Yok canım korkma peki hiç gıtttın Mi doktora keseyi gördümuOh iyi rahatladım sanki dyorum adet olcam öyle cok değişik
Şuan aynı bende oyleyım tek degılmısım sabahları artık kusmaktan içim dilimi cıkıyor bende 6 haftama görecem çok erken başladı sanırım bende ne ıyı gelır bılmıyorm
İyi canım o zamanCanım gıttım doktora sorun yok dedı hastaya salı kalp atışı için gideceğim
Geçmiş olsun canım zormuş yanı onu anladımkusma yok bende..olsa belki rahatlarim ama yok..
gece uyutmuyor sabah kaldirmiyor yemek yiyemiyorum..
Gerçek mi kaç haftalıkken duymuş oldun şimdiİyi canım o zamanHayırlısıyla dünyanın en güzel sesini duyarsın insallah canım ya ben de kese diye gittim bi baktım kalbinin sesini dinletti
Canm ben de yarın gidicem. kaç haftalıkken duydunuz kalbini. Maşallah allah bize de nasip etsin bu sesi:)İyi canım o zamanHayırlısıyla dünyanın en güzel sesini duyarsın insallah canım ya ben de kese diye gittim bi baktım kalbinin sesini dinletti
Ben 4+6 da duydum haftaya yine gel ddi hani daha cok inceden bir sestiGerçek mi kaç haftalıkken duymuş oldun şimdi
Amin canım. 5 diyebilirim. 4+6 işte. Haftaya bir daha gelin ddi. Allahım herkese nasip etsinCanm ben de yarın gidicem. kaç haftalıkken duydunuz kalbini. Maşallah allah bize de nasip etsin bu sesi:)
Henüz keseyi görmedim cünkü çok kücükmüş gittim doktora değerlerim yükseliyor cumartesi 114tü pazartesi 370 oldu kaç haftalık sayılıyorYok canım korkma peki hiç gıtttın Mi doktora keseyi gördümu
Gıt canım ıhmal etmek hastaneler falan tedbırlı davranıyor korktugun gibi degılSlm benim sat 25 subat evde test yaptim pozitif 5+1iz saglik ocagina gidicem hastaneye gitmeye korkuyorum bursa
Gıttım bugün canım kese olusmus işte haftaya kalp atışına bakacak ama ara ara gırıyor
6 olacak yarın inşallah ama felaket mıgde yanmam ve bulantım varBebek yerlesiyordur ondan oluyor o ağrı. Kaç haftalıktır?
gecmisolsun doktor nediyorSizlere kalbi inceden atıyor diye yazmıstm ama bugun gittim ritmi aynı yani Kuvvetlenmemis bu yüzden canım cok sıkkın
Beklemeliyz diyor progestan başladıgecmisolsun doktor nediyor
Ne olacakmış öyle bir durumdaSizlere kalbi inceden atıyor diye yazmıstm ama bugun gittim ritmi aynı yani Kuvvetlenmemis bu yüzden canım cok sıkkın
Canım 6+2 ultrason a göre aslında gelişimde bi problem yok. Ama kalp atısı sıkıntı. Bekleyip göreceğiz ddi. Bazı durumlarda kalp düzelir. Bazı durumlarda durabilir ddiNe olacakmış öyle bir durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?