- 28 Haziran 2011
- 63.801
- 160.098
- 898
- Konu Sahibi kirmizigitar
-
Allah yüzünüzü güldürsün inşallah tez vakitteHamişler bende dualarınıza talibim..benimde 17 yıl oldu..
Beni de anarsaniz çok mutlu olurumAllah yüzünüzü güldürsün inşallah tez vakitte
Tabiki @glmserser ,Allah inşallah tez saatte tez vakitte eli ayağı düzgün sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürlü bir evlat nasip etsin sizedeBeni de anarsaniz çok mutlu olurum
Canım A aysnrkrks inşallah bu son denemen olur ve bize bu ay bebek haberi verirsin, Allah gönlüne göre versin hayırlı ömürlü sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahBende pco var olmuyor bebeğim klomen artı ovitrelle kullanıyorum bugün iğne vuruldum 2. Deneme lütfen banada dua edin anne bebek görünce gözlerim doluyor bana da lütfen isimle dua edin şimdiden allah razı olsun dualarında yer veren herkese
Büşracım allah hayırlı evlatlar nasip etsin sana da inşallah, göbişin bebiş dolsun geceleri bebek sesinden uyuyama :)Kızlar benim icinde okurmusunuz adm büşra ins kabul olur dualarınız:)
Ayy canm agzna saglık ne guzel soledin inss razym yeterki olsunBüşracım allah hayırlı evlatlar nasip etsin sana da inşallah, göbişin bebiş dolsun geceleri bebek sesinden uyuyama :)
Amiiin canım Allah razı olsun burdaki kimsenin kucağı boş kalmasın insallahTabiki @glmserser ,Allah inşallah tez saatte tez vakitte eli ayağı düzgün sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürlü bir evlat nasip etsin sizedekapı kapı dolaşıp aratmasın, kucağınızı boş bırakmasın
İnşallah tatlım allah gönlümüze göre versinAmiiin canım Allah razı olsun burdaki kimsenin kucağı boş kalmasın insallah
Rabbim hayirlisiyla senin kucaginida doldursun cnm saglikli hayirli bi evlat versin Rabbim sanaBanada dua edin kızlar 2 sene oldu nerdeyse bir düşügum var bu ay ilaçlarla tekrar deniycez inş bu sefer sağlıklı bebeğim olur isteyen herkesin olsun pko var bende Allah yardimcimiz olsun
Allah razı olsun canım sende bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşRabbim hayirlisiyla senin kucaginida doldursun cnm saglikli hayirli bi evlat versin Rabbim sana
Insallah amin cnmAllah razı olsun canım sende bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inş
Hayirli olsun saglikla al kucagina bebeginiHayırlı cumalar arkadaşlar.. ben de burdan çooook dua istedim.. çok şükür hamileyim ama daha yolun başındayım daha bebeğimi ultrasonda göremedimben de şimdi sizden bebeğimin sağlıklı olması için dua istiyorum ve sizler için kendim için ve bebek isteyen herkes için dua ediyorum.. rabbim iki cihan serveri (s.a.v)hürmetine dualarımızı kabul etsin inşallah amin
Canım herşey güzel olacak merak etme, hatırlıyor musun daha dün gibi hiç olmayacak diye düşünüyordun ama şuan hamilesin. Rabbim verdiyse korur inş bişey olmaz daha doğum haberlerini alacağız dur bakalım :) allah kucağına almayı nasip etsin inşallahHayırlı cumalar arkadaşlar.. ben de burdan çooook dua istedim.. çok şükür hamileyim ama daha yolun başındayım daha bebeğimi ultrasonda göremedimben de şimdi sizden bebeğimin sağlıklı olması için dua istiyorum ve sizler için kendim için ve bebek isteyen herkes için dua ediyorum.. rabbim iki cihan serveri (s.a.v)hürmetine dualarımızı kabul etsin inşallah amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?