Gebeliği 3 4 ayda öğrenenler nasıl oluyor ?

Sürtünmeyle hamile.kalınırmı hiç? Kaç yaşındasınız

Gebe kalmaya mı çalışıyorsunuz? Gebelik kanda en geç adet gecikmesinden 10 gün somra çıkar zaten
Hayır çalışmıyorum aksın korkuyorum gebe olmaktan. 6 martta sürtunme ile ilişkim oldu ve ilişkiden iki buçuk ay sonra beta yaptırdım negatifti. Dün yani ilişkiden üç ay sonra tekrar yaptırdım yine negatif. Bu üç dört ayda öğrenenler acaba test yapıp negatif sonra pozitifime mi dönüyor ondan korktum

Doğru düzgün ilişki bile yaşamamışsınız üstelik kan vermiş negatifi görmüşsünüz daha bu neyin kafası ya.

Ben sandım ondan da test vermiştir üç ay sonra negatiften pozitife dönmüştür öyle haberleri olmuştur diye

Mümkün mü sizce beta hcg'nin negatif olup 3 ayda pozitife dönmesi? Bilmiyorum demeyin az mantığınızı kullanın lütfen

Böyle birseyin olması imkansız. Bu kadar korkuyorsanız yapmayın zaten. Size söylüyoruz olmaz diye. Hala aynılarını yazıyorsunuz. 3 ay adet görüp nasıl hamile olcaksiniz? Gebeliğin zaten ilk belirtisi adet gecikmesi.

Mümkün mü sizce beta hcg'nin negatif olup 3 ayda pozitife dönmesi? Bilmiyorum demeyin az mantığınızı kullanın lütfen
Tabi ki mantıksız evet. Yanılma vs olur mu diye ben tekrar beta verdim. Oda negatif çıktı ama işte o kadinlar geç öğreniyor 3 4 ayda ancak o zaman onlar hiç doktora gitmedikleri için

Gecikmeli oldum hep adetimi. Geçen ay döngüm normalde 39du ama 50. Günde ancak oldum. Bu ay da tarlusol diye ilaç var onu içtim 7 gün erken oldum ama az miktarı her zamankinden. İki kez beta yaptırdım biri ilişkiden 2 buçuk ay sonra biri üç ay sonra negatifti burada yazılanları da okuyunca kroktim o yüzden sordum. Teşekkür ederim

Tabi ki mantıksız evet. Yanılma vs olur mu diye ben tekrar beta verdim. Oda negatif çıktı ama işte o kadinlar geç öğreniyor 3 4 ayda ancak o zaman onlar hiç doktora gitmedikleri için
Üstte yazılmış, ya kanaması devam ediyor (düşük riski bu genelde, hamile olduğunu bilse buna özel ilaç kullanacak belki ama gitmemiş) ya da düzensiz adet gördüğü için her zamanki gecikmeleti sanıyor. Ama bana o da mümkün gelmiyor çünkü her hamileliğin öyle ya da böyle belirtisi var. Memesi ağrır, hadi ağrımaz midesi bulanır, hadi bulanmaz her zamankinden fazla uyku hali olur, hadi uykulu olmaz bilmem ne olur. Kendi bedenini takip etmeyen insanlar olduğunu düşünüyorum Maksimum

Evet ama stresten belki bir şey hissetmemiş olabilirler. Veya kendilerini dinlememişlerdir bilmiyorum onların durumunu. Ben her şeyden korkar oldum. Yapmasaydın diyeceksiniz evet yaptım sonra korktum burada bile ilk başlıkta açarken evliydim diye açtım yargılanırım diye

Stresten bi şey hissetmemek mümkün değil pek, stresten her şeyi fazla hissedersiniz psikolojik olarak.

Yok banane niye yapmayın diyeyim. Sevişecekseniz sevişin de sürtünmeden korunarak sevişin aklınız kalmasın

Doğru düzgün ilişki bile yaşamamışsınız üstelik kan vermiş negatifi görmüşsünüz daha bu neyin kafası ya.
Korkuyorum sadece sonradan çıkar diye. İlişkiden 3 ay sonra negatif çıktıysa daha da sonuç çıkmaz dimi yanlış olma ihtimali yoktır. İki kez yaptırdım çünkü ultrason ile de baktırdım

Korkuyorum sadece sonradan çıkar diye. İlişkiden 3 ay sonra negatif çıktıysa daha da sonuç çıkmaz dimi yanlış olma ihtimali yoktır. İki kez yaptırdım çünkü ultrason ile de baktırdım
Hanımefendi dalga mı geçiyorsunuz? Ultrasonla da baktırdım diyorsunuz o aylarda cinsiyeti bile öğreniliyor ya. Kadın doğumdan vazgeçin pskiyatriye gidin.

Daha olmaz zaten bu stres bana yeter gerçekten. Dört kez doktora gittim. Belki dalga gececekler benimle ama bu kaygı çok farklı. Kimseye de anlatamıyorum. İlişkiden 2 buçuk ay sonra beta ilişkiden üç ay sonra tekrar beta yaptırdım. Üç kez de ultrason ile baktırdım doktor olsa çocuk kocaman olmuş olurdu gözükürdü dedi. Çift rahim de kafama takıldı ama beta da çıkardı diye düşündüm

Hanımefendi dalga mı geçiyorsunuz? Ultrasonla da baktırdım diyorsunuz o aylarda cinsiyeti bile öğreniliyor ya. Kadın doğumdan vazgeçin pskiyatriye gidin.
Artık vazgeçtim gitmiyorum. Çift rahim meselesi beni biraz korkuttu çocuk bir rahimde ise diğerinde gözükmez doktor diğerine baktıysa diye ama kanda çıkardı o zaman dimi gebelik

Yav rahmin biri karından görünüyor diğeri kulaktan görünmüyor ya. Zaten doktor ultrasonla bakarken her yere bakıyor

Gebeliği 3 4 ayda ancak ogrenen varmış bu nasıl oluyor ? Doktora gitmedikleri için mi yoksa doktorların gözünden mi kaçıyor ya da kanda mı çıkmıyor merak ettim.

Mesela emzirirken hamile kalanlar oluyor emzirirken adetler pek düzenli olmadığı için neden adet olmadım diye sorgulamıyorsun o ara bir bakıyorsun hamileyim.
Ya da şuursuz insanlar oluyor regl olmadıklarını farketmiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…