Gebeliğin 6.haftasında tsh 3.34 çıktı, çok mu yüksek arkadaşlar internette 0-2,5 olmalı diyor 1.trimesterde

Çok yüksek değil ama hafif yüksek, hemen dahiliyeye veya endokrine randevu alın, ufacık bir ilaçla düzenlerler.

benim değerim 5. Veya 6. Haftaydı yanılmıyorsam, 9.5 a fırlamıştı birdenbire. İlaçla hemen kontrol altına aldılar. Halledilmeyecek birşey değil ama asla ihmale gelecek birşey de değil. Panik yapmadan hemen doktorunuza başvurun.

Çok yüksek değil ama hafif yüksek, hemen dahiliyeye veya endokrine randevu alın, ufacık bir ilaçla düzenlerler.

benim değerim 5. Veya 6. Haftaydı yanılmıyorsam, 9.5 a fırlamıştı birdenbire. İlaçla hemen kontrol altına aldılar. Halledilmeyecek birşey değil ama asla ihmale gelecek birşey de değil. Panik yapmadan hemen doktorunuza başvurun.
Çok sağ olun, bana dua edin olur mu lütfen sizin duanız kabul olur

Ben hamileliğimi öğrendiğimde 6.50 lerdeydi tsh değerim. İlaç tedavisi ile 1 ay sonra 1.90 lara düştü. Doğru dozda ve doğru şekilde ilaç kullanımı ile düşer merak etmeyin. Dahiliye veya endokrin doktorunuzla görüşebilirsiniz

Kağan Kocatepe bu konuyu çok iyi özetlemiş hamileyken tsh 13 lere falan firlamisti bir ara videoları izleyip içine su serpisti tabi Dr gidip ilaçla düşürdüm

Hamilelikte TSh çok oynayan bir değer. Benim kendiliğinden düşmüştü ilaca gerek kalmamıştı. Ama siz en yakın zamanda dahiliyeye görünün.

Ben 6 haftalık hamıletken 12 çıkmıştı ve 1 haftada duzenlemıstık çok şükür ılacla halloluyor bazı doktorlar çok korkutuyor hatta benım dahılıye doktorum bunu düzenlemeden hamıle kalma bebek zıhınsel engellı olur demıstı bende ayan hamıleyım deyınce yüksek doz uygulamıştı sakın olun doktor ayarlar ve çok az bır yukselıs varmış gecmıs olsun bebegınızr şah salım kavuşun ınslalah

Merhaba benımde tsh 1.39 sonraki dıger testte 0.872 serbest t4 1.17 ferritin 6. 0 falan cıktı nasıl sizce bilen bırı yazabilir mı

Back
X