Gebeliğinde şekeri düşen var mı ?

rosegulrose

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2013
8
0
36
İstanbul
Selam arkadaşlar 7 ayımdayım şeekr yüklemesi yapıldı 149 çıktı. doktorum dikkat et şekerli yeme dedi. fakat şekerim çok düşüyor 58 70 ve yükseltmek içim çikolata büsküvi şeker yemek zorunda kalıyorum... Nası bişey anlaamadım ben bana yardımcı olun lütfen bu sorunu yaşayan oldumu ..:))))Teşekkürler....

merhaba arkadaşım geçmiş olsun kesinlikle şekerli şeyler tüketme bu bir kısır döngüne dönüşür yoksa senin glisemik indeksi düşük gıdalarla beslenmen gerekiyor internetten diyeti yazkolaylııkla bulrsun şekeriin düşünce peynirli minik bir sandiviç yesen daha doğru olur G.İ. tipi beslenmeye bak anlarsın ne demek istediğimi kendine diikat et geçmiş olsn

birde 2 saatte bir bşeyler atıştıman gerekiyor ama doğru şeyler şekerini aniden yükseltip aynı hızla düşürmiycek besinler bunlarda g.i. si düşük besinler olyor tam tahıllı ekmek elma ayran bulgur pilavı v.b. araştırınca öğrenirsin

Teşekkür ederim arkadaşlar dün diyetisyene gittim ve bugün diyete başladım ..Allaha şükür iyi gidiyor...Sanırım birzcıkta psikolojik bençok taktım kafaya düşüyor diye çünki bi kere düştü...a diyetim bana yetersiz geldi ama bakalım deniycez bide kolestrolüm yüksek çıktı biraz anlamadım ...şunu anladım şeker daha çok stresten düşüp yükseliyor diyetisyende onayladı...Stressiz bir hamilelik çok önemli...

Back
X