- 29 Ekim 2023
- 1.695
- 499
- 43
- Konu Sahibi lutfenyardi
-
Canim bakireymişsinde lutfen korkma. Aklindan silip at. Stresten adetin geciksede korkma. Oyle olsa şuan her kadin bakireyken hamile kalirdi:)Hayır hiç olmadı bakireyim ilk defa böyle bişey yaşadığım için bu kadar korktum 10 gündür kasıklarım ağrıyor
Korku insana o kadar şey yaptırıyor ki o olaydan sonra 6 günü bide hastaneye gittim abla ben hgc baktırmaya ben onun H sini bilmezdim yemin ederim baktırdım 1.20 çıktı yine ikna etmedi beni gittim o kadar para verdim testler aldım ecz den anlıyacagın pskojimle oynadın bu 10 gündür olan ağrılar iyi değilimAh canim ertesi gün hapini boşuna içtin. O ilaca dayalı adet gecikmen olacaktir. Korkma bunun icinde. Icine bosalmadiktan sonra hamile kalabilmen imkansız. Bosalma orana gelse bile üstüne yine kalmassin
Bütün hepsinin boşa oldugunu adet olunca goreceksin:)Korku insana o kadar şey yapmıyor ki o olaydan sonra 6 günü bide hastaneye gittim abla ben hgc baktırmaya ben onun H sini bilmezdim yemin ederim baktırdım 1.20 çıktı yine ikna etmedi beni gittim o kadar para verdim testler aldım ecz den anlıyacagın pskojimle oynadın bu 10 gündür olan ağrılar iyi değilim
Adet düzensizliği olanlarAma üç dort ay sonra öğrenenler varmış onlar doktora gitmedikleri için mi öğrenmiyorlar acaba onu merak ettim ? Yoksa testlerde çıkardı veya normal regl oldukları için şüphelenmemişler mi
Allah razı olsun çok teşekkür ederim cCanim bakireymişsinde lutfen korkma. Aklindan silip at. Stresten adetin geciksede korkma. Oyle olsa şuan her kadin bakireyken hamile kalirdi:)
inşallah olurum günler zaten geçmek bilmiyor içtiğim ilaçtan dolayı da geçikecek sanırım bu arada siz kaç yaşındasınızBütün hepsinin boşa oldugunu adet olunca goreceksin:)
32 canım. Evli oldugum halde 1.5 yildir gebe kalamiyorum:)Allah razı olsun çok teşekkür ederim c
inşallah olurum günler zaten geçmek bilmiyor içtiğim ilaçtan dolayı da geçikecek sanırım bu arada siz kaç yaşındasınız
Ne demek herzaman sorabilirsin. Bu hamilelik isleri oyle kolay değil canım. Bircok bekar arkadasim senin durumunda oldu. Hepside sonra ne manyakmisiz ya dedi o kadar korkmusuz diye:)32 canım. Evli oldugum halde 1.5 yildir gebe kalamiyorum:)
Abla inşallah gönlünce olur hersey rabbim isteyenin kucağını boş bırakmasın çok teşekkür ederim kimseye dert anlatamadım buralara kadar geldim32 canım. Evli oldugum halde 1.5 yildir gebe kalamiyorum:)
İnşallah öyle diyeceğim günler benım de gelir inanır mısın abla korkudan hayat zehir oldu 57 kilodan 53 kiloya düştüm bişey yiyip içemiyorum adam akıllı bişey anlamıyorum yedıgımden o derede psikolojim bozulduNe demek herzaman sorabilirsin. Bu hamilelik isleri oyle kolay değil canım. Bircok bekar arkadasim senin durumunda oldu. Hepside sonra ne manyakmisiz ya dedi o kadar korkmusuz diye:)
Insallah olur canim saolasin. Biliyorum cevremden hicbirsey olmayacak güven bana. Bir sen degilsin bunu yasayan çok insan var. Korkudan kaynakliyor. Kilo vermen iyi olmus:) stres yapmana degmeyecek inan banaİnşallah öyle diyeceğim günler benım de gelir inanır mısın abla korkudan hayat zehir oldu 57 kilodan 53 kiloya düştüm bişey yiyip içemiyorum adam akıllı bişey anlamıyorum yedıgımden o derede psikolojim bozuldu
O olaydan sonra aklımda böyle bişey yoktu ama abla akşamında kasıklarım ağrımaya başladı o günden sonra korkmaya başladımInsallah olur canim saolasin. Biliyorum cevremden hicbirsey olmayacak güven bana. Bir sen degilsin bunu yasayan çok insan var. Korkudan kaynakliyor. Kilo vermen iyi olmus:) stres yapmana degmeyecek inan bana
Hepsi psikolojik canım. Belki usuttun vs ona yoruyosun hepsiniO olaydan sonra aklımda böyle bişey yoktu ama abla akşamında kasıklarım ağrımaya başladı o günden sonra korkmaya başladım
Hiç bilmiyorum abla ama üşütmedim ya onu biliyorum kadın doğuma gitmeyi düşünüyorum bu hafta içi sence onada anlatayım mıHepsi psikolojik canım. Belki usuttun vs ona yoruyosun hepsini
Canim gitme gercekten. Dalga gecicektir muhtemelen. Adet gecikmen yok gidip ne diyeceksin ki? Bebek bile hamile kaldiktan 5 hafta sonra ultrasinda gözüküyor.Hiç bilmiyorum abla ama üşütmedim ya onu biliyorum kadın doğuma gitmeyi düşünüyorum bu hafta içi sence onada anlatayım mı
Demesem bile ağrılarım için mi gitsem abla çünkü geçmiyor nasıl anlatsam baskı hissi var ve içten içe ağrı var adet öncesi gibi 10 gündür anlamadım altta yatan başka bi hastalık olabilir mi böyle bksey mümkün değil iseCanim gitme gercekten. Dalga gecicektir muhtemelen. Adet gecikmen yok gidip ne diyeceksin ki? Bebek bile hamile kaldiktan 5 hafta sonra ultrasinda gözüküyor.
Ilaci ictikten sonrami oldu. Yoksa varmiydi oncesinde. Eger varsa git anlat ultrasonla baksın.Demesem bile ağrılarım için mi gitsem abla çünkü geçmiyor nasıl anlatsam baskı hissi var ve içten içe ağrı var adet öncesi gibi 10 gündür anlamadım altta yatan başka bi hastalık olabilir mi böyle bksey mümkün değil ise
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?