Freshh Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 4 Aralık 2017 1.537 5.848 158 6 Aralık 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi rkcbn #101 karamel22 .!.: Valla benim günü gününe tutmayacak anlaşılan dün çok bulanıyordu bugün adet sancısı çekiyorum sık wc gitme ihtiyacı duyuyorum öyle Genişletmek için tıkla... Aaynı canım vallaaa.. Bi de kabızlık var kiiii sorma
karamel22 .!.: Valla benim günü gününe tutmayacak anlaşılan dün çok bulanıyordu bugün adet sancısı çekiyorum sık wc gitme ihtiyacı duyuyorum öyle Genişletmek için tıkla... Aaynı canım vallaaa.. Bi de kabızlık var kiiii sorma
karamel22 Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Şubat 2018 299 166 33 6 Aralık 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi rkcbn #102 Freshh .!.: Aaynı canım vallaaa.. Bi de kabızlık var kiiii sorma Genişletmek için tıkla... Canım kabızlık olmaması için kuruyemiş tüket bol bol su iç sıvı şeyler yemeye özen göster yani çorba filan
Freshh .!.: Aaynı canım vallaaa.. Bi de kabızlık var kiiii sorma Genişletmek için tıkla... Canım kabızlık olmaması için kuruyemiş tüket bol bol su iç sıvı şeyler yemeye özen göster yani çorba filan
Freshh Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 4 Aralık 2017 1.537 5.848 158 6 Aralık 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi rkcbn #103 karamel22 .!.: Canım kabızlık olmaması için kuruyemiş tüket bol bol su iç sıvı şeyler yemeye özen göster yani çorba filan Genişletmek için tıkla... Kuruyemiş yiyorum 2 lt su içiyorum canım ama ne faydaaaa...
karamel22 .!.: Canım kabızlık olmaması için kuruyemiş tüket bol bol su iç sıvı şeyler yemeye özen göster yani çorba filan Genişletmek için tıkla... Kuruyemiş yiyorum 2 lt su içiyorum canım ama ne faydaaaa...
annesinineseri Popüler Üye Kayıtlı Üye 7 Temmuz 2017 973 1.129 113 38 6 Aralık 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi rkcbn #104 Freshh .!.: Kuruyemiş yiyorum 2 lt su içiyorum canım ama ne faydaaaa... Genişletmek için tıkla... aç karına kuru kayısı yeyip üzerine bol su için baya faydası oluyo
Freshh .!.: Kuruyemiş yiyorum 2 lt su içiyorum canım ama ne faydaaaa... Genişletmek için tıkla... aç karına kuru kayısı yeyip üzerine bol su için baya faydası oluyo
Freshh Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 4 Aralık 2017 1.537 5.848 158 6 Aralık 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi rkcbn #105 annesinineseri .!.: aç karına kuru kayısı yeyip üzerine bol su için baya faydası oluyo Genişletmek için tıkla... Bunu deneyeceğim teşekkürler
annesinineseri .!.: aç karına kuru kayısı yeyip üzerine bol su için baya faydası oluyo Genişletmek için tıkla... Bunu deneyeceğim teşekkürler
karamel22 Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Şubat 2018 299 166 33 6 Aralık 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi rkcbn #106 Freshh .!.: Kuruyemiş yiyorum 2 lt su içiyorum canım ama ne faydaaaa... Genişletmek için tıkla... activia da tuketmeye calis canim sindirimine yardimci olur.
Freshh .!.: Kuruyemiş yiyorum 2 lt su içiyorum canım ama ne faydaaaa... Genişletmek için tıkla... activia da tuketmeye calis canim sindirimine yardimci olur.
A azis03 Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Mayıs 2014 51 23 48 3 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi rkcbn #107 Kutsal zebra .!.: İnsallah canım kese falan gördünmü :) Genişletmek için tıkla... göründü şükür ama kese etrafında kanama vardı ilaçlarla atlatmaya çalışıyorum zor bir gebelik bekliyo hayırlısı olsun inşallah en güzel zamanlarımız :)
Kutsal zebra .!.: İnsallah canım kese falan gördünmü :) Genişletmek için tıkla... göründü şükür ama kese etrafında kanama vardı ilaçlarla atlatmaya çalışıyorum zor bir gebelik bekliyo hayırlısı olsun inşallah en güzel zamanlarımız :)