Perşembe günü canımNe zaman gittin canım doktora ?
10 gün sonra filan belli olur kuzum sıkma canınıPerşembe günü canım
Sen gördünmü canım10 gün sonra filan belli olur kuzum sıkma canını
Aaaa3 oldukkk :))) insallah kuzum ya daha ben kese falan göremedim :/
Hmmm daha görünmemesi normal yani canım beni de ya Çarşamba yada Perşembe gel dedi bende Çarşamba gideyim diyorumben dun gittim doktorun ultrason cihazı çok iyiydi sıkışık olmadan ustten gördü ama adet düzensizliği var bende kalp atışları icin haftaya cuma gidecez bakalım.
evet normal daha gorunmez diye düşünmüştüm yine de göründü alttan ancak görünür diye biliyordumHmmm daha görünmemesi normal yani canım beni de ya Çarşamba yada Perşembe gel dedi bende Çarşamba gideyim diyorum
Benimki Çarşamba görünür mü canım senceevet normal daha gorunmez diye düşünmüştüm yine de göründü alttan ancak görünür diye biliyordum
Çarşamba kese görünür inşallahBenimki Çarşamba görünür mü canım sence
ayyyyyy insallah yaaaaÇarşamba kese görünür inşallah
Canım ben daha görmedim yurtdışında yaşıyorum 8 hafta bitince başliycak kontrollerSen gördünmü canım
Aaa neden 8 hafta canım orda öyle miCanım ben daha görmedim yurtdışında yaşıyorum 8 hafta bitince başliycak kontroller
Anladım canım bende sabırsızlanıyorum doğal olarak bi tane kaybettiğim için hatta dış gebelik geçirdim ondan korkuyorum insallah kese ve kalp atışını görürüm de insallahCanım benim salı günü kese göründü karından USG ile , bu hafta perşembe kalp atışı için gideceğim senin de kese görünür imkanın varsa Perşembe git. Ben daha kesin olsun diye mumkum olduğunca geç aldım randevuyu.
İnsallah bu sefer nasibinde vardır da doğru yerde tutunmustur annesiAnladım canım bende sabırsızlanıyorum doğal olarak bi tane kaybettiğim için hatta dış gebelik geçirdim ondan korkuyorum insallah kese ve kalp atışını görürüm de insallah
İnsallah canım ya duanda eksik etme beni deİnsallah bu sefer nasibinde vardır da doğru yerde tutunmustur annesi
Ben 34. Haftadayım daha olmadı.kizlar goguslerde kararma damarlarin belirginlesmesi filan kacinci haftada basliyor
Evet canım ultrason zararlı diye hemen bakmıyorlarAaa neden 8 hafta canım orda öyle mi
Hmmm ama ya normal değilse gebelik anneyi zehirleme riski yokmuEvet canım ultrason zararlı diye hemen bakmıyorlar
KAnama olursa ara dediler ama şükür herşey yolunda şimdilik canımHmmm ama ya normal değilse gebelik anneyi zehirleme riski yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?