- 2 Nisan 2024
- 2.512
- 2.600
- 53
- Konu Sahibi lutfenyardi
-
Gitmiyorlar doktora. Herhangi bir belirti yaşamıyorsa ya da hamileliğe yormuyorsa o belirtiyi, gitmiyor. Yoksa kan tahlili verse, ultrasonda bakılsa kesin görünür. Merak etme sorun yokGebeliği 3 4 ayda ancak ogrenen varmış bu nasıl oluyor ? Doktora gitmedikleri için mi yoksa doktorların gözünden mi kaçıyor ya da kanda mı çıkmıyor merak ettim.
Teşekkür ederim sağ olunGitmiyorlar doktora. Herhangi bir belirti yaşamıyorsa ya da hamileliğe yormuyorsa o belirtiyi, gitmiyor. Yoksa kan tahlili verse, ultrasonda bakılsa kesin görünür. Merak etme sorun yok
Anladım teşekkürler ben de test verdikleri halde çıkmıyor sandımMesela emzirirken hamile kalanlar oluyor emzirirken adetler pek düzenli olmadığı için neden adet olmadım diye sorgulamıyorsun o ara bir bakıyorsun hamileyim.
Ya da şuursuz insanlar oluyor regl olmadıklarını farketmiyorlar
Bu mümkün değilAnladım teşekkürler ben de test verdikleri halde çıkmıyor sandım
Evet haklısınız dört tane ultrason görüntüsü verdi bana dört farklı açıdan mı bakmış oluyor o zamanYav rahmin biri karından görünüyor diğeri kulaktan görünmüyor ya. Zaten doktor ultrasonla bakarken her yere bakıyor
Teşekkür ederimBu mümkün değil
Bu mümkün değil
Sağdan sola üstten alta önden arkaya donata donata bakmıştırEvet haklısınız dört tane ultrason görüntüsü verdi bana dört farklı açıdan mı bakmış oluyor o zaman
Güldürdünüz beni şu haldeyken bileSağdan sola üstten alta önden arkaya donata donata bakmıştır
ele bulaşan zevk sıvısı vajinaya değerse hamile olunur mu tedirginim sebebi ise O günden sonra kasık ağrılarım var 7-8 gündür geçmedi Saçma ama bu yüzden aklım bulandıSürtünmeyle hamile.kalınırmı hiç? Kaç yaşındasınız
Adet düzensizliği yaşayanlar aynı zamanda yoğun işi olanlar genelde geç öğreniyor ama 3-4 ay çok fazla bir süre.Gebeliği 3 4 ayda ancak ogrenen varmış bu nasıl oluyor ? Doktora gitmedikleri için mi yoksa doktorların gözünden mi kaçıyor ya da kanda mı çıkmıyor merak ettim.
Hayir canim hicbir sey olmaz. Mümkün degil böyle birşeyele bulaşan zevk sıvısı vajinaya değerse hamile olunur mu tedirginim sebebi ise O günden sonra kasık ağrılarım var 7-8 gündür geçmedi Saçma ama bu yüzden aklım bulandı
Gerçekten mi hayatım da ilk defa böyle bişey yaşıyorum abla o yüzden çok tedirgin oldum muhtemelen benden büyüksün dalga geçmeyip cevap verdigın için teşekkür ederim öncelikle mümkün değilse acaba o günden sonra böyle ağrılarım neden olabilir adet öncesi ağrılar olur ya kasıklarda aynı öyle cidden hiç iyi değilim psikolojim o kadar bozuldu ki bu ağrılar yüzünden aklım karışıyorHayir canim hicbir sey olmaz. Mümkün degil böyle birşey
Hayir canim hicbirsey olmaz. Bazı dönemlerde böyle oluyor. Imkansizin imkansizi böyle birşey. Kafana takma takarsan adetinde gecikir. Kac gün var adet olmanaGerçekten mi hayatım da ilk defa böyle bişey yaşıyorum abla o yüzden çok tedirgin oldum muhtemelen benden büyüksün dalga geçmeyip cevap verdigın için teşekkür ederim öncelikle mümkün değilse acaba o günden sonra böyle ağrılarım neden olabilir adet öncesi ağrılar olur ya kasıklarda aynı öyle cidden hiç iyi değilim psikolojim o kadar bozuldu ki bu ağrılar yüzünden aklım karışıyor
Kac yasindasin bu aradaGerçekten mi hayatım da ilk defa böyle bişey yaşıyorum abla o yüzden çok tedirgin oldum muhtemelen benden büyüksün dalga geçmeyip cevap verdigın için teşekkür ederim öncelikle mümkün değilse acaba o günden sonra böyle ağrılarım neden olabilir adet öncesi ağrılar olur ya kasıklarda aynı öyle cidden hiç iyi değilim psikolojim o kadar bozuldu ki bu ağrılar yüzünden aklım karışıyor
10 gün var daha adetime sanırım oda gecikecek çünkü ben bi halt yedim korkup 4 gün sonra ertesi gün ilaci içtım abla o günden sonra geçmeyince çok endişelendimHayir canim hicbirsey olmaz. Bazı dönemlerde böyle oluyor. Imkansizin imkansizi böyle birşey. Kafana takma takarsan adetinde gecikir. Kac gün var adet olmana
23 yaşındayımKac yasindasin bu arada
Ah canim ertesi gün hapini boşuna içtin. O ilaca dayalı adet gecikmen olacaktir. Korkma bunun icinde. Icine bosalmadiktan sonra hamile kalabilmen imkansız. Bosalma orana gelse bile üstüne yine kalmassin23 yaşındayım
Ah canim ertesi gün hapini boşuna içtin. O ilaca dayalı adet gecikmen olacaktir. Korkma bunun icinde. Icine bosalmadiktan sonra hamile kalabilmen imkansız. Bosalma orana gelse bile üstüne yine kalmassin
Hayır hiç olmadı bakireyim ilk defa böyle bişey yaşadığım için bu kadar korktum 10 gündür kasıklarım ağrıyorDaha önce cinsel deneyimin oldumu yoksa bakiremisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?