Gebeliğin ilk haftaları

rkcbn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2018
50
51
88
26
kızlar gebeliğin ilk haftalarında ara ara giren kasık ve bel ağrıları normal midir?

3 ay geçmemişti benimkiler ve yatak döşek yatırırdı.
Oldukça normal yani.

Merhaba öncelikle hayırlı olsun bebişin rahmine minik popişini yerleştiriyor ne mutlu size evham yapma tadını çıkar hamilelik çok güzel birşey

kizlar goguslerde kararma damarlarin belirginlesmesi filan kacinci haftada basliyor

Damarlar gerçekten belirginleşiyor çok ilginç ... bende de çok çok erkendi belki ilk hafta , hatırlamıyorum :/ ama göğüs kararması, göbekte çizgi çıkıyormuş filan öyle birşeyler yok şimdilik

Canm mor damarlar var ama sanki eskidende vardı acaba normalde o damarlar var mı yoksa gebelikte mi olur
Canım benim normalde yoktu ama suan var o zamanlarda belirginleşti ve ben anladım hemen

Benim rahme düşer düşmez hatta döllenir döllenmez damarlar çıktı canım
canim benim damarlanma gibi bisey yokda hassaslar cok dokununca hassasiyet hissediyorum birde sanirim idrar yolu enfeksiyonu oldum 5+4 deyim bol su tuketmeye dikkat ediyorum ama idrardan sonra yanma oluyor varmi bunun dogal bir cozumu

canim benim damarlanma gibi bisey yokda hassaslar cok dokununca hassasiyet hissediyorum birde sanirim idrar yolu enfeksiyonu oldum 5+4 deyim bol su tuketmeye dikkat ediyorum ama idrardan sonra yanma oluyor varmi bunun dogal bir cozumu
Canım çok sıkı giyin ben öyle atlattım Allah’a şükür

Adetine 6 gün kala nerende ağrı oldu göbek etrafında sertlik ağrı hissettin mi bide gaz bacak ağrısı
Canım kasık bel agrısı göğüs agrısı aynen karnım şişti gaz vardı bacaklarımdada agrı vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…