Gebeliğin ilk üç ayı diş tedavisi

cennetlina

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2025
5
1
1
27
Merhaba arkadaşlar ben 8 haftalık hamileyim gebelik düşündüğüm için öncesinde dişimi kanal tedavisi yaptırdım ama ara ara ağrılarım oldu doktor iğleşme sürecinde olduğunu ve mümkün olabileceğini söyledi 15 gün içinde ağrılarım dayanılmaz hale geldi bende herhangi bir riske karşı gebelik testi yaptım ve pozitif çıktı kadın doğumcum ve diş doktorum ortak kararla amoklavin 1000 mg antibiyotik ve parol yazdı 7 gün kullandım ağrım azalmıştı dün kullanım sürem bitti ve ben yine ağrılarım başlayacak gibi hissediyorum bu durumu yaşayan herhangi bir işlem yaptıran varmı aranızda yardımcı olabilirmisiniz.

Senden daha kötü durumdayım. Yurt dışındaydım burada sağlık sistemi çok kötü olduğu için Türkiye’ye gittiğimde bir ara yaptırayım diyordum. Birden hamile olduğumu öğrendim . Bir dolgum kırıldı ve hala çok ağrıyor yaptırılması lazım belki de çekilmesi lazım. Çünkü daha önce kanal tedavisi görmüş bir dişimdi. Allah bize yardım etsin bebeklerimizi de korusun

Aminnn çok zor gerçekten ilk hamileliğimdede 6 şubat depreminde hatayda doğum yaptım bu gebeliğimde böyle oldu çok kötüyüm

Canim 4 hafta daha idare etmen gerekiyor ilk 3 ve son 3 islem yapmiyorlar yani benim doktorum yapmamisti kadin dogumcumda izin vermedi zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…