• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe hazırlık

saplingirl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2025
7
0
1
26
Merhaba kızlar 1 senedir evliyim doktor öncelikle bana kilo vermelisin dedi. Önce bi deneyip kilo verdim dahada vermem gerekiyordu ama sonra motivasyonumu kaybettim. Tekrar başlamak istiyorum. Kullanmam gereken vitaminleride aldım. Bu süreçten geçen kişilerin yolculuğu hakkında bilgi alırsam bana motivasyon olur belki. Ya da bu süreçte olanlar benimle olursa beraber yol alırız.

Canim kilo verirken yaninda yumurtalik sagligi icinde birseyler yapabilirsin hazirlik icin guzel olur hayit oneririm sana aktarda bulabilirsin sirkesini de kullanabilirsin duzenli kullanimda tum kadin hastaliklarina sifa varsa bi problemin temizler yoksa bile kaliteni arttirir hizli gebelik saglar 🌸

Canim kilo verirken yaninda yumurtalik sagligi icinde birseyler yapabilirsin hazirlik icin guzel olur hayit oneririm sana aktarda bulabilirsin sirkesini de kullanabilirsin duzenli kullanimda tum kadin hastaliklarina sifa varsa bi problemin temizler yoksa bile kaliteni arttirir hizli gebelik saglar

İnositol aldım daha başlamadım ama hayıt tohumunu alırsam nasıl kullanmam gerekiyor peki ?
Ben sirkesini kullandim her gun bir cay kasigi ictim ama tohumunu bilmiyorum internetten bakabilirsin birde aktara sorabilirsi. Ama sirkeyi almak istersen sifa hatun aktariye var internet sitesinden alabilirsin

Ben sirkesini kullandim her gun bir cay kasigi ictim ama tohumunu bilmiyorum internetten bakabilirsin birde aktara sorabilirsi. Ama sirkeyi almak istersen sifa hatun aktariye var internet sitesinden alabilirsin

Sirkesini alırım o zaman ben dediğiniz sayfadan bakarım ben

Back
X