Gebeliğin ilk haftaları

bende yeni gebelerden sayılıyorum inşallah doktorun hesabına göre 6.hafatadıyız ikinci kez anne olmanın heyecanı var inşallah herşey yolunda gider

bende yeni gebelerden sayılıyorum inşallah doktorun hesabına göre 6.hafatadıyız ikinci kez anne olmanın heyecanı var inşallah herşey yolunda gider
İnsallah canım kese falan gördünmü :)

ben inofolic combi kullanıyordum hamile kalmadan önce pkodan dolayı ama şuan devam etsemmi başka bir folik asit mi kullansam bilemedim yarın sorucam eczacıya
Sor bencede canım :) sende mide yanması falan var mı yada bulantı

ben inofolic combi kullanıyordum hamile kalmadan önce pkodan dolayı ama şuan devam etsemmi başka bir folik asit mi kullansam bilemedim yarın sorucam eczacıya
Doktorlar inofolic i hamile kaldıktan sonra bıraktırıyorlar. Bana da folic iod 12 verdi ona basladım.

Nasip böyleymiş yine olur canım. Sabır. Doktor neden böyle oldugunu söylüyor mu Bi sebebi var mıymış
HYır canım hiçbi sebebi yok diyo tedavisi yok diyo ve gene yaşayabilirsin diyo...

Aslında hepimizin başına gelebilir. Geçmiş olsun canım. Saglıklı bir gebelik dilerim sana, bana, ve tüm isteyenlere...
Amin insallah canım Rabbimkimseye bu acıyı ne bidefa nede ikinciye yasatmasın cok zor. Hele ki sebebi yokken olması... berbat bi his

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…