boyunca hüsranla biten aylardan sonra tedaviye başladık haftaya ilk aşılamamı olacağım allah isteyen herkese yanı sıra da bana versin çok amin
Bencede güzel olur canım ama ne kadar kişi olursa o kadar iyi olacakvalla bende okurum 41 yasin.olsa 1 kisiye gunde o bile buyuk bisey olur adet tarihlerine gore yasinleri sirayla okuruz eger burda yapalim derse bu topigi acan kisi burda da yapariz eger kabul edilmezse acariz topik hic problem degil her sey dua ile insallah
Amin inşAllah Allah razı olsunRabbim hayırlı evlatlar nasip etsin arkadaşlar, tedavileriniz güzel sonuçlansın, tez zamanda yüzünüz gülsün inşallah
Allah razı olsun canım amin inşallahRabbim hayırlı evlatlar nasip etsin arkadaşlar, tedavileriniz güzel sonuçlansın, tez zamanda yüzünüz gülsün inşallah
Vakti saati geldiğinde Rabbim sanada hayırlı evlatlar nasip etsin canım inşallah, kucağın boş kalmasınKızlar bana da dua yapın tam 2 yıldır evliyim olmuyor doktor herşey normal dediAllah'ım inşallah tez vakitte güzel averler nasip etsin hamile kalmak isteyenlere inşallah hamile kalırızeb kısa sürede kucaklarmiz doldur
Allah bu mübarek üç aylar yüzü suyu hürmetine, peygamber efendimizin yüzü suyu hürmetine tez saatte tez vakitte eli ayağı düzgün, sağlıklı, sıhhatli, hayırlı ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah. Çocuk kahkahası dolu evleriniz uykusuz bebişli geceleriniz olsun.
Rabbi hemli min ledünke zürriyeten Tayyibe inneke semiu dua
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?