ayşecim benim de ilk haftalarda olmuştu 5 gün sürdü ve bitti inşallah senin de en kısa sürede biter
ayşecim tam haftasını söylemedi doktor ama görünürde kanama yok dedi.zaten ilk başta da kanamayı çok önemsememişti,bize hiç düşük tehdidi lafını kullanmadı mesela.ilacı da kesebilirsin dedi,ben de bikaç gündür kestim,bi şikayetim yok allaha şükür,sen de çok önemseme,bukadar zamanda dışardan kanama olmaması çok iiye işaret.progestanı da bildiğim kadarıyla üç aydan sonra kullansan da fayda etmiyormuş.bi de en önemlisi bebişe bakıyorlar,onda sorun yoksa önemsemiyorlar,ben de 13 ünde ikili teste gidecem,inş onda bişey çıkmazsa bebiş baya da büyümüş olcak,3 ayı bitmiş olacak.rahatlayacam,allah ikimize de yardım etsin.
eylülcüm benimki dıarda olan bi kanama değil
her muayeneye gittiğimde doktorum içerde rahim etrafında olduğunu söylüyor
ama dışarı çıkmıyor
evet canım söylemiştin de ben onun haricinde bi de dışardan kanama oldu zannettim
tam emin değilim ama 12. haftaya kadar az az kanamam lekelenmem oldu,kesenin dışında kanlar vardı,ultrasonra çok net gözüküyordu
doktor o lekelenmelerden falan korkmamamı ona buy kan toplanmalarının sebep olduğunu söçylüyordu
korkmamamk ne mümkün?
ama arkadaşlar doktorunuz sorun değil diyorsa değildir hayatı kendinize zehir etmeyin
doğumuma çok az kaldı inşallah :)
dinlenin dikkat edip Allaha emanet edin
benimde 11 gündür dış kanamam var ama kahverengi. kasık ağrısı olduğunda kırmızıya yakın oluyor..5 haftayı bitiyorum nerdeyse..3gün sonra ultrasonda bakılacak keseyee..sorun çıkacak diye aklım gidiyoo(
benim de kesemin yanında kanama vardı, dr sana kahverengi akıntı olarak geliyor merak etme dinlen dedi. şükür şimdi 30.haftadayım.. 9-10 haftalıkken kesilmişti kahverengi akıntılarım.
bol bol dinlenin derim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?