Gebeler toplasip bebek isteyenlere Dua gonderelim mi?

Bende pco var olmuyor bebeğim klomen artı ovitrelle kullanıyorum bugün iğne vuruldum 2. Deneme lütfen banada dua edin anne bebek görünce gözlerim doluyor bana da lütfen isimle dua edin şimdiden allah razı olsun dualarında yer veren herkese

Canım A aysnrkrks inşallah bu son denemen olur ve bize bu ay bebek haberi verirsin, Allah gönlüne göre versin hayırlı ömürlü sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Kizlar dualarinizda bana da yer verirseniz cok sevinirim.... 1.5 senelik evliyim. Hamile kalmak istiyorum. Simdiden Allah razi olsun saglikla kucaginiza alin bebeklerinizi

Amiiin canım Allah razı olsun burdaki kimsenin kucağı boş kalmasın insallah

Banada dua edin kızlar 2 sene oldu nerdeyse bir düşügum var bu ay ilaçlarla tekrar deniycez inş bu sefer sağlıklı bebeğim olur isteyen herkesin olsun pko var bende Allah yardimcimiz olsun
Rabbim hayirlisiyla senin kucaginida doldursun cnm saglikli hayirli bi evlat versin Rabbim sana

Hayırlı cumalar arkadaşlar.. ben de burdan çooook dua istedim.. çok şükür hamileyim ama daha yolun başındayım daha bebeğimi ultrasonda göremedim ben de şimdi sizden bebeğimin sağlıklı olması için dua istiyorum ve sizler için kendim için ve bebek isteyen herkes için dua ediyorum.. rabbim iki cihan serveri (s.a.v)hürmetine dualarımızı kabul etsin inşallah amin

Hayirli olsun saglikla al kucagina bebegini

Canım herşey güzel olacak merak etme, hatırlıyor musun daha dün gibi hiç olmayacak diye düşünüyordun ama şuan hamilesin. Rabbim verdiyse korur inş bişey olmaz daha doğum haberlerini alacağız dur bakalım :) allah kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bu mübarek cuma saati bende dualarınıza talibim gönlünüzden ne geçerse şu ASSOSyal ede yer verin lütfen, Allah kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…