Gebeligin son ayinda gebelik sekeri hakkinda

mimix

Kizim Rabbime Emanet
Kayıtlı Üye
23 Mart 2010
695
3
96
Almanya
bu zamana kadar iyi idare ettim bütün beyazlari cikoyu vs hayatimdan cikardim ama son bi kac gündür cm, deli gibi ciko kek pasta falan istiyo:2: bi yiyim daha bisi olmaz diyorum snrada bukadar bekledin az daha bekle diyorum öfff napcam ben
buarada insülin vurunmuyorum diyetle sekerim düzeldi,,,,,,

canım seni çok iyi anlıyorum bende diyet yapmıştım son aylar çok zordu..ama ben okadar katı değildim azar azar da olsa yedim bişiler..özellikle dondurma(yaz aylarına denk gelmişti)1 saat sonra falan şekerimi ölçüyodum çıkmış mı die..çok şükür bişi olmadı ama bebeğim şekeri düşük doğdu mecburen mama vermişler ben ameliyattan çıkmadan..ama dediğim gibi ben her akşam tatlı bişiler yerdim az az dayanamıyodum,şekerimi de pek etkilemiyodu..

bendede gebelik şekeri çıktı bende dayanamıyorum arada bir kaçamak yapıyorum fazla değil ama.

Ben burada bi arkadastan dr unun fruktoz sekere izin verdigini okuyuyp migrostan almistim.islak kek yaptim mikrodalgada.zaten kucuk bi borcamda yaptim yarim olculerle ve yagini az koydum sekeri 1bardaga yakin.bikac dilim yedim ve sekerimi yukseltmedi.tm bugday unu kullandim bu arda.ama normalde azcik bi tatli yesem 140 İ geciyordu.bu tatli cikarmadi.bu keke bikac gun ara ogunlerde yiyip tatmin oldum .cok or geliyordu yoksa banada.insallah dogum sonrasi geçer hepimiin ki

cok sagolun arkadaslar, aslinda benim diyetisyenimde arada yiyebilirsin dedi bebegimde iri degil 2800 grmdi en sin yani citi piti, ama ben abarttim cok katiyim iste, yinede dayanabildigim kadar dayanacam hayirlisi ya rabbim saglikla gelsinde bebislerimiz su son günler gecmek bilmiyo

Back
X