Gebeliğin 7. Haftası b vitamini alerjisi -zehirlenmesi

birmucizeistiyorum

Mucizelerimi bekliyorum🐣🤗
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2016
1.559
2.504
133
Kızlar selam . 7+3 haftalık hamileyim . Kadın Doğum doktorumun verdiği mide bulantısı vitamin ilacı alerji yaptı . Nefes bile alamadım be acil müdehale etmek zorunda kaldılar doktorların da onayıyla ufak bir serum içine Avil ve decort karıştırdılar . Çok üzülüyorum bebeğime birşey olur mu diye . Başına böyle birşey gelip sağlıkla evladını kucağına alan var mı ? C grubu ilaçmış . Çok çaresizdim . Yutkunamıyordum kaşıntı ve göz kapağım yüzüm her yerim şişti eklemlerim . Başından böyle birşey geçen varsa Allah rızası için yazsın .

Bana takılan serum alerji yapmıştı, nefesim kesildi kızarıklık oldu, tabi ben zaten hastanedeydim hızlıca müdahale edildi, çok şükür sağ salim kucağıma aldım, inşallah sende sağ salim kucağına alırsın içini ferah tut.

Bana takılan serum alerji yapmıştı, nefesim kesildi kızarıklık oldu, tabi ben zaten hastanedeydim hızlıca müdahale edildi, çok şükür sağ salim kucağıma aldım, inşallah sende sağ salim kucağına alırsın içini ferah tut.
Aynı haftada aynı ilaçları mı verdiler peki. Nomesis plus denilen bir ilaç . Tek farklı kullandığım oydu . Sadece 3 doz içtim . İlacı kesmeme rağmen geçmedi .

İlaç neydi ki boyle bir sey ilk defa duyuyorum. Tarihi mi gecmişti fazla mı kullandınız acaba. Ya da baska bir şey dokunmus olmasın
Hatta normalde grip olurum doktor ilaç verirdi ya gebeysem diye kullanmazdım geçmesini beklerdim . İşte benim gibi birine de böyle bir imtihan . :110:

İlacın adı ne kesin mi ilaç alerjisi oldugu. Belki de baska bir sey ve tekrarlayarak iyice arastırın bence
Tek farklı kullandığım oydu . Şöyle söyleyeyim . Cuma akşam içtim, cumartesi sabah ve cumartesi akşam . Gece kaşınmaya başladım . Sabah bi kalktım her yerim kabarmış . Hemşireme yazdım ilacı bırakın dedi. Pazar günü ve gecede aynı kaşıntılar devam etti . Gece saat 4 gibi bi kalktım gözümün biri görünmüyor. Ve eklem yerlerim parmaklarım şişmiş . Kımıldatamıyorum .acile gittik 2 yere . Tüp bebek tedavisi ile olduğu için doktorlar müdehale etmek istemediler . Sabah doktoruma ulaştık . Dahiliyeye gitmemi söyledi . Ekmek yutayım dedim boğazımdan takılarak ilerliyordu. Nefes alamamaya başladım . Aynı hastanede dahiliye doktoruna da gebelik haftamı ilacı gösterdim . Ufak doz bi serum yazdım normalde ilk 3 ay ilaç önermiyoruz ama durumunuzda yapacak birşey yok dedi . Serum içeriğine Baktık kendi doktoruma gönderdik . O da taktırabilirsin deyince serumu taktırdık . Yine de kafamda deli sorular ya birşey olursa :(

Tek farklı kullandığım oydu . Şöyle söyleyeyim . Cuma akşam içtim, cumartesi sabah ve cumartesi akşam . Gece kaşınmaya başladım . Sabah bi kalktım her yerim kabarmış . Hemşireme yazdım ilacı bırakın dedi. Pazar günü ve gecede aynı kaşıntılar devam etti . Gece saat 4 gibi bi kalktım gözümün biri görünmüyor. Ve eklem yerlerim parmaklarım şişmiş . Kımıldatamıyorum .acile gittik 2 yere . Tüp bebek tedavisi ile olduğu için doktorlar müdehale etmek istemediler . Sabah doktoruma ulaştık . Dahiliyeye gitmemi söyledi . Ekmek yutayım dedim boğazımdan takılarak ilerliyordu. Nefes alamamaya başladım . Aynı hastanede dahiliye doktoruna da gebelik haftamı ilacı gösterdim . Ufak doz bi serum yazdım normalde ilk 3 ay ilaç önermiyoruz ama durumunuzda yapacak birşey yok dedi . Serum içeriğine Baktık kendi doktoruma gönderdik . O da taktırabilirsin deyince serumu taktırdık . Yine de kafamda deli sorular ya birşey olursa :KK43:
Gönlünü ferah tut. Durum baya ciddiymiş O serum takılması sonu daha kotu olabılırdı

Back
X