- 25 Mayıs 2014
- 754
- 300
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En başından beri mi ilerde yoksa şimdilerde mi Can'ım? Bebeğim haftasıyla uyumlu kızım geriden geliyordu . Henüz ileri aşamaya terfi etmedik![]()
En basindan beri ilerde gidiyor.36 haftayla uyumlu çıktı bizim de bugünkü ölçümler ama her zaman yanılma payı var
bebegin genetik ozelliklerinden olabilir canim..uzun bir bebek olcaktir..benim normal gidiyor ama ablamin hep iki hafta onden gidiyordu hamileliginde premature dogmasina ragmen simdi yasitlarindan uzun boylu buyuk duruyor..
Canım benimde 2 hafta önde gidiyo kilosu boyu filan sanırım:) maşallah diyelim yavrularimiza. Arkadasimda 2 hafta önden gidiyodu doğurdu maşallah çok tatlı bi oğlu var.iyi yani sıkıntı değil cnm :-*merhaba arkadaşlar bugün doktor kontrolümüz vardı Allah'a bin şükür herşey yollundaymış maşallah ama aklıma takıldı dedim beni ancak kadınlar kulübü rahatlatırbebeğim 1 buçuk 2 hafta önden gidiyormuş böyle bişeyle karşılaşan var mı ?
gebelik şekerin varmı canımmerhaba arkadaşlar bugün doktor kontrolümüz vardı Allah'a bin şükür herşey yollundaymış maşallah ama aklıma takıldı dedim beni ancak kadınlar kulübü rahatlatırbebeğim 1 buçuk 2 hafta önden gidiyormuş böyle bişeyle karşılaşan var mı ?
Benim kızımın kafası hep bi hafta geri geliyordu. Kızım minnoş bişey. Dr yapısal ufak tefek bi çocuk iri yapılı değil demiştiBaşından 1 hafta önde gidiyordu geçen ay ki görüşmede hala aynıydı bu ay 2 hafta önde gidiyor gelişimi dedi
Oğlumda 2 hafta hep öndeydik.. 38. Haftada 4 hafta öndeydik.. Zaten 38+1 de doğdukBunda 3 gün gerideydiz.. Her bebek farklı işte...
Benimde 2 hafta onden gidiyordu bisey farketmedi yine sat a gore dogum yaptim
Bizim hep haftasiyla uyumluydu bu hafta gittgmzde 1 hafta öne gecmisti
Canım benimde 2 hafta önde gidiyo kilosu boyu filan sanırım:) maşallah diyelim yavrularimiza. Arkadasimda 2 hafta önden gidiyodu doğurdu maşallah çok tatlı bi oğlu var.iyi yani sıkıntı değil cnm :-*
gebelik şekerin varmı canım
benim bi akrabam çarşamba doğum yapacak 30 haftalık hamileyken bebeği 3 hafta önden gidiyormuş şeker yüklemesi yapmışlar 204 çıkmış şekeri 3 hafta ileriden sonrası tehlikeymiş
Geriden geliyosa endiselenmenizi anlarm ama ilerden gidenler endiselenmesin yahu en kotu durumda erken dogum olur daha cabuk kavusursunuz![]()
Benim bir hafta önden gidiyor münnoşum
Benim kızımın kafası hep bi hafta geri geliyordu. Kızım minnoş bişey. Dr yapısal ufak tefek bi çocuk iri yapılı değil demişti
Başlarda öyle oluyor canım 1 Hafta ilerdeydik bizde sonra normal zamanına döndü ultrasonlarda şimdide 1buçuk 2 hafta önde değişebiliyor işte bende olduğu gibibenim de en son beş gün ilerdeydi şimdi durum ne bilmiyorum tabi ve ben şok ultrasona göre hesaplıyorum
Benim 3 hafta önde bile cikmisti. Ultrasonda bebegin ölcülerine göre cikiyor o. Bebegin kilosu asil haftasina göre ya fazladir yada boyu uzundur. Sürekli önde cikarsa büyük ihtimal iri bebek gelicektir:) senin ve esinin dogum kilolarini biliyormusun?merhaba arkadaşlar bugün doktor kontrolümüz vardı Allah'a bin şükür herşey yollundaymış maşallah ama aklıma takıldı dedim beni ancak kadınlar kulübü rahatlatırbebeğim 1 buçuk 2 hafta önden gidiyormuş böyle bişeyle karşılaşan var mı ?
Ben 3500 doğmuşum eşim 3800 küsürlerde doğmuş muhtemelen genetik dediğin gibi :)Benim 3 hafta önde bile cikmisti. Ultrasonda bebegin ölcülerine göre cikiyor o. Bebegin kilosu asil haftasina göre ya fazladir yada boyu uzundur. Sürekli önde cikarsa büyük ihtimal iri bebek gelicektir:) senin ve esinin dogum kilolarini biliyormusun?
Peki kizmiydi erkekmi bebisin :)Benimde 2 hafta onden gidiyordu bisey farketmedi yine sat a gore dogum yaptim