Tabiki normal. Rahimde meydana gelen değişikliklerden ağrıların olması normal.kızlar gebeliğin ilk haftalarında ara ara giren kasık ve bel ağrıları normal midir?
Benim rahme düşer düşmez hatta döllenir döllenmez damarlar çıktı canımkizlar goguslerde kararma damarlarin belirginlesmesi filan kacinci haftada basliyor
Kahverengi olan yerde belirgin damarlar çıkıyo canım gözle görülebilecek tarzdaDamarlar nasıl belirgin oluyor banada anlatın bunları hiç bilmiyorum
Tşk ederim canm ben hemen aynada bakimKahverengi olan yerde belirgin damarlar çıkıyo canım gözle görülebilecek tarzda
Bak kuzummmmTşk ederim canm ben hemen aynada bakim
Canm mor damarlar var ama sanki eskidende vardı acaba normalde o damarlar var mı yoksa gebelikte mi olurBak kuzummmm
Canım benim normalde yoktu ama suan var o zamanlarda belirginleşti ve ben anladım hemenCanm mor damarlar var ama sanki eskidende vardı acaba normalde o damarlar var mı yoksa gebelikte mi olur
Hamilemisin canmCanım benim normalde yoktu ama suan var o zamanlarda belirginleşti ve ben anladım hemen
canim benim damarlanma gibi bisey yokda hassaslar cok dokununca hassasiyet hissediyorum birde sanirim idrar yolu enfeksiyonu oldum 5+4 deyim bol su tuketmeye dikkat ediyorum ama idrardan sonra yanma oluyor varmi bunun dogal bir cozumuBenim rahme düşer düşmez hatta döllenir döllenmez damarlar çıktı canım
Evet canımHamilemisin canm
Canım çok sıkı giyin ben öyle atlattım Allah’a şükürcanim benim damarlanma gibi bisey yokda hassaslar cok dokununca hassasiyet hissediyorum birde sanirim idrar yolu enfeksiyonu oldum 5+4 deyim bol su tuketmeye dikkat ediyorum ama idrardan sonra yanma oluyor varmi bunun dogal bir cozumu
Adetine 6 gün kala nerende ağrı oldu göbek etrafında sertlik ağrı hissettin mi bide gaz bacak ağrısıEvet canım
Canım kasık bel agrısı göğüs agrısı aynen karnım şişti gaz vardı bacaklarımdada agrı vardıAdetine 6 gün kala nerende ağrı oldu göbek etrafında sertlik ağrı hissettin mi bide gaz bacak ağrısı
Vucudunda alerji olurmuydu sanki sinek sokmuş gibi sismeCanım kasık bel agrısı göğüs agrısı aynen karnım şişti gaz vardı bacaklarımdada agrı vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?