Gebeliğin ilk hafları

Canım ben 4 haftaligim sanıp gittim. Ama 5+3 e uyumlu kesen dedi doktor. Kan baktirdin mi betaya

Oo süper. Iyiymis. Artmistir o. 3111 iken kese bakıldı benim.alt muayene ile
Doktor düzenli artıyor dedi ilk ögrendigim zaman 55.10 Du sonra 1000 oldu bir hafta içinde hala inanamıyorum aslında mucize gibi çok farklı bir duygu ama şimdiden öyle Bi koruma iç güdüm oluşdu ki anlatamam her namazımda dua ediyorum saglıklı olsun diye umarım hiçbir sorun çıkmaz çok istiyorum bebegim olsun böyle çevremdeki çocuklara sarılırken sanki annesiymişim gibi hisseden onları alıp kalbine sokmak isteyen biriyim şükür nasip oldu umarım sorunsuz gider herşey

Inşallah içini hep ferah tut. Hep olumlu düşün. Ben hiç beklemiyordum heleki bu ay. O yuzde n de öğrenmeden ince ilaç aldığım da oldu, ağır spor yaptigimda ...bilemiyorsun. çok şükür sorun yok. Dikkat et folik asidini al. Bebek başliyor gelişmeye ufaktan :)

Alıyorum folik asidi normalde hayatta ilaç içemeyen biriyim ama söz konusu bebegim olunca o kocaman hapı hiç aksatmadan yutuyorum valla ayrıca araştırdım gün içinde folik asit degeri olan besinler de tüketiyorum çünkü bildigim kadarı ile folik asit vücutta depolanmıyor ve benim ilacım günde tek kullanımlık

Merhabalar günaydın hanımlar tüp bebekle hamile kaldım çok şükür ama kese görmeye gitmedim daha haftaya gideceğim . Sizlere sorum iki gündür progestan fitil ile birlikte akıntıyla pembe leke geliyor su gibi endişe ettim doktoru aradım gayet normal korkma dedi . Evhamlıyımdır da zaten normalde de sizler de oldu mu

Bende olmadi ama ben de normal diye düşünüyorum

Ben keseyi 5arti 5tegordum
Bana 2haftsonr geldedi kalptisina

hanımlar 20 yasındsyım 1 ay once geri cekilme ile bi iliskim oldu ertesi gün hapı kullandım ve yumurtlama gunum değildi yumurtlamama 2 hafta vardı adetim 1 hafta gecikti bu sabah 2. erken gebelik testini yaptım tek cizgi cıktı o da negatif ama kasıklarımds ve belimde agrılar var sizce gebe miyimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…