Gebeliğin ilk haftaları

bende bugun yeni bir folik asit aldim bugun birde kalp atislarini duyup usgde gorsem rahatliycam
Ayy canım insallah ben de öyle sabırsızlıkla bekliyorum cumartesi randevum.. Kac haftalık senin:)

canım cok üzüldüm bırdahakıne sağlıklı gebelıgın olur ınsallah bozma moralını rabbım buyuk
Canım kimyasal gebelikmiş değerim düşmeye başlamış şükür dış gebelik değil Allah’a hamd olsun valla cok mutluyum

Aynen canım insallah zaten bi muayene olup öyle hamile kalmak istiyorum
bencede canim bende bundan oncesinde 2 kimyasal gebelik gecirmistim test yaptirdim pihtilasmam cikti simdi aspirin kullaniyorum doktoruna soylemelisin sanada test yapsin herhangi bi problem varsa bundan sonrki hamileliginde sikinti yasamamis olursun en azindan

Aynen canım benim de d Vitaminim cok düşük ondan da olabilir ama kalitesiz sperm den de kaynaklanabiliyomus haberin olsun

Aynen canım benim de d Vitaminim cok düşük ondan da olabilir ama kalitesiz sperm den de kaynaklanabiliyomus haberin olsun
evet canim kalitesiz yumurta kalitesiz sperm ilkinde bunlar sebep olabiliyor ama iki veya ustu olunca arastirmak gerekiyor bnde birde pko vardi kilo verdm vs yumurtlamayi duzene koydum bu kez de hamile kalinca degerlerim dusmeye basldi canim sikiliyordu d vitamini eksikligi bendede vardi pihtilasma sorunum cikti. hatta son kimyasalimi eylulde yasamistim ekimde de son adeti gordum ve kasimda tekrar hamile oldugumu ogrendim bu surecte inofolic combi kullaniyordum daha kaliteli yumurtam olsun die ve hamile oldugumu ogrendigim an aspirine basladim

Aynen canım tabiki araştırmak gerek umarım kimse bi daha yaşamaz böyle araştırmalara da gerek kalmaz insallah Rabbim isteyen herkese sağlıklı gebelik versin

Tam olarak değil canım, sabah ilk kalktığımda bide işe giderken midem ağzıma geliyo gibi oluyo çubuk kraker le bastırıyorum. Sende var mı bulantı ?
Valla benim günü gününe tutmayacak anlaşılan dün çok bulanıyordu bugün adet sancısı çekiyorum sık wc gitme ihtiyacı duyuyorum öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…