tam emin değilim ama 12. haftaya kadar az az kanamam lekelenmem oldu,kesenin dışında kanlar vardı,ultrasonra çok net gözüküyordu
doktor o lekelenmelerden falan korkmamamı ona buy kan toplanmalarının sebep olduğunu söçylüyordu
korkmamamk ne mümkün?
ama arkadaşlar doktorunuz sorun değil diyorsa değildir hayatı kendinize zehir etmeyin
doğumuma çok az kaldı inşallah :)
dinlenin dikkat edip Allaha emanet edin
Hamileliğimi öğrendikten sonra ilk doktor kontrolüne gittim. 5 hafta 5 günlük olduğumu söledi.. bebeğimizin kalp atışlarınıı gördükk... Fakat içerde kanama olduğunu söyledi. kanamam olup olmadığını sordu. Hiç kanamam olmadı bugüne kadar. Genelde kendiliğinden emilir yada dışarı atar dedi. 2 hafta İlişkii yok, ağır kaldırmaa ağır iş yapma dikkat et kendine dedi. meyve,süt,yumurtanı hergün ye eksik etme ,,,gibi bilgiler de verdi. 2 hafta sonra kontrole çağırdı kontrol etmek için kanamayı.. tabii ben dünden berii kafaya takmış durumdayım kötü bir durum mu war diye?!. yazdıklarınız kadarıyla çoğunluk güzel şekilde atlatmış.. ben çalıştığım için süreklii yatma gibi bir şansımda yok. Umarım gittiğimde kanama bitmiş olur.. Korkuyorum bebeğime bişey olucak diye.:44:
Merhaba geçmiş olsun öncelikle canım. Ben şuan 8 haftalık hamileyim
okadar zor, stresli günler geçirmmiştimki sanırım bununla bağlantılı olarak 6 haftalıkken kontrole gittiğimde dr. içerde kesenin hemen altında 4,5 cmlik kanama var dedi. Bebek görüldü hatta kalp atışlarını ılk kez gordu. Sevinsekmi üzülsekmi anlamadık. Aynen sana söylediklerini söyledi, bol istrahat ilişki yasak dedi ve Progestan verdi. Benim durumum çok çok karışık oldugu ıcın 2 saat bile ayaklarımı uzatıp dinlenemedim ve aksıne sureklı ayaktaydım cok yorucu bı hafta gecırmek zorunda kalmıştım. Çok yorucu ama keyıflıydı (Düğünümüz var 10 gun sonra onun telaşları üstellik yardım edıcek kımsem yok ve ben 23 yaşındayım) neyse 10 gün sonra kontrole nasıl gıttığımı bı ben bı allah bılır. Tek gittim üstelik eşimde yoktu yanımda... Ve daha ultrasona bakar bakmaz cok ıyı bakmışsın cocuga dedi :)) anlattım bende durumu zaten bu içerde rahimde olan bişey dedi bız sadece önlem amaçlı istrhat diyoruz dedi ama bence Progestanında etkısı var.. O ilacı bıraktırdı ve kullandığım diğer ilaçları da sadece elevit içiyorum folikasit flnda vermedi. Kendimi okadar iyi hissettimki. Demek gercekten bünye yada hisle ilgili benım durumum farklı oldugu ıcın ben bebegım ıcın herkesı karşıma aldığım için belkide bu gücün farkında ve meleğim beni bırakmadı..
Çok teşekkürler nutellalikek,cok zor günler gecirmissiniz düşününce halime sukrettim.Allah bagislasin yavrunuzu.Insallah ben de sorunsuz birsekilde atlatirim bu dönemi; pazartesi günü tekrardan kontrole gideceğim.
Mrh benimde 6 haftamdayim 5+3 gunde hafif pembe kahve kanama basladi. dr gittim bisi yok dedi bir hafta sonra gittim yani 6 haftada ve hala kanli kahveli akintim suruyordu bu kez dr 2 tane kanama alani var dedi biri kesenin yaninda digeri alt kisminda . 5 haftadan beri ise gittim hic dikkatte etmedim. Simdi ise yatiyorum . Çok sinir oldum. Keske 5. Haftadan isten izin alsaymisim dr bisi yok diyince. Sizin durumunuz nasil oldu. Insallah gecmistir gectiyse neler yaptiniz bizlerede bilgi ve umut olsun. anlatirsaniz sevinirim sevgilerÇok teşekkürler nutellalikek,cok zor günler gecirmissiniz düşününce halime sukrettim.Allah bagislasin yavrunuzu.Insallah ben de sorunsuz birsekilde atlatirim bu dönemi; pazartesi günü tekrardan kontrole gideceğim.
Merhaba ben çok şükür atlattim.Vucut bütün kanama alanlarını yok etti.Kahve akinti ise korkmayın,vücudun eski kanı atmış olduğunu gösteriyor.Ben 20 gün boyunca istirahat ettim,cok fazla iş yapmamaya özen gösterdim bol su içtim ve 200 mg progestan kullandım. Bazıları ihtiyaçları dışında hiç kalkmiyor yatağından fakat ben öyle yapmadım.Evde kendimi çok yormadan hareket ettim.Pozitif düşünün,okadar çok kişi var ki bunları yaşayan eskiler kahverengi leke geldiğinde ooo erkek bebek bu,yerini temizlemesindenKizlar son durumlarınız nedir . Benimde yaklasık 10- 15 gundur kahve kanlı akıntim var dr 2. Kontrolde rahimde 2 tane kanama alanı var dedi. Yatıyorum suan. Yatmanin faydasi varmi bilmem ilk hamileligkmdede bole kanama oldu 3 hafta yattim genede bebisin kalbi durdu alindi . Yani bilemedim siz nrler yaptiniz sonuclariniz ne oldu umut oldun bizlere yazin lutfen . Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?