evet cnm bn yasamistim bnde sekiz haftaliktim dr icerde kucuk bi kqnqmq var iliski yqsk istirqhat et is yapma dedi yat dedi ve sukur gecti dikkat edersen herhangi bisey olmuo olmaz instehlikeli.bi durum dgll cnmMeraba hanımlar 6 haftalık hamileyim....
bugün kalp atışlarını görmek için doktora gittim,
kesenin içinde bebek var,kalp atışıda var.
Fakat içerde bir miktar kanama varmış doktor şu an tehlike arzetmiyo ilişki yasak,ıstırahat et ve iş yapma dedi bide progestan verdi vajinal kanamam yada lekelenmem yok bu kanama dışarı çıkarmı dedim çıkabilirde çıkmayabilirde dedi bu durumu yaşayan varmı?
Birqz bunye ile qlakali sanirim kizlarBelli derlermis:)Tesadüf mudur bilmiyorum ama ben de kimi duysam hep erkek bebeklerde böyle sorun yaşıyor:))
Tesekkurler cvp icin gercektende umut oldu banaa . Sizin ne kadarlık oldu . Insallah saglikla kavusun bebisinize erkek mis mi sizin ki cinsiyet ne zaman gorulur ki hic o evreye ulasamadim da bu 3. Gebelik benim biri dusuk oldu biri kalbi durup alindi insallah bu surer pek umitli degilim ama iyi seyler duymak umut oluyor tesekkurler tekrarMerhaba ben çok şükür atlattim.Vucut bütün kanama alanlarını yok etti.Kahve akinti ise korkmayın,vücudun eski kanı atmış olduğunu gösteriyor.Ben 20 gün boyunca istirahat ettim,cok fazla iş yapmamaya özen gösterdim bol su içtim ve 200 mg progestan kullandım. Bazıları ihtiyaçları dışında hiç kalkmiyor yatağından fakat ben öyle yapmadım.Evde kendimi çok yormadan hareket ettim.Pozitif düşünün,okadar çok kişi var ki bunları yaşayan eskiler kahverengi leke geldiğinde ooo erkek bebek bu,yerini temizlemesinden
Benzer durumu yaşadığınız için sormak istiyorum bende 5.haftadan beri kanamanın her rengini gördüm ve hala devam ediyor içerde bi kanama odağı olduğu söylendi.sizin bu kanamalar gebeliğinizi Nasıl etkiledi doğurabildiniz mi yada erken doğum filan?Çok teşekkürler 23. haftamdayim ben.13.haftadan 17.haftaya kadar kirmizidan siyaha kadar kanamanın her rengini gördüm,vücudumun anatomisini şaşkınlıkla izledim ama hiç umudumu kaybetmedim:)Stresten uzak durmak ve olumlu düşünmek en önemli etken.Evet benim bebeğim erkek,12.haftada ikili teste gittiğimde doktorum kesin erkek demişti,doğru çıktı.
Aklıma öyle şeyler geliyo ki anlatamam sürekli ya bebeğimi kaybedeceğimi yada erken doğuracağımı düşünüyorumO zaman erken doğum yapacağımı düşünüp bari 30.haftaya kadar dursa da cigerleri biraz gelisse diye düşünürken 41.haftada doğum yaptım:))Kanama sonlaninca hiç bir aksilik yaşamadım 34.haftamda 15 saatlik uçak yolculuğu dahi yaptım. Şuan 8 aylık bebeğim yemedigi ıspanak yemeğini bana fırlatıp gülüyor :))Içinizi ferah tutun,o ispanaktan siz de nasibinizi alacaksınız Allah kısmet ederse.
Merhaba benimde kahverengi akıntı oluyor. Salı günü kalp atışını duyduk çok şükür ama kesenin içinde kanama alanı var dedi doktor. Kendi kendine geçebilir de gecmeyebilirde dedi. Progesteron kullanıyorum günde 3 tane 100 mg lik ve hiç is yapmıyorum yatıyorum. Sizin kanamanız tamamen geçti mi ne kadar sürdü? MoralimI iyi tutmaya çalışıyorum ama korkuyorum da 3 yıldan sonra hamile kalabildim inşallah kucağımada almak nasip olur. Destek ve tavsiyelerinize ihtiyacım var.Benzer durumu yaşadığınız için sormak istiyorum bende 5.haftadan beri kanamanın her rengini gördüm ve hala devam ediyor içerde bi kanama odağı olduğu söylendi.sizin bu kanamalar gebeliğinizi Nasıl etkiledi doğurabildiniz mi yada erken doğum filan?
Benim 13. Haftaya kadar sürdü kahve lekelenmeler iki haftadır progestan kullanmıyorum haftalık proluton depo yaptırıyordım o da en son geçen hafta yapıldı ve bu hafta yok.içetdeki kanama alanı kapanmıştı sonra farklı bir yerde küçük oluştu şimdilik yok normal hayatıma devam ediyorum çok yorulmadan.bol bol su için ve dinlenin en azından ilk 3ay bitene kadarMerhaba benimde kahverengi akıntı oluyor. Salı günü kalp atışını duyduk çok şükür ama kesenin içinde kanama alanı var dedi doktor. Kendi kendine geçebilir de gecmeyebilirde dedi. Progesteron kullanıyorum günde 3 tane 100 mg lik ve hiç is yapmıyorum yatıyorum. Sizin kanamanız tamamen geçti mi ne kadar sürdü? MoralimI iyi tutmaya çalışıyorum ama korkuyorum da 3 yıldan sonra hamile kalabildim inşallah kucağımada almak nasip olur. Destek ve tavsiyelerinize ihtiyacım var.
merhaba arkadaşlar, bende 9+0 haftalık hamileyim 8. haftadan beri aktif kanamam bazen kahverengi oluyor tamam kesilecek derken birden kırmızıya dönüyor ve çok fazla oluyor en son kontrolde bebeğin kesesinin altında rahim ağzına yakın bir yerde olduğunu öğrendim dün doktora gttim kanamanın dışarı çıkmasının iyi bişey olduğunu söyledi istirahat verdi ama annelik iç güdüsüyle korkuyorum tabiki . İnşallah ben ve benim gibi olan hamişler bebeklerini sağlıkla kucağına alır Allah nasip kısmet eder. :)
10 gündür yatıyorum işe gidemiyorum sabah akşam progestan iğne vurunuyorum ayrıca sabah akşam pronexy hap içiyorum ama kanama durmuyor canım tek tesellim kanama alanının rahim ağzına yakın yerde olması inşallah küçülür ve yok olur hergün bebeğim ve kendim için dua ediyorumamin canım inşallah. bende 18. haftamdayım 3 kere kanama gecirdim kanama olmadığı dönemlerde de kahverengi akıntım oldu hep. son 10 gündür çok şükür iyiyim. öyle böyle bugünlere geldik inşallah sağlıcakla kucağıma alırım bende. eğer çalışmıyorsan evde dinlen ayağının altına yastık koyup uzan,bol su iç. ilaç verdiyse doktorun düzenli kullan inşallah sende atlatırsın bu günleri. bir de kötü düşünme iyi düşün iyi olsun inşallah :)
10 gündür yatıyorum işe gidemiyorum sabah akşam progestan iğne vurunuyorum ayrıca sabah akşam pronexy hap içiyorum ama kanama durmuyor canım tek tesellim kanama alanının rahim ağzına yakın yerde olması inşallah küçülür ve yok olur hergün bebeğim ve kendim için dua ediyorum
Arkadaşım inşallah sende bende kurtuluruz şu kanamalardan bebeklerimiz sağlıklı bir şekilde dünyaya gelirinşallah geçecek canım sen içini ferah tut. zamanla azalır kanaman,biraz kahverengi olabilir amabiter gder inşallah.
bende progestan hap kullandım günde 3 kere ama kullanırken yine kanamam oldu pruloton depot iğne vuruldum o dönemde haftada 1 tane. iğneden sonra kanama durdu çok şükür. progestan hapı günde ikiye düşürdük. iğneye 3 hafta daha devam edeceğim .20. haftada kontrolum var o zamana kadar kanama vs olmazsa hepsini keseriz dedi doktorum. inşallah olmaz.
Arkadaşım inşallah sende bende kurtuluruz şu kanamalardan bebeklerimiz sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir
Arkadaslar buraya yillardir yazan olmamış banada bugün ayni seyleri söyledi doktor kese etrafinda kan var dedi 3 gun rapor verdi progestan 200 mg sabah aksam kullanicam ama disaridan hic kanamam yok
Tesekkurler cevap icin bugün düşünemedim iste evde koltuk falan cektim evi sildim masayi taşıdım halilari kaldirdim indirdim cok yordum yavrumu ama cok iyi hissediyordum kendimi 2 haftadir bulantidan temizlik yapamamistim acaba bu yüzden mi olmustur eger oyleyse temizlikten 1 saat sonra muayene oldum hemen belli olur mu? Yada 1 aydir aşırı agir grip yasadim oksurmekten cigerlerim söküldü resmen yoksa ondanmidir sence? Kendimce bir sebep bulmak beni rahatlatacak gibi hissediyorumBen dogum yaptim kizim 2 yasinda. Şimdi ikinciye hamileyim bunda da kanamam oluyor. Haftalik igne ve progestan kullaniyorum. Suan iceride kanama alani yok ama ilk hamileligimde vardi. Ilacini kullan kendini yormamaya calis. Insallah sende saglicakla kucagina alirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?