Gebeliği iptal etmek

Küretaj işlemi için evli olmana gerek yok özel hastanede şu anki fiyatı 900 tl ile 1200 tl arasında değişiyor bilginiz olsun. Eğer kararınız kesin ise bebek daha fazla büyümeden operasyon geçirin derim. Allah affetsin

Küretaj işlemi için evli olmana gerek yok özel hastanede şu anki fiyatı 900 tl ile 1200 tl arasında değişiyor bilginiz olsun. Eğer kararınız kesin ise bebek daha fazla büyümeden operasyon geçirin derim. Allah affetsin
Teşekkür ederim

Yani yazık ,günah bu vebal ile nasıl vicdanınız rahat edebilir...bebeğin kalbi atıyor belkide,yapmayın desem saçma gelecek size biliyorum ama başka birşey düşünemiyorum... ayrıca yaş 22 herşeye inanmayın.gün gelecek çok bilmiş beyfendi psikolog mu acaba bence keyfine bakmış,,,sizi bırakacak ,malesef

Valla canım amacım seni yargılamak asla değil herkesin kendi hayatı da fakat her mesajın sonuna gülücük koyman saldırgan cevaplar vermen gerçekten itici duruyor. Durumun ciddiyetinin hiç farkında değilsin ya da karakterin bu şekilde umarsamaz. Erkek arkadaşın haklı bi konuda, hiç olgun değilsin. Böyle bi platformda '' gebelik iptali'' gibi bi başlıkla her mesajın sonuna gülücük koyarak takılırsan tepki alman çok normal.
Ayrıca konuşabileceğim kimse olmadığı için buradayım diyorsun, insanlar yazık günah yaparken düşünmediniz mi minvalinde konuşunca tırnaklarını çıkarıyorsun. Senin amacın pek bilgi almak gibi değil bakın ben hamile kaldım hiç de umrumda değil siz uğraşan kadınlarda kudurun der gibisin.
(Not: şuan 7 haftalık hamileyim senin geçtiğin yollardan geçtim)
Burada amacın insanlarla dertleşmekse her yoruma açık olmalısın sosyal hayatında bunu biriyle konuşurken ne diyecek sanıyorsun aferin benim canıma hadi koş aldır mı diyecek tabii ki eleştirecek dozunda uyarıda bulunacak çünkü yaptığın yanlış bişey en azından bunun mahcubiyetini yaşa. Elalem için değil hani vicdan diye bişey var ya?

Nasıl desem ki aldırma aldır olayı nedir ya sen bunun hesabını öbür dünyada verebilecek misin burda kimseyi de günahına sokma sen gider bebeginin hayatını elinden alırsın zaman gelir anne olamazsın olurda çocuğun olur allah elinden alır .kusura bakma ama gerçekler bunlar!!! Anlamadigim şey keyifler iyiykien iyide süpriz gelişmeler mi rahatsız ediyor.Allah isteyen hak eden güzel hayırlısıyla insanlara evlat versin.İcim acidi okurken kb sana değil sende oluşan o küçük yavruya

Teşekkür ederim
Gençlikte bizim de başımızdan geçti. Seni anlıyorum duygularını da. Ailesinden gizli doğurup evlatlık vermesindense en başından bir çare aranması daha mantıklı. Kız şu anda zaten duygusal pişmanlık içinde anlamaya çalışmak lazım.

Merhaba arkadaşlar,
yaklaşık 2 hafta önce hamile olduğumu öğrendim. (o zamanlar 10 gün civarı idi)
Belirtileri bu kadar kısa sürede hissetmiş olmam dikkatimizi çekti ve açıkçası şu mide bulantısı, bel ve göğüs ağrısı beni yataklara düşürdü diyebilirim. :))
Baba adayı (evli değiliz henüz) ile kendimize zaman tanıdık üzerine düşünmek için. İkimizin de istediği bir şey ANCAK şu an asla değildi.
Açık konuşmak gerekir ise hayat kalitemiz son bir kaç aydır gerek iş anlamında- gerek ailevi anlamda çok düşüşe uğradı ve maddi durumumuz da psikolojik durumumuz kadar kötü desem yeridir. (Ayrıca ortalıkta dolaşan Covid-19 belasını saymamıza da gerek yok)
Baba adayımız kendine güvense de, her şeyden önce yaşım (22) itibari ile benim hazır olmadığıma inanıyor- ki haklı! Gebeliği iptal etmek istediğimizi doktorumuza da bildirdik.
Bize bir numara aktardı ve görüştüğümüzde evlilik cüzdanı talep etti ve açıkçası şaşırdık.

Kürtaj işlemi için hangi evraklar/ şartlar gerekir?

Bi' de bu süreçte kendimi nasıl hazırlamalıyım? Sonrasında nasıl davranmalıyım kendime ve partnerime karşı? Zor bir karar oldu çünkü ikimiz için de.
Türkiyede kürtaj yasak değil miydi ben mi yanlış hatırlıyorum madem bir hata oldu hatanın daha büyüğünü yapma bebeğine sahip çık

Devlet Hastanesinde olmadığı için, özeldeki arkadaşına yönlendirdi. Çok garibime gitti hali ile buraya üye olup sordum çünkü bunu sorabileceğim başka kimse yok çevremde. :)) cevabın için çok teşekkür ederim. ❤
Arkadaşım çok zor bi karar olmalı istersen ozelen yaz yardimci olmaya çalışırım

Merhaba ne yaptınız merak ettim. Sonrası çok yıpratıcı bir süreç umarım kendiniz için en doğru kararı vermişsinizdir.

Merhaba ne yaptınız merak ettim. Sonrası çok yıpratıcı bir süreç umarım kendiniz için en doğru kararı vermişsinizdir.
fiziksel olarak çok zor bi' işlemdi. sanırım 4 gün oldu ama çok daha iyiyim. psikolojik olarak kötü olduğumu söyleyemem. böyle değişik bi' ruh haline giriyorum. o kadar.

Türkiyede kürtaj yasak değil miydi ben mi yanlış hatırlıyorum madem bir hata oldu hatanın daha büyüğünü yapma bebeğine sahip çık
Yasak mı değil mi bilmem. Ama kürtaj sanki moda bu ara. Biri kusmalara dayanamadım der aldırır biri hazır değilim der aldırır. Yasaksa bu kürtajları kimler yapıyor acaba diye düşünüyorum bende.

fiziksel olarak çok zor bi' işlemdi. sanırım 4 gün oldu ama çok daha iyiyim. psikolojik olarak kötü olduğumu söyleyemem. böyle değişik bi' ruh haline giriyorum. o kadar.
Hayırlısı olsun sizin için zor bir süreç

Back
X