Gebeler toplasip bebek isteyenlere Dua gonderelim mi?

Ben tum evladi olmayanlar ettim hamile degilim ama ediyorum genede sizlerde beni dualarinizda unutmayin kardeslerim adım aysin

bana da bana da
adım cemre zaten.
30 aydır olmuyor.
2 negatif tüp bebek.
hayırlı dualarınızı Allah ım kabul eylesin inşallah.

Banada dua eder misiniz evleneli 2 sene oldu gecen sene dış gebelik gecirdim 1 sene gecti üstünden nasip rabbim hayırlısını nasip etsin ne olur dualarınızı eksik etmeyin rabbim herkesin gönlüne göre versin saglıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize..

Canm ne güzel düşünmüşsün allah razı olsun

Kizlar bana da dua edermisiniz

Böyle bir günde ne güzel birşey yapıyorsunuz. Beinde anarsanız çok mutlu olurum . Teşekkür ederiz

Merhaba hanımlar kandiliniz mübarek olsun dualarınızda bana da yer verirmisiniz?

Allah kabul etsin Allah hayırlıysa hepimize nasip etsin..banada dua lütfen ismim pınar

Ben tum evladi olmayanlar ettim hamile degilim ama ediyorum genede sizlerde beni dualarinizda unutmayin kardeslerim adım aysin

bana da bana da
adım cemre zaten.
30 aydır olmuyor.
2 negatif tüp bebek.
hayırlı dualarınızı Allah ım kabul eylesin inşallah.

Rabbim sizede hayirli evlat nasip etsin su recep ayinin suyu hurnetine yaninda banada Amin

Allah bu mübarek üç aylar yüzü suyu hürmetine, peygamber efendimizin yüzü suyu hürmetine tez saatte tez vakitte eli ayağı düzgün, sağlıklı, sıhhatli, hayırlı ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah. Çocuk kahkahası dolu evleriniz uykusuz bebişli geceleriniz olsun.

Rabbi hemli min ledünke zürriyeten Tayyibe inneke semiu dua

Amin inşallah cnm ya ne güzel dua ettin öyle rabbim kabul etsin inşallah

banada lütfeeeen :) rabbim her isteyene versin , hamilelerinde saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah :*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…