- 18 Haziran 2015
- 4.576
- 45.503
- 708
- Konu Sahibi kirmizigitar
-
Bir kaç gün önce ben de burada dua istemiştim. Çok şükür duam kabul oldu. Dilerim Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı ve uzun ömürlü evlatlar nasip etsin. Bana da sağlıklı bir gebelik sonrası evladımı sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin. Amin.
Amin bütün arkadaşlar inşallah benim ve bazı arkadaşlar gibi duaları kabul olarak yazsın. Benim de dua kabul oldu şükürler olsun Rabbim Her isteyene bebek ve kucağına alacak mutlu günü nasip etsin inş
Allah kabul etsin canım dualarını inşBu mübarek günde hepimiz için dua ettim arkadaşlar... İnsallah rabbim tez zamanda hayırlısıyla bizi evlatlarımıza kavuşturur. Geçen gün Meryem suresi okudum.. bugünde Yasin Tebareke Amme.. hepimiz için rabbime dua ettim.. forum arkadaslarım insallah her sey yolunda gider.. bolca dua edelim.. stresten uzak duralım.. gerçi ben pek bunu beceremesemde... hayırlı cumalar kızlar
Amiiinmn canımmm Rabbim bu güzel direğinizi hayırlı bi zamanda ve tez zamanda versin inş :) sizde buraya yazın inş bekliyoruz bizde sizden haberGözünüz aydın arkadaşlar, Allah dualarınızı kabul etmiş ne güzel. İnşallah bebeklerinizi sağ salim kucağınızada alırsınız.
Bizler içinde dua etmeye devam edin lütfen
Ne guzel bir tesaduf bu:) allah hepimize kucagimiza saglikla almayi nasip etsin. Hamile kalanlar hamile kalmak isteyenlere dua ediyor :)Bir kaç gün önce ben de burada dua istemiştim. Çok şükür duam kabul oldu. Dilerim Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı ve uzun ömürlü evlatlar nasip etsin. Bana da sağlıklı bir gebelik sonrası evladımı sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin. Amin.
Canım bugün soğan suyumun 8. Günü. Ben adetten hemen sonra başlamıştım. Ve adetime 14 gün var. Bu sabah kanamam oldu aynı zamanda ağrım ve bazen sancım oldu. Bende endişelendim doktora gittim. Doktor baktı bir şey yok daha erken evlilik 6 ayı geçsin öyle gel yumurta takibi yapalım dedi.kanama için bişey demedi sinir oldum hemen başından savuşturdu.. ben aynı zamanda progestan kullanıyorum. Bu ilacı kullanmasam soğan suyu içimi temizliyor dicektim bu kanama için ama ilaç ta içiyorum aynı zamanda o yüzden kafama takıldı anlamadım bişey. Bende ilacı bırakıyorum sadece soğan suyuyla devam edicem yoluma... adet mi oldum ne oldum bilmiyorum... bakalım devam edicek mi
Amin canım :) Rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallah bu güzel duygulari. Bize de kalp sesini duyup kucağımıza almayi nasip etsin.Ne guzel bir tesaduf bu:) allah hepimize kucagimiza saglikla almayi nasip etsin. Hamile kalanlar hamile kalmak isteyenlere dua ediyor :)
Amin insallah canim. Rabbim dualarimizi bosa ciksrtmasinAmin canım :) Rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallah bu güzel duygulari. Bize de kalp sesini duyup kucağımıza almayi nasip etsin.
Canım yumurtlama olabilir madem 14 gün var adete. Değerlendir. İyi yapmışsın doktora gitmekle. Benimde lekelenme oldu ama benim inofolic yapmıştı. Bu ay kullanmıyorum bakalım yine olacak mı? Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canımCanım bugün soğan suyumun 8. Günü. Ben adetten hemen sonra başlamıştım. Ve adetime 14 gün var. Bu sabah kanamam oldu aynı zamanda ağrım ve bazen sancım oldu. Bende endişelendim doktora gittim. Doktor baktı bir şey yok daha erken evlilik 6 ayı geçsin öyle gel yumurta takibi yapalım dedi.kanama için bişey demedi sinir oldum hemen başından savuşturdu.. ben aynı zamanda progestan kullanıyorum. Bu ilacı kullanmasam soğan suyu içimi temizliyor dicektim bu kanama için ama ilaç ta içiyorum aynı zamanda o yüzden kafama takıldı anlamadım bişey. Bende ilacı bırakıyorum sadece soğan suyuyla devam edicem yoluma... adet mi oldum ne oldum bilmiyorum... bakalım devam edicek mi
İnşallah bir gün bize de nasip olur canım çok teşekkürler :)Amiiinmn canımmm Rabbim bu güzel direğinizi hayırlı bi zamanda ve tez zamanda versin inş :) sizde buraya yazın inş bekliyoruz bizde sizden haber
İnşallah canım benim.. ben artık sadece soğan suyuma devam edicem.ilaçlardan hiç bi fayda görmedim malesef rabbim muhtaç etmesin.. canım inşallah dediğin gibi yumurtlamısımdır doktorda başından savdı herkes kötü davranıyor çok yalnızım.. doktor görmezmiydi canım yumurtlasaydım .. bişey demedi...sen şimdi ne yapıyorsunCanım yumurtlama olabilir madem 14 gün var adete. Değerlendir. İyi yapmışsın doktora gitmekle. Benimde lekelenme oldu ama benim inofolic yapmıştı. Bu ay kullanmıyorum bakalım yine olacak mı? Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım
bana da dua et canım tedavim başlayacak nasipse bu adetten sonraAmiiinmn canımmm Rabbim bu güzel direğinizi hayırlı bi zamanda ve tez zamanda versin inş :) sizde buraya yazın inş bekliyoruz bizde sizden haber
Hadi inş kuzummmmm hayırlı haberle bana ulaş inş Rabbim hayırlısı ile nasip eder bi mucize inş :)bana da dua et canım tedavim başlayacak nasipse bu adetten sonra
ALLAH RAZI OLSUN CANIM ....Hadi inş kuzummmmm hayırlı haberle bana ulaş inş Rabbim hayırlısı ile nasip eder bi mucize inş :)
♡♡♡♡♡ hepimizinden inş canımALLAH RAZI OLSUN CANIM ....
hayırlarla inşallah canım cümlemize...senin de hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan nasip eder inşallah evladını amin♡♡♡♡♡ hepimizinden inş canım
Amin bitanemmm allahım razi olsun.hayırlarla inşallah canım cümlemize...senin de hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan nasip eder inşallah evladını amin
Çatladıysa görmemiş olabilir canım ama anlar çatladığını tabiki, ben bişey yapmıyorum sakin :)İnşallah canım benim.. ben artık sadece soğan suyuma devam edicem.ilaçlardan hiç bi fayda görmedim malesef rabbim muhtaç etmesin.. canım inşallah dediğin gibi yumurtlamısımdır doktorda başından savdı herkes kötü davranıyor çok yalnızım.. doktor görmezmiydi canım yumurtlasaydım .. bişey demedi...sen şimdi ne yapıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?