Akıntı normal canım hamilelikte beyaz şeffafsa sıkıntı yok gebelikte normal kabul ediliyorMeraba beş haftalık hamileyim , camasırda hafif ıslaklık normalmı koku renk yok
İyi şükür o zaman canım insallah sorunsuz atlatırsınKAnama olursa ara dediler ama şükür herşey yolunda şimdilik canım
Regenesis önerdi bana dr um canımBu arada folik asit olarak ne kullanıyorsunuz kızlar
İnsallah canım kese falan gördünmü :)bende yeni gebelerden sayılıyorum inşallah doktorun hesabına göre 6.hafatadıyız ikinci kez anne olmanın heyecanı var inşallah herşey yolunda gider
TesekkürlerAkıntı normal canım hamilelikte beyaz şeffafsa sıkıntı yok gebelikte normal kabul ediliyor
aynen canım yA şuan şükür iyi gidiyoruz inşallah sorunsuz geçer hepimizin hamileliğiİyi şükür o zaman canım insallah sorunsuz atlatırsın
ben inofolic combi kullanıyordum hamile kalmadan önce pkodan dolayı ama şuan devam etsemmi başka bir folik asit mi kullansam bilemedim yarın sorucam eczacıyaRegenesis önerdi bana dr um canım
Amiiinnnn canım amiinnn :)aynen canım yA şuan şükür iyi gidiyoruz inşallah sorunsuz geçer hepimizin hamileliği
Sor bencede canım :) sende mide yanması falan var mı yada bulantıben inofolic combi kullanıyordum hamile kalmadan önce pkodan dolayı ama şuan devam etsemmi başka bir folik asit mi kullansam bilemedim yarın sorucam eczacıya
Doktorlar inofolic i hamile kaldıktan sonra bıraktırıyorlar. Bana da folic iod 12 verdi ona basladım.ben inofolic combi kullanıyordum hamile kalmadan önce pkodan dolayı ama şuan devam etsemmi başka bir folik asit mi kullansam bilemedim yarın sorucam eczacıya
Bende varıımm :) 5+1 olduk insallahAaaa3 oldukkk :))) insallah kuzum ya daha ben kese falan göremedim :/
Canım ben 2.ciye dış gebelik geçiriyormuşum...Bende varıımm :) 5+1 olduk insallah
Geçmiş olsun üzüldüm. Bu 2.kez mi oluyor?Canım ben 2.ciye dış gebelik geçiriyormuşum...
Evettt maleseffff...Geçmiş olsun üzüldüm. Bu 2.kez mi oluyor?
Nasip böyleymiş yine olur canım. Sabır. Doktor neden böyle oldugunu söylüyor mu Bi sebebi var mıymışEvettt maleseffff...
HYır canım hiçbi sebebi yok diyo tedavisi yok diyo ve gene yaşayabilirsin diyo...Nasip böyleymiş yine olur canım. Sabır. Doktor neden böyle oldugunu söylüyor mu Bi sebebi var mıymış
Aslında hepimizin başına gelebilir. Geçmiş olsun canım. Saglıklı bir gebelik dilerim sana, bana, ve tüm isteyenlere...HYır canım hiçbi sebebi yok diyo tedavisi yok diyo ve gene yaşayabilirsin diyo...
Amin insallah canım Rabbimkimseye bu acıyı ne bidefa nede ikinciye yasatmasın cok zor. Hele ki sebebi yokken olması... berbat bi hisAslında hepimizin başına gelebilir. Geçmiş olsun canım. Saglıklı bir gebelik dilerim sana, bana, ve tüm isteyenlere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?