Ayyy kız evet ilk haftalarda oldu ama suan yok :) hep benim belirtilerimi anlatıyorsun:)Vucudunda alerji olurmuydu sanki sinek sokmuş gibi sisme
ilac filan kullanmadin mi bu surecte cnmCanım çok sıkı giyin ben öyle atlattım Allah’a şükür
Hayır asla canım bi tane agrı kesici bile içmedimmilac filan kullanmadin mi bu surecte cnm
Gercekten mi çooook sevindim demeki hamileyimAyyy kız evet ilk haftalarda oldu ama suan yok :) hep benim belirtilerimi anlatıyorsun:)
Ayyyy insallah kuzum ama ümitlendirmek istemem bata kaç var :)Gercekten mi çooook sevindim demeki hamileyimçok tşk ederim canm çok mutlu oldum
Hiç yapmadm günüm geçsin dedimAyyyy insallah kuzum ama ümitlendirmek istemem bata kaç var :)
Ne zaman geçecek günün canım :)Hiç yapmadm günüm geçsin dedim
hayırlı olsun. benim 5+4canim benim damarlanma gibi bisey yokda hassaslar cok dokununca hassasiyet hissediyorum birde sanirim idrar yolu enfeksiyonu oldum 5+4 deyim bol su tuketmeye dikkat ediyorum ama idrardan sonra yanma oluyor varmi bunun dogal bir cozumu
Ayın 7 side adet olmam lazım ayın sekizinde test yapacağim allah nasip ederse ama çok umutluğumNe zaman geçecek günün canım :)
Benim doktorum normal dedi canım bat gününden 1 hafta önce başladı göbek çevresi ve kasıklarda. Hala devam ediyor bazen geceleri uykumda sancı girince inliyormusum elimle tutup eşim sabah diyordukızlar gebeliğin ilk haftalarında ara ara giren kasık ve bel ağrıları normal midir?
Aaaa canım benimde 5+4 :)hayırlı olsun. benim 5+4
Ayyy insallah canım ya senin adına çok sevindim:)Ayın 7 side adet olmam lazım ayın sekizinde test yapacağim allah nasip ederse ama çok umutluğum
Benim 5+2 :) 2 gün önce mı doguracaksiniz kız bendenAaaa canım benimde 5+4 :)
Benim 5+2 :) 2 gün önce mı doguracaksiniz kız benden
Inşallah canm çok sağolAyyy insallah canım ya senin adına çok sevindim:)
Inşallah canm çok sağol
Seninde hayırlı olsun canım desene aynı gün hamile kalmışız :)hayırlı olsun. benim 5+4
3 ümüzünde aynı hafta ve günleri ayy ne güzel ya inşallah sorunsuz devam eder hepimizin hamileliğiAaaa canım benimde 5+4 :)
Aaaa3 ümüzünde aynı hafta ve günleri ayy ne güzel ya inşallah sorunsuz devam eder hepimizin hamileliği
Ne zaman gittin canım doktora ?Aaaa3 oldukkk :))) insallah kuzum ya daha ben kese falan göremedim :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?